Προς το περιεχόμενο

kinito +navigator

christinadm85

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kalispera!Psaxnw kairo twra gia tin agora enos navigator.Psaxnodas vrika pws ean agorasw PDA mporw na to xrisimopoihsw kai ws navigator.Me poio tropo ginete auto kai ti me simferei oikonomika.Episis diavasa kai gia to nav4all pou einai ploigisi mesw kinitou.Opoios gnwrizei kati apo ola auta as me simvoulepsei ti na agorasw.Euprosdekti kai oi protaseis sygekrimenwn siskeuwn.Eyxaristw

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Den xriazete na pareis PDA me kinito ginete na to kaneis na doulepsi san navigator.

Ti kinito exeis?

Ego exo to Nokia 6680 kai exo perasi to "Tom Tom" mesa kai doulevei apsoga.

Stin Ellada exei polla provlimata alla exoteriko(kirios Germania pou pigeno sixna)

Einai Asteri.

Pes perisotera gia to ti to thes kai pou thes na pigeneis gia na se voithiso perisotero

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου.πραγματικά έχω πελαγώσει με όλα αυτά και δεν ξέρω τι να αγοράσω.Το κινητό που έχω τώρα είναι το ΝΟΚΙΑ 6260 αλλά σκοπεύω να το αλλάξω σύντομα και να πάρω το ΝΟΚΙΑ 6630 ή το Samsung D500.Βασικά λόγω της δουλεία μου χρειάζεται να πηγαίνω σε διάφορά μέρη εντός αττικής κυρίως.Και θέλω κάτι πολύ αξιόπιστο.Είμαι διατεθειμένη να δώσω μέχρι και 550ευρώ για ένα navigator αρκεί να μη μου βγάζει διάφορα (δεν είμαι και πολύ σχετική μα το αντικείμενο).Αλλά ανμπορώ να κάνω και την δουλεία μου σωστά μέσω nav4all δεν με χαλάει καθόλου.Σε ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Επίσης διάβασα πως για να χρησιμοποιείς προγραμματα όπως το nav4all απαιτεί να είσαι wap συνδεδεμένος.Αυτό τι σημαίνει ?Ότι χρεώνομαι από το κινητό για σύνδεση μέσς ιντερνετ ή απλά ότι όταν θέλω να πλοηγηθώ θα πρέπει να μπαίνω στο ιντερνετ(μέσω κινητού) για να κατεβάζω χάρτες???Έχω ψιλό μπερδευτεί!

Δημοσ.

Αγαπητή μου αν θέλεις κινητό και Navigator σου συνιστώ να πάρεις ένα με ισχυρό επεξεργαστή. Εχω το Qtek S-100 και το Qtek 2020i

Και τα δύο είναι κινητά και PDA και έχουν λειτουργικό Microsoft mobile 2003

Ομως ενώ και τα δύο εχουν τους χάρτες της Ελλάδας του Destinator εκείνο που είναι πιο αξιόπιστο είναι το Qtek 2020i γιατί δεν χάνει εύκολα το σήμα και μπορεί να το ξαναβρεί εξίσου εύκολα. Η διαφορά είναι στο μέγεθος γιατί το Qtek S-100 μπορεί να μπει εύκολα στην τσέπη σε μέγεθος του Nokia 6600 ενώ το Qtek 2020i είναι μεγαλύτερο (135mm X 75mm)

Τελικά εκείνο που κάνει το κινητό PDA πιό αξιόπιστο είναι η επεξεργαστική ισχύς του και το Gps αν βρίσκει εύκολα και πολλούς δορυφόρους

Δημοσ.

Paidia kai ego endiaferomai na kano to kinito moy Nokia n70 navigator kai exo ksana akousei gia to nav4all alla den 3ero ti akribos einai as mas eksighsei kapoios ti kai pos...

Δημοσ.
Paidia kai ego endiaferomai na kano to kinito moy Nokia n70 navigator kai exo ksana akousei gia to nav4all alla den 3ero ti akribos einai as mas eksighsei kapoios ti kai pos...

Sto N70 pou exeis ginete aneta na peraseis to Tom Tom opos ekana ego sto diko mou kai den tha exeis mpleximata me Internet kai sindeseis kai na xreonese opos sinvenei me to Nav4all(pou den to xero katholou).

Agorazeis mono ena GPS BLUETOOTH RECEIVER pou kanei peripou sta 70? kai eise ok.

Sinisto osous theloun na perasoune sta kinita tous Nav to Tom Tom einai asteri.

Δημοσ.

α οκ...

σκεφτομαι δηλαδη να αγορασω ενα μεταχειρισμενο 8080 (παιζει απο 100 ευρω) και να του κωτσαρω πανω ενα BT GPS + Destinator.....

Θα εχω ενα καλο συστημα πλοηγησης για το αυτοκινητο???

Ειναι μια φτηνη βολικη λυση ισως στα 150 - 200 ευρω???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...