Προς το περιεχόμενο

Ποιο πακέτο συμφέρει?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να κάνω τη γραμμή μου adsl. Ποιο πακέτο από τα έτοιμα συμφέρει?

Έχω δει πχ το ADSL in a box (Forthnet)

http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10007868

6 μήνες 117ευρώ όλα πληρωμένα.

Το "όλα πληρωμένα" σημαίνει οτι δεν θα πληρώνω το πάγιο του OTE κάθε μήνα ή θα το πληρώνω?

Επίσης βλέπω οτι αναλαμβάνουν οι ίδιοι την ενεργοποίηση, μου δίνουν τον εξοπλισμό και έχω και 4 ώρες το μήνα αστικές κλήσεις δωρεάν με το δικό τους παροχέα όμως.

Μπορεί να μου πει κάποιος όλα αυτά? Πιστεύω πως συμφέρει ή αν έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο έτοιμο πακέτο για 384/128 πάντα.

Δημοσ.
6 μήνες 117ευρώ όλα πληρωμένα.

Δεν πληρώνεις τίποτα απολύτως παραπάνω! Με τον ΟΤΕ δεν ασχολείσαι καν.

Εγώ το προτίνω αυτό το πακέτο! Είναι πολύ καλός provider η FORTHNet και είναι απο τους ελάχιστους που αν δεν ανανεώσεις την συνδρομή σου, σου αφήνουν τον εξοπλισμό (δεν τον παίρνουν πίσω!).

Go for it ;)

Δημοσ.

όταν περάσουν οι 5-6 μήνες τέλος πάντων, τι γίνεται με την ανανέωση?

Η γραμμή έχει γίνει adsl από τη forthnet πχ. αλλά αν έχει βγει η hol με το τάδε πακέτο?

Παραμένει δηλαδή η γραμμή adsl ενεργοποιημένη και κάνω ανανέωση σε όποιον παροχέα θέλω? (εννοείται πως δεν θα χρειάζομαι επιπλέον εξοπλισμό).

Δημοσ.

καταρχην, το ιδιο ακριβως πακετο εχει κ η φορθνετ,με 117 η 119 ευρω,για 512/128 για 5 μηνες. επισης, σε τηλεφωνικη επικοινωνια μαζι τους, μου ειπαν οτι "μαλλον" θα παρουν πισω τον εξοπλισμο (τωρα,τι σημαινει το μαλλον,θα σας γελασω!!!!)!!!!!

αν θελεις να αλλαξεις παροχεα,η γραμμη ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ, κ πρεπει να κανεις ΞΑΝΑ την ιδια διαδικασια.

(αν σου παιρνουν πισω τον εξοπλισμο,οπως ξερω οτι σιγουρα ισχυει σε ΗΟΛ κ τελας, μετα πρεπει ειτε να τον αγορασεις μονος σου,ειτε να ξανααγορασεις πακετο που τον περιλαμβανει).

τελος, 100%, δεν εχεις ΚΑΜΙΑ αλλη χρεωση περαν αυτης!

α,κ στο συγκεκριμενο πακετο της φορθνετ, η ανανεωση για 512,μετα τους 5 μηνες, ειναι αν θυμαμαι καλα 24 ευρω περιπου το μηνα!

Δημοσ.

O OTE επίσης με το ConnX που είδα έχει αντίστοιχη προσφορά με wireless modem.

Μήπως είναι καλύτερο πακέτο αυτό και σου παίρνει κι αυτός τον εξοπλισμό πίσω?

Δημοσ.

Η FORTHNet σίγουρα δεν παίρνει τον εξοπλισμό πίσω! 100% αυτό που λέω.

Αν δεν κάνεις ανανέωση, τότε η γραμμή ADSL διακόπτεται και πρέπει να την ξανακάνεις ενεργοποίηση με τον άλλο provider. (Αυτό ισχύει για οποιοδήποτε πακέτο σύνδεσης)

Όσο για την Vivodi......... αν είναι να περιμένω 2-3 μήνες για να ενεργοποιηθεί η γραμμή, τι να την κάνω την καλύτερη τιμή;

Δημοσ.

οντως απο προσωπικη εμπειρια μακρυα προς το παρον απο vivodi, κι ας δειχνει δελεαστικη η προσφορα. εχω κανει απο μεσα φλεβαρη αιτηση για το cube και μολις προχτες μου ειπανε οτι μια απο αυτες τις μερες ΘΑ γινει η ενεργοποιηση (...)

forthnet δεν παιρνει πισω εξοπλισμο, απο inabox ξεκινησα κι ακομα τον εχω, αλλα αυτο με τη διακοπη γραμμης αμα αλλαξεις ειναι λιγο πακετακι. ετσι κι αλλιως ομως δε νομιζω να χρειαστει να αλλαξεις, forthnet ηταν ο πιο σταθερος παροχος που εχω δοκιμασει ως τωρα.

Δημοσ.

Kαι για πείτε πόσο καιρο κάνει σε κάθε εταιρία να ενεργοποιηθεί η σύνδεση για να δουμε ποια να επιλέξουμε..

Ακούω εμπειρίες.....:-D :-D :-D :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...