tzez Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Θα πρότεινα το παρακάτω. Το έχει φίλος μετά απο Qtek και πραγματικα έχει τεράστια διαφορά. Βέβαια είναι λίγο τσιμπημένο αλλά τα αξίζει. http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=3253
kavatzoulas Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 θα σου προτινα το motorola A1000 με route66 και bluetooth gps.υστερα απο 2 χρονια λειτουργιας ειμαι πολυ ευχαριστημενος ,πολυ καλο το προγραμμα και σταθερο,τελειο σημα σαν κινητο και απειρες λειτουργιες .με περιπου 250 ευρω κανεις τη δουλεια σου τελεια και εχεις κινhτο,gps ,pda .
werto Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Όσον αφορα το s60, οι σοβαρές επιλογές αυτή τη στιγμή είναι το route66 mobile και το tomtom mobile. Το πρώτο κατά τη γνώμη μου είναι πολύ καλό στις οδηγίες του και πολύ δύσκολα θα μπερδευτεί κανείς. Για το tomtom έχω να πω ότι είναι σαφώς πιο καλό πρόγραμμα αλλά έχει καποια μικροπροβληματάκια στις οδηγίες του. Π.χ αν υπάρχει μονόδρομος στα αριστερά και μια διχάλα στα δεξιά που πρέπει να πάρεις πιθανό να σου πει να στρίψεις αριστερά! Από την άλλη όμως έχει πολύ καλές οδηγίες πάνω στην οθόνης. Και τα δύο είναι πάντως πολύ καλά και όταν βγεις έξω από την διαδρομή σου επανυπολογίζουν τη διαδρομή πολύ γρήγορα. Οι χάρτες που είναι διαθέσιμοι για τα συγκεκριμένα προγράμματα είναι το μεγάλο bug της υπόθεσης. Για το route66 υπάρχουν χάρτες για την Αττική μόνο. Ο συγκεκριμένος χάρτης είναι πάρα πολύ καλός και δεν πρόκειται να χαθεί κανείς ποτέ παρά μόνο σε μικρούς πεζόδρομους. Επίσης ο χάρτης είναι μόνο 5.5 ΜΒ και έτσι μπορεί κανείς να βάλει το πρόγραμμα χωρίς να πρέπει να αγοράσει καινούργια MMC. Για το tomtom κυκλοφορεί μόνο ένας παλιός χάρτης της ανατολικής ευρώπης με πάρα-πάρα πολλά λάθη. Αν θέλετε να κινηθείτε σε επαρχιακούς δρόμους κάνει δουλειά αλλά ούτε να διανοηθεί κανείς να κυκοφορήσει μέσα σε πόλεις. Ο συγκεκριμένος χάρτης είναι περίπου 170 ΜΒ οπότε μια καινούργια MMC είναι απαραίτητη. Τέλος υπάρχουν κάποια άλλα μικρά προγραμματάκια στα οποία φορτώνεις το χάρτη που θέλεις, κάνεις calibration και σου δείχνει ανα πάσα στιγμή που βρίσκεσαι. Αυτή η τελευταία επιλογή είναι κυρίως για παθιασμένους χρήστες GPS και είναι μάλλον εντελώς άχρηστη. Εγώ προσωπικά δεν έχω βρει τρόπο να "τρέξω" καλούς ελληνικούς χάρτες (όπως αυτοί του destinator) σε s60. Αλλά για εξωτερικό που κυρίως με ενδιφέρει, το route66 και το tomtom είναι πάρα πολύ καλή και φθηνή λύση.
j0j0gr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 oso afora ta mikra programmatakia einai sto ti 8elei o ka8enas mesa apo to kinito tou sundiazomeno me to GPS na kanei! gia to route exeis dikio, alla gia to tomtom exw na pw oti stin ellada, oso afora tin eparxia, 3eroume oti den exoun alla3ei k polla sta teleutaia xronia, egw den exw sunantisei akomi SOBARO problima gia na kanw tin douleia mou
j0j0gr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 pantws opoios 8elei ton xarti tomtom mazi me tis fwnes kai to working programma ta exw se fakelo tou RAP-ID-SHAR E se 12 parts gia pio eukolo katebasma hXXp:// tigerbar.no-ip. com
werto Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Υποθέτω φίλε jojo ότι εννοείς τον χάρτη της Αν.Ευρώπης για το tomtom, έτσι δεν είναι; Υπάρχουν πολλά λάθη στο συγκεκριμένο χάρτη κατά τη γνώμη μου. Πχ έχει από ότι θυμάμαι τη γέφυρα Ριο-Αντίριο και δεν έχει τον δρόμο Θεσσαλονίκη-Χαλκιδική που έχει γίνει πριν το 90! Κάτι τέτοια πράγματα βλέπω και το smart2go μου φαντάζει όαση σε σχέση με το tomtom.
j0j0gr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 e, ti perimeneis werto, edw prin ligous mines oute auto den eixame gia s60! k min perimeneis na exoun k to rio antirio!! edw oute se ellinika biblia tou sxoleiou den to exoun akomi
thiosjohn Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 an paizei se 6600 to navigation kai an nai ti xreiazete kai poso kostizei.Aplo
panmik Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 εγώ έχω ένα sony ericsson p800.παίζει κάτι με αυτό?
panmik Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 έχω βρεί διάφορα προγράμματα αλλά δεν ξέρω αν δουλεύουν Ελλάδα σωστά. Πρέπει να αγοράσω καποιον receiver?
j0j0gr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 koita3e ligo ta wa-r-Ez programmata pou kukloforoun, na deis an se kaluptoun k meta agorazeis kai to GPS receiver me kana 50ari-100stari
lucio Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 pedia kapoio navigation programma gia w900i yparxei?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.