Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με το Power Dvd

tsampikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα απο καινουργια εγκατασταση το POWER DVD αρνειται να δουλεψει και βγαζει διαρκως μυνημα Error Code 8901000F ..An internal error has occurred.<BR>Το απεγκατεστησα και το ξαναεγκατεστησα πολλες φορες και σε πολλες διαφορετικες εκδοσεις...μεχρι και την τελευταια απο το insomnia την 4...και παντα το ιδιο κανει.<BR>Αν κανεις φιλος μπορει να βοηθησει ευχαριστω προκαταβολικα.<P>P.S. Ολα τα αλλα προγραμματα αναπαραγωγης DVD δουλευουν κανονικα..οπως το WIN DVD για παραδειγμα

Δημοσ.

kante install kai dokimaste auto to serial: <BR>ama den sas doulepsei xana peite mou kai na anevaso mia 100% working version kapou<P><BR>AMAN POIA TA RULES TIS INSOMNIA DEN TA KSERETE ???<p>[ 13-11-2001: Message edited by: Duke ]

Δημοσ.

file..profanos exeis motherboard me VIA chipset...kai emena mou to ekane auto to provlima me to powerDVD mexri pou anakalipsa to eksis...<BR>an apenergopoiiseis to DMA tou DVD-ROM apo to device manager tha paratiriseis oti to provlima tha lithei alla oi taineies tha paizoun poli asxima...i moni lisi pou mporeis na kaneis einai os eksis :an i motherboard ipostirizei apo to BIOS na apenergopieiseis to UDMA tou DVD-ROM tote kane auto kai energopiise to DMA apo to device manager etsi den tha sou petaei ta minimata lathous kai oi taineies tha pezoun normal smile.gif" border="0

Δημοσ.

Φιλε DVS δοκιμασα το Pass που μου εδωσες αλλα εχω το ιδιο αποτελεσμα.Παντως προσωπικα δεν νομιζω οτι ειναι θεμα vertion αλλα κατι αλλο συνεβει διοτι παλιοτερα ολες οι vertion που ειχα δοκιμασει δουλευαν. confused.gif" border="0 <BR>Φιλε Dias η εκδοχη σου μου φανηκε πιο λογικοφανης γιαυτο και την δοκιμασα .Ομως απο την απενεργοποιηση του DMA καταλαβα οτι ηταν ασκοπο ...γιατι τιποτα δεν αλλαξε.Ουτε το PowerDvd δουλεψε ουτε η αποδοση της εικονας στην αναπαραγωγη σε αλλα προγραμματα οπως στο windvd επεσε οπως θα περιμενα και εγω.<BR>Παντως ευχαριστω πολυ για την συνδρομη σας smile.gif" border="0 <P>P.S Υπαρχει περιπτωση το προβλημα να προηλθε<P>1.Απο upgrade της bios?<BR>2.Απο καινουργιους drivers της nvidia στην καρτα γραφικων?{Ge force 2 MX 400 32MB}<BR>3.Απο καποιο αλλο προβλημα στο hardware?<P>...οπως καταλαβαινετε εχω αρχισει και την ψαχνω κυριως στο hardware εχοντας σχεδον αποκλεισει περιπτωση κακου software

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...