msnhulk Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Συνέχεια έβλεπα και άκουγα συνέχεια τις λέξεις AIM και AOL. Αποφάσισα και εγώ να δω τι είναι αυτή η υπηρεσία. Πήγα στο Google κατέβασα ένα αρχειάκι έκανε εγκατάσταση έκανα register και κάνω sig-in . Από ότι κατάλαβα πρέπει να είναι κάτι σας τον msn messenger. Η ερωτήσεις μου είναι : :arrow:Τι είναι AIM και τι AOL :arrow:Εάν ο φίλος μου έχει και αυτός αυτό το πρόγραμμα τι πρέπει να μου δώσει για να μπορέσω να επικοινωνήσω μαζί του? :arrow:Τι περισσότερα έχει από τον msn messenger; :arrow:Τι άλλες υπηρεσίες μου προσφέρει εκτός από το email; Αυτά για αρχή
msnhulk Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Και εγώ νόμιζα πως ήταν πολύ διαδεδομένο αυτό το πρόγραμμα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 :arrow: Η AOL (America OnLine) ξεκίνησε ως εταιρεία παροχής δικτυακών υπηρεσιών (ISP) στις ΗΠΑ. Είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείας του χώρου και πλέον ανήκει στην Time/Warner. Το ΑΙΜ είναι ένα πρόγραμμα Instant Messenger. Τα αρχικά σημαίνουν AOL Instant Messenger. Αν και έπεται χρονικά του ICQ κατά ένα έτος, προηγείται κατά δύο (2) έτη από το MSN Messenger. Παρεπιπτόντως, η AOL έχει αγοράσει από το 1998 την Mirabilis, δημιουργό του πρωτοπόρου ICQ. Τόσο το ΑΙΜ όσο και το ICQ χρησιμοποιούν το ίδιο πρωτόκολλο επικοινωνίας (το οποίο λέγεται Oscar). :arrow: Για να επικοινωνήσετε θέλετε έναν AIM client ή προγράμματα που υποστηρίζουν διάφορα πρωτόκολλα όπως το Gaim (δωρεάν) ή το Trillian (εμπορικό). Επίσης το πρόγραμμα iChat που ενσωματώνεται στο MacOS X χρησιμοποιεί το δίκτυο του ΑΙΜ. :arrow: Δεν έχω ιδέα. Γιατί δεν το δοκιμάζεις να μας πεις; :arrow: Βλ. παραπάνω. Στην Αμερική (ΗΠΑ) είναι πολύ διαδεδομένο, ίσως πιο διαδεδομένο κι από το MSN Messenger.
GI@RG@S Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 to AOL einai kati san to mirc stin ousia oxi opos to msn messenger ,dld iparxei xoros kai ginete chat me diaforous,eno sto msn milas meso epafon. To AOL einai poli gnosto genika kai exei pollous xristes.EEee to kati parapano eggite sto ti zitas esi .......pados an to xrisimopiiseis ligo tha katalabeis oti merikes fores metatrepete se ano ton "18" ,o noo noito (an exei parapaminei opos palia)
subdee Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Giorgo, είσαι λίγο άστοχος. καμία σχέση με irc. η AOL ή αλλιώς America Online είναι παροχέας υπηρεσιών ίντερνετ όπως είπε και ο παρεδώσε μόνο που διαφέρει απο άλλους παροχείς στο ότι υποχρεωτικά χρησιμποιείς δικό τους λογισμικό για την σύνδεση, περιήγηση, έλεγχο email και προφανώς chat rooms. απ'ότι ξέρω παρέχουν υπηρεσίες και στην Αγγλία τώρα. πράγμα το οποίο σημαίνει ότι ο msnhulk δε θα μπορέσει να δοκιμάσει το AOL αλλά θα μπορέσει να δοκιμάσει το AIM το οποίο είναι Instant messenger όπως και το msn messenger. ελπίζω να σε κάλυψα
@Vourlo@ Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Kata tin gnomi mou einai apotuxia to aim.To msn einai kalytero.Yparxei omos kai to terraim to opoio einai poly aplo, exei ta vasika kai einai poly voliko.
kallair Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 to aim san messenger einai mia apotixia.aporw giati to xrisimopoioun toso stin ameriki. akomi k to poio aplo pragma gia na kaneis, thelei downloads k plugins. akoma k tin webcam na thes na xrisimopoiiseis, an den katevaseis to 7mb plugin, den ginetai tipota. vasika einai poli diadedomeno stis ipa. stis ipoloipes xores xrisimopoieitai apo ligo ews katholou.
msnhulk Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Σας ευχαριστώ όλους σας. Τελικά δεν μου άρεσε καθόλου σαν πρόγραμμα όχι ότι δεν έχει πολλά πράγματα από τον MSN αλλά δεν μου άρεσε ο χειρισμός του. Δεν πειράζει τώρα με τον windows live messenger είμαι μια χαρά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.