Προς το περιεχόμενο

Φορτίζει 6 ώρες - Κρατάει 5 λεπτά!

ALR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τρια πράγματα είναι σίγουρα:

• Όταν το laptop είναι στο ρεύμα, η μπαταρία μόνο φορτίζει. Δεν υπάρχει λόγος να την βγάζετε, καθώς όχι μόνο δεν χαλάει αλλά προστατεύει το laptop σας καθώς λειτουργεί σαν UPS.

• Η μπαταρία πρέπει τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα να αδειάζει και να γεμίζει. Να κάνει πλήρη κύκλο δηλαδή. Αλλιώς αν μια ζωή χρησιμοποιείτε το ρεύμα και χρειαστείτε την μπαταρία, δεν θα κρατήσει ούτε 5 λεπτά. Για αυτό, δουλέψτε λίγο το Laptop τραβώντας ρεύμα μόνο απο την μπαταρία.

• Οι μπαταρίες, όπως και όλων των ειδών μπαταριών, έχουν διάρκεια ζωής ανάλογα με τον τύπο τους και την χρήση. Οπότε να είστε προετοιμασμένοι ότι κάποια στιγμή θα χρειαστεί να την αλλάξετε.

Δημοσ.

Εγω σε 1 μηνα μπαινω στρατο και το λαπτοπ δεν το χρησιμοποιω σχεδον καθολου.... Τί προτεινεις να κανω? Να αποφορτισω την μπαταρια τελειως και να την αφησω στην ακρη? Επειδη εχω το desktop δεν το χρησιμοποιω σχεδον καθολου και δεν θελω να φαω καμια ηττα και να τρεχω για μπαταρια μετα γιατι κανει και 165 ευρω......!! Απατη!

Δημοσ.
Τρια πράγματα είναι σίγουρα:

• Όταν το laptop είναι στο ρεύμα' date=' η μπαταρία μόνο φορτίζει. Δεν υπάρχει λόγος να την βγάζετε, καθώς όχι μόνο δεν χαλάει αλλά προστατεύει το laptop σας καθώς λειτουργεί σαν UPS.

[*']Η μπαταρία πρέπει τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα να αδειάζει και να γεμίζει. Να κάνει πλήρη κύκλο δηλαδή. Αλλιώς αν μια ζωή χρησιμοποιείτε το ρεύμα και χρειαστείτε την μπαταρία, δεν θα κρατήσει ούτε 5 λεπτά. Για αυτό, δουλέψτε λίγο το Laptop τραβώντας ρεύμα μόνο απο την μπαταρία.

• Οι μπαταρίες, όπως και όλων των ειδών μπαταριών, έχουν διάρκεια ζωής ανάλογα με τον τύπο τους και την χρήση. Οπότε να είστε προετοιμασμένοι ότι κάποια στιγμή θα χρειαστεί να την αλλάξετε.

Ναι, δυστυχώς δεν τα τήρησα αυτά και αυτό είναι το αποτέλεσμα..Να κρατάει 5 λεπτά.

Πόσο όμως , γενικά, κρατάει μια μπαταρία;

Δημοσ.

@polaki

Φίλε μου, με ψάξιμο στο Google, βρήκα οτι είναι καλύτερο να την γεμίσεις πλήρως και μετά να την αφήσεις έξω απο το laptop. Όταν με το καλό επιστρέψεις, βάλτην να φορτίσει πλήρως πάλι.

@ Η μπαταρίες ανάλογα με τον επεξεργαστή και την χρήση κρατούν απο 1 1/2 ώρα μέχρι και 4 αν είσαι τυχερός.

Σαν διάρκεια ζωής, αντέχουν περίπου 500 πλήρης φορτίσεις και 2000 μερικές φορτίσεις.

Δημοσ.
@polaki

Φίλε μου' date=' με ψάξιμο στο Google, βρήκα οτι είναι καλύτερο να την γεμίσεις πλήρως και μετά να την αφήσεις έξω απο το laptop. Όταν με το καλό επιστρέψεις, βάλτην να φορτίσει πλήρως πάλι.

[/quote']

thanks!!! αυτο θα κανω να ειμαι καλυμενος! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...