Προς το περιεχόμενο

Σύνδεση σε ασύρματο δίκτυο στα…κρυφά!!!

epicouros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάνοντας μια ανίχνευση με το laptop μου βρήκα ένα ασύρματο δίκτυο μάλλον από κάποιο γείτονα, υπάρχει κάποιος τρόπος να συνδεθώ σε αυτό;;

Δημοσ.

αν δεν έχει βάλει κωδικό (δηλ κρυπτογράφηση) τότε είσαι ήδη συνδεμένος, δηλ. μπορείς κανονικά να εκμεταλευτείς τη σύνδεση που βρήκες.

Δημοσ.

Αρα εγω όποτε ανοίγω το wifi (σχεδόν ποτε) οι κάτοχοι ασυρμάτων δικτύων έχουν πρόσβαση στον υπολογιστή μου και στα αρχεία μου? Η θα πρέπει εγω να δηλώσω ποια αρχεία θα είναι κοινοχρηστα?

Δημοσ.

Polu dyskolo alla oxi akatorthwto...

Edw blepeis anthrwpous pou zorizontai na kanoun 2 PC na epikoinwnhsoun meta3y tous akoma kai an EXOUN KANEI AYTOI TIS RYTHMISEIS!!! poso dyskolo tha einai otan prospathoun na mpoun se arithmisto dyktio :P

Δημοσ.

Στην Αγγλία, κάθε φοιτητικό σπίτι έχει και ασίρματο δίκτυο, καθώς μοιράζουν το ίντερνετ. Με ένα πρόχειρο σκανάρισμα απο το λάπτοπ της συγκατοίκου στο 2ο όροφο, βρίσκο 9-10 ασύρματα, από τα οποία 3-4 είναι ξεκλείδωτα. Με ένα απλό κλικ με default ρυθμίσεις (DHCP), το λάπτοπ συνδέεται σε κάποιο απο αυτά και έχει πρόσβαση στο ίντερνετ. Το ίδιο απλά μπορείς να συνδεθείς σε οποιοδήποτε μή-κλειδωμένο ασύρματο δίκτυο

Δημοσ.
Ti erwthsh einai ayth ?

sorry αλλα απο τετοια δεν εχω ιδεα! :neutral: :?

start --> run --> cmd /k net use \\ip\c$ -u Administrator

meta

\\ip\c$

τι θα γεινοταν αν το εκανα αυτο;

(αυτο το μηνυμα, ειταν το μηνυμα "half evil" ;) > Μηνύματα: 333)

Δημοσ.
Αρα εγω όποτε ανοίγω το wifi (σχεδόν ποτε) οι κάτοχοι ασυρμάτων δικτύων έχουν πρόσβαση στον υπολογιστή μου και στα αρχεία μου?

O madboy to eipe

Δημοσ.

Μόλις χθες διάβασα σε περιοδικό του χώρου, ότι το 60% των ασύρματων home δίκτυων στην Αμερική, είναι τελείως ξεκλείδωτα. Δεν χρησιμοποιούν ούτε καν WEP ή WAP.

Δημοσ.
O madboy to eipe

To ίδιο όμως θα μπορούσε να συμβαίνει (να βλέπουν κάποιοι τα αρχεία του) αν το λάπτοπ του συνδεόταν σε κάποιο AP αυτόματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...