thanosgen Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 exw mperdeytei!!!!thelw ena progamma to opoio tha bazw ta rapidshare links kai tha ta katevazei ola mono toy. YPARXEI???
PavelX Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 vasika, mporouses kallista na to kaneis kai diafimisi tis TIM. "Θέλω... unlimited rapidshare!" ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Sadako Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Εγώ πάλι χρησιμοποιώ το Universal Share Downloader. Που μπορείς να βάλεις στην queue list και links απο ένα σωρό άλλους fileservers..
chvet Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Μπορείς άνετα και με το Flashget και με άλλους download manager, εννοείτε ότι είσαι premium μέλος έτσι ? Αλλιώς δεν μπορείς να χρησιμοποιείς download manager. Εγώ πάντα το αφήνω όλη νύχτα να κατεβάζει μόνο του και τα βρίσκω έτοιμα. Δες εδώ για links εάν ψάχνεις, το 90% είναι rapidshare. http://www.net-greek.info
Sadako Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δε μιλάμε για cheat. Μιλάμε να βάζεις μια queue list, να κατεβάζει ενα αρχείο, να περιμένει μετά μόνο του όση ώρα χρειάζεται για να λήξει το MB/hour limit και να αρχίζει το επόμενο. Απλά να μη χρειάζεται να είσαι πάνω απο το pc όλη την ώρα και να το βάζεις εσύ..
MariaTs. Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δε μιλάμε για cheat. Μιλάμε να βάζεις μια queue list, να κατεβάζει ενα αρχείο, να περιμένει μετά μόνο του όση ώρα χρειάζεται για να λήξει το MB/hour limit και να αρχίζει το επόμενο. Απλά να μη χρειάζεται να είσαι πάνω απο το pc όλη την ώρα και να το βάζεις εσύ.. Universal Share Downloader, η καλύτερη λύση!
aGka8l Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Universal Share Downloader, η καλύτερη λύση! δεν το ηξερα!καλο ακουγεται!παω να δω τι θα πει και το γοογλ
damiano Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Αν έχεις premium account υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να βάζεις τα links και να κατεβάζει τα αρχεία? με το flashget γίνεται?
chvet Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Αν έχεις premium account υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να βάζεις τα links και να κατεβάζει τα αρχεία? με το flashget γίνεται? Φυσικά και γίνεται, δεν υπάρχει ποιο εύκολος τρόπος. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι απλώς στο flashget να δηλώσεις ποιο login & passwd έχεις στο Rapidshare και βάλτου να κατεβάζει ατελείωτα. Σας είπα και μια διεύθυνση Ελληνική, βάζουν πολύ πράγμα σε rapidshare και όλα είναι οκ. http://www.net-greek.info
damiano Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 chvet μπορείς να μου πεις σε ποιά επιλογή το δηλώνεις αυτό?
JiKL Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Αμα εχεις premium γιατι να μην προτιμησεις το πολυ καλο και official rapidget???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.