The_Edge Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Πριν από 1 χρόνο περίπου έκανα το Sue's side, μία τρίλεπτη ψηφιακή ταινία για το δαγωνισμό του Βρετανικού Συμβουλίου. Αυτή η ταινία πλέον συμμετέχει και στο BigBang το οποίο είναι ψηφιακό φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους στο internet. Επειδή με ενδιαφέρει πολύ να ακούω τις απόψεις των άλλων που το βλέπουν εντελώς ουδέτερα, αν θέλετε και σας ενδιαφέρει και ο τομέας του μκρού μήκους, κάντε μία εγγραφή στο http://www.bigbang.gr και δείτε το. Σχόλια μπορείτε να κάνετε και εδώ αλλά και στη σελίδα της ταινίας. Αντέχω και την κακή κριτική! Δείτε γενικότερα τις ταινίες του bigbang, έχει αρκετό ενδιαφέρον σαν project. Αααα, κάτι άλλο που θα δυσαρεστήσει πολλούς από εσάς... Για κάποιο λόγο, δεν μπορείς να ψηφίσεις από firefox. Έτσι, αν θέλετε να ψηφίσετε με καλή βαθμολογία το Sue's Side, please μπείτε με internet explorer (αν θέλετε να το θάψετε, δοκιμάστε με firefox, πού ξέρεις, ίσως αρχίσει να λειτουργεί!!)
Super Moderators Snoob Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Χμμ, κριτική σε super moderator, πόσο σοφό θα ήταν κάτι τέτοιο; Χωρίς αστεία, είδα το Sue's side και οι παρατηρήσεις μου, είναι οι εξής: Ο ήχος παρουσιάζει σε ορισμένα σημεία πρόβλημα, με αποτέλεσμα να χάνονται φράσεις. Δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα της σύνδεσής μου, πάντως και από firefox και από IE το ίδιο παρατήρησα, ενώ η εικόνα δεν "κόλησε" πουθενά. Η κα. Παπουτσή είναι ενδιαφέρουσα παρουσία, στέκεται καλά, αλλά συνολικά δε με πείθει για άτομο έτοιμο να δώσει τέλος. ΤΟ τέλος. Θα μου πείτε, πόσα άτομα έτοιμα να δώσουν τέλος έχω δει; Κανένα, αλλά και πάλι, σε μια τέτοια στιγμή θα ήθελα το πρόσωπο να φανερώνει κάποια σημάδια της εσωτερικής πάλης, της αμφιβολίας ή, αν δεν υπάρχει αμφιβολία, έστω κόπωσης. Η κα. Παπουτσή μάλλον ήταν υπερβολικά "άψογη" σε σχέση με αυτό που θα περίμενα. Αυτό, βέβαια, έχει να κάνει με τις προσδοκίες μου και όχι με τις προθέσεις του σκηνοθέτη. Εξάλλου ο "αγγελικός" συμβολισμός ίσως και να ακυρώνει την επισήμανσή μου. Επίσης, λόγω των προβλημάτων στον ήχο δεν ξέρω αν κάπου "μασάει" τα λόγια της -δεν το νομίζω, έχει καλή άρθρωση, ίσως υπερβολικά καλή για πιωμένη- ή αν είναι θέμα σύνδεσης. Αναπόφευκτα η έκταση της ταινίας περιορίζει τα περιθώρια "ανάπτυξης" του χαρακτήρα. Αυτό σε τίποτε δε μειώνει την ταινία που είναι, άλλωστε, εξ ορισμού μικρού μήκους. Απλά, θα ήθελα να "γνωρίσω" το χαρακτήρα λίγο καλύτερα. Μου άρεσε ιδιαίτερα η τελευταία σκηνή, η μορφή της ηθοποιού κάτω από τη βροχή των φτερών. Ποιητική, σχεδόν ιαπωνική σε χρώματα και ροή. Αυτά τα ολίγα.
The_Edge Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 snoob, να'σαι καλά για το χρόνο που διέθεσες τόσο στο να δεις την ταινία, όσο και στο να κάνεις τα σχόλιά σου (κυρίως). Το ότι είναι "άψογη", όπως λες, οφείλεται κυρίως στο ότι έτσι την ήθελα να είναι. Δισταγμό δεν ήθελα σε καμμία περίπτωση. Την ήθελα να είναι απόλυτα έτοιμη. Και σκέψου ότι τα έχει όλα σχεδιασμένα από πριν. Βάζει την κάμερα να γράφει και αρχίζει να λέει αυτά που λέει, ενώ είναι αποφασισμένη για το τέλος (και αυτό είναι από τα πρώτα πράγματα που λέει). "Κόπωση" βέβαια ήθελα, και θέλω να πιστεύω ότι στο κομμάτι που μιλάει για τους φίλους και για τη σχέση της με το αλκοόλ αυτό φαίνεται. Ο ήχος όντως ήταν το μεγαλύτερο αγκάθι. Έχεις απόλυτο δίκιο. Για το τέλος είμαστε πάρα μα πάρα πολύ ικανοποιημένοι. Έτσι το είχαμε σκεφτεί από την αρχή και έτσι ακριβώς βγήκε. Και χαίρομαι πολύ όταν βρίσκονται άτομα που τους αρέσει. Και πάλι ευχαριστώ για την κριτική σου. Είναι από τις πιο ολοκληρωμένες που μου έχουν κάνει για την ταινία. Αν δεν σου κάνει κόπο, θα μπορούσες να την κάνεις ένα copy-paste και να την βάλεις και στα σχόλια στη σελίδα της ταινίας στο bigbang?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.