Charalambos Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 3erete kamia kali ke secure selida pu mporo na agorao e3artimata aftokiniton?
madboy Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Τι ακριβώς θέλεις??? Ψάχνεις για καταστήματα εσωτερικού ή εξωτερικού? Εγω έχω ψωνίσει απο γερμανικό e-shop και πλήρωσα με έμβασμα. Η αποστολή και γενικά η όλη διαδικασία καθώς και τα ευρώπουλα που γλύτωσα σε σύγκριση με το αν τα επαιρνα εδώ μου άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις!
Charalambos Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 den me pirazi an ineesoterikou ie3oteriku, ftani na ine secure ke ftines times.
madboy Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Αν μπορείς πες συγκεκριμμένα για τι ψάχνεις για να λάβεις και τις κατάλληλες απαντήσεις και αν γίνεται και τα φθηνότερα καταστήματα.
KGP Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 kseno site pou vrika -kai to monadiko schetiko- sto ebest pigene http://www.ebest.gr sta diafora to katastima legete edworthys
madboy Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Γενικά τις χαμηλότερες τιμές τις βρίσκεις στο Ebay. Και ως κάτοχος γερμανικού αυτοκινήτου μπαίνω στο ebay.de και βρίσκω οτι θέλω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.