Kalavrezos Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Γεια χαρα.Θα ηθελα την βοηθεια σας σε ενα προβληματακι μου.Εκανα αναβαθμιση στο pc μου.Η μητρικη που εβαλα ειναι η JETWAY P4M2PRO-P RETAIL.Εχει ενσωματωμενη καρτα ηχου και γραφικων.Τα εχω απενεργοποιησει.Καρτα ηχου εχω Audigy 2.Ηχεια 5.1.Πριν την αναβαθμιση ολα δουλευαν ΟΚ.Τωρα απο τα ηχεια βγαινει ενας ηχος σαν παρασιτα (ελπιζω να καταλαβαινετε τι εννοω).Αν τα δυναμωσω αρκετα ακουω ελαχιστα το τραγουδι που εβαλα να παιξει.Εκανα format,ξαναπερασα τους drivers,παλι τα ιδια.Οι συνδεσεις ειναι οι ιδιες με πριν.Καμμια ιδεα ρε παιδια;Εχω ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ.
clopier Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Dokimase na valis tous telefteous via drivers gia to chipset (oposdipote afto)H na alaxis pci stin audigy kai kalou kakou dokimase na katharasis ta pinakia tis pou benoun sto pci !!!
gregdais Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 ti einai file mou i karta sou???????????????????????????????????? pci enoeis
Kalavrezos Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Υπαρχουν πιο νεοι απο τους VIA 4in1 Drivers 5.08a;
Kalavrezos Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Πω πω τι λαλακιες γραφω;PCI ειναι,ναι.Κατεβασα τους νεοτερους drivers και τςρα κατεβαζω VIA Hyperion 4in1 Pro Drivers 5.08a.Μονο που δεν ειμαι σπιτι,ειμαι στην δουλεια
Kalavrezos Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Τα εκανα ολα αυτα που ειπατε και παλι τα ιδια ρε μαμωτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.