ALR Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Πρόσφατα η μπαταρία του Acer Laptop που έχω , ενώ φορτίζει πολλές ώρες, μέχρι να δείξει ότι είναι 100% και κάποιες φορές το αφήνω παραπάνω, διαρκεί 5-10 λεπτά! Υπάρχει θέμα φτιαξίματος της μπαταρίας ή πάω για άλλη ; Έπαιξε ρόλο, ότι χρησιμοποιώ το λάπτοπ 99% με ρεύμα και ενώ είναι η μπαταρία μέσα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Φίλε από όσο γνωρίζω, όταν το δουλευεις με ρεύμα,καλό έιναι να αφαιρείς τη μπαταρία γιατί μειώνεται η διάρκεια ζωής της. Επίσης σε νέα μπαταρία να κάνεις 2 κύκλους πλήρους φόρτισης - πλήρους αποφόρτισης. Όταν η μπαταρία είναι επάνω χρησιμοποιείται, άρα φθείρεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jojos170304 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Πιθανότατα τα έχει παίξει η μπαταρία. Εάν το κύκλωμα είναι ΟΚ μπορείς να τη στείλεις για της βάλουν νέα cells στο ήδη υπάρχων περίβλημα. Το κόστος είναι περίπου 50 ευρώ συν ταχυδρομικά (Είχα βρει ένα κατάστημα στη Θεσσαλονίκη μόνο που αναλάμβανε). Επίσης εάν γνωρίζει κανείς μαγαζιά με μεταχειρισμένα Parts φορητών κ μπαταρίες???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bgeorgalas Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Και εγώ νομίζω΄οτι μάλλον θα πρέπει να πας για άλλη μπαταρία.... Φίλε από όσο γνωρίζω' date=' όταν το δουλευεις με ρεύμα,καλό έιναι να αφαιρείς τη μπαταρία γιατί μειώνεται η διάρκεια ζωής της.Επίσης σε νέα μπαταρία να κάνεις 2 κύκλους πλήρους φόρτισης - πλήρους αποφόρτισης. Όταν η μπαταρία είναι επάνω χρησιμοποιείται, άρα φθείρεται.[/quote'] αυτό νομιζω ότι είναι μεγάλο debate....στον προηγούμενο laptop (amilo D) που την είχα συνέχεια πάνω η μπαταρια τα εφτυσε εντελως μετά απο 1,5 χρόνο...στον καινούργιο που είπα να την βγάζω (amilo a1667G1) ο πωλητής μου είπε ότι καλύτερα να την έχω πάνω γιατί αν παίξει τπτ περέργο με την τάση και έιμαι χωρίς μπαταρία μπορεί να κάψω μητρική....Στον αντίποδα υπάρχουν και pc (η κοπελιά μου έχει ενα Toshiba sattelite M διετίας) συνέχεια στην πρίζα με την μπαταρία πάνω και εξακολουθει να δουλεύει στην εντέλεια....μυστήρια πράγματα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bakxos Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Και εγώ νομίζω΄οτι μάλλον θα πρέπει να πας για άλλη μπαταρία.... αυτό νομιζω ότι είναι μεγάλο debate....στον προηγούμενο laptop (amilo D) που την είχα συνέχεια πάνω η μπαταρια τα εφτυσε εντελως μετά απο 1' date='5 χρόνο...στον καινούργιο που είπα να την βγάζω (amilo a1667G1) ο πωλητής μου είπε ότι καλύτερα να την έχω πάνω γιατί αν παίξει τπτ περέργο με την τάση και έιμαι χωρίς μπαταρία μπορεί να κάψω μητρική....Στον αντίποδα υπάρχουν και pc (η κοπελιά μου έχει ενα Toshiba sattelite M διετίας) συνέχεια στην πρίζα με την μπαταρία πάνω και εξακολουθει να δουλεύει στην εντέλεια....μυστήρια πράγματα.....[/quote'] Xoris na ksero kai polla nomizo oti auto me ti mpataria pano otan fortizei einai mythos. dioti nomizo oti sta laptop uparxoun kyklomata apomonosis. ti ennoo? otan exoume to laptop sto reuma i metafora tou reumatos ginetai apeutheias sto laptop kai oxi mesou tis mpatarias ara i mpataria mallon paramenei anepafi. Mporei na kano lathos den eimai apolutos sigouros gi auto. Parakalo sevasteite tin agnoia mou. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toubos Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Xoris na ksero kai polla nomizo oti auto me ti mpataria pano otan fortizei einai mythos. dioti nomizo oti sta laptop uparxoun kyklomata apomonosis. ti ennoo? otan exoume to laptop sto reuma i metafora tou reumatos ginetai apeutheias sto laptop kai oxi mesou tis mpatarias ara i mpataria mallon paramenei anepafi. Mporei na kano lathos den eimai apolutos sigouros gi auto. Parakalo sevasteite tin agnoia mou. Και εγώ αυτό νόμιζα φίλε Bakxos, αλλά δυστυχώς ... χρειάζομαι αλλαγή μπαταρίας . Παρεμπιπτόντως ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε μπαταρίες για Acer σε καλές τιμές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgemarios Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 ποσο κοστιζει μια μπαταρια για λαπτοπ ρε παιδια; Δεν ειναι καλυτερο να εχεις ασφαλισμενο το λαπτοπι απο τα παιχνιδια της ηλεκτρικης τασης και ας τα φτυσει σε ενα χρονο (η μπαταρια); Ή μηπως ειναι δυσκολο να βρεις μπαταρια για το συγκεκριμενο λαπτοπ καθε φορα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jojos170304 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Ανάλογα το φορητό. Η μπαταρία είναι πάντοτε ακριβή για φορητούς. Υπολόγιζε κάνα 150αρι για καινούργια. Εκτός κ εάν μένεις σε περιοχή με κακής ποιότητας ρεύμα εκτός Αθηνών, δεν αξίζει να έχεις το φορητό στο ρεύμα με την μπαταρία. Το μόνο που συμφέρει να κάνεις, υπό την αυστηρή προϋπόθεση να μην έχει πεθάνει το κύκλωμα, είναι να περάσεις καινούργια cells στο αυτό "κουτί". Ή να πας στη λύση της εξωτερικής μπαταρίας με τα + και τα - που έχει μία τέτοια λύση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deathlok Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 ALR logika pethane i bataria alla gia pes mas poso kairo to exeis to laptop? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALR Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 ALR logika pethane i bataria alla gia pes mas poso kairo to exeis to laptop? Πρόκειται για έναν Acer 1682 wlmi, σχεδόν 1.5 χρόνου μοντέλο αν θυμάμαι καλά. Και γώ αυτό πιστεύω, ότι η μπαταρία τα έχει φτύσει. Επίσης ήξερα ότι δεν επηρρεάζεται όταν είναι μέσα στον φορητό και αυτός λειτουργεί με ρεύμα, αλλά πλεον η εμπειρία μου δείχνει διαφορετικά πράγματα. Το πρόβλημα είναι ότι ακόμα κι αν αφαιρέσω την μπαταρία, το Laptop ακροβατεί, μιας και λείπει το ένα ποδαράκι. Αυτό είναι ένα σχεδιαστικό λάθος, γιατί σε 2 toshiba Που έχουν πέσει στα χέρια μου , το ποδαράκι δεν βρίσκεται τοποθετημένο στη μπαταρία. Το ίδιο και σε ένα ibm. Anyway, η λύση ποια είναι ; Νέα μπαταρία, και αναγκαστικά, βάση στήριξης; Δηλαδή δεν την γλυτώνουμε την κατοστάρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimokritos Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 auto pou lete gia tis upertaseis tou diktuou, de nomizo na epireazoun to asfaleia tou laptop. sto laptop pigainei reuma sinexes mikris tasis giati paremvaletai metasximatistis apo tin priza mexri na ftasei sto laptop. ligo megaliteris tasis apo autin tis mpatarias. ola auta ta leo me mia epifulaksi. an eimai entelos lathos, diorthoste me. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toubos Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Ανάλογα το φορητό. Η μπαταρία είναι πάντοτε ακριβή για φορητούς. Υπολόγιζε κάνα 150αρι για καινούργια. Εκτός κ εάν μένεις σε περιοχή με κακής ποιότητας ρεύμα εκτός Αθηνών' date=' δεν αξίζει να έχεις το φορητό στο ρεύμα με την μπαταρία. Το μόνο που συμφέρει να κάνεις, υπό την αυστηρή προϋπόθεση να μην έχει πεθάνει το κύκλωμα, είναι να περάσεις καινούργια cells στο αυτό "κουτί". Ή να πας στη λύση της εξωτερικής μπαταρίας με τα + και τα - που έχει μία τέτοια λύση![/quote'] Και που βρίσκεις cells για αντικατάσταση των παλιών; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bgeorgalas Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 auto pou lete gia tis upertaseis tou diktuou, de nomizo na epireazoun to asfaleia tou laptop. sto laptop pigainei reuma sinexes mikris tasis giati paremvaletai metasximatistis apo tin priza mexri na ftasei sto laptop. ligo megaliteris tasis apo autin tis mpatarias. ola auta ta leo me mia epifulaksi. an eimai entelos lathos, diorthoste me. dimokrite δεν είμαι ηλεκτρονικός (δεν υπάρχει κανένας τεχνικός στο forum να μας φωτίσει???) και δεν μπορω να είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ότι και αυτό είναι θέμα laptop....o μετασχηματιστης του A1667G1 'δίνει' 20V και 6Α....(που δεν μου φαίνονται καθόλου λίγα...) όσο για τις υπερτάσεις (ή υποτάσεις αν τις λένε έτσι) του δικτύου εχω καταφέρει να κάψω 2 μητρικές σε 5 χρόνια στην χίο (χώρις ups εννοείται) στον σταθερό....(όχι και άσχημα σαν σκορ....) όσο για τις μπαταρίες του acer θα με συγχωρήσετε αλλά δεν έχω ιδέα....δοκίμασες να πάρεις ένα τηλέφωνο την τεχνική υποστήρηξη της acer? έλα γειά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimokritos Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 trofodotiko pano se ups kataferes na kapseis? na sou po kai ti marka? Tagan. an kai exei poli plaka, min to dokimaseis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jojos170304 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 toubos Υπάρχει ένα κατάστημα στη Θεσσαλονίκη που αναλαμβάνει. Αρκεί το κύκλωμα της μπαταρίας να είναι ΟΚ. Μπορείς όμως κ εσύ με ένα google να βρεις σχετικά άρθρα για αναγόμωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.