pusher Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Όταν έχω συνδεμένο το Gamepad ο στρατιώτης περιστρέφεται συνεχώς αριστερόστροφα. Καμιά ιδέα για το τι φταίει;
Erwdios Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Μάλλον το παιχνίδι δεν υποστηρίζει gamepad. Έπαιζα Pro με το gamepad και μετά έπαιξα BIA και γυρνούσε ακριβώς όπως το περιγράφεις. Αποσύνδεσα το gamepad και σταμάτησα να ζαλίζομαι. Ούτως ή άλλως μου είναι αδιανόητο να σημαδεύεις με το gamepad, οπότε καλύτερα mouse + keyboard
pusher Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Μάλλον το παιχνίδι δεν υποστηρίζει gamepad. Έπαιζα Pro με το gamepad και μετά έπαιξα BIA και γυρνούσε ακριβώς όπως το περιγράφεις. Αποσύνδεσα το gamepad και σταμάτησα να ζαλίζομαι. Ούτως ή άλλως μου είναι αδιανόητο να σημαδεύεις με το gamepad, οπότε καλύτερα mouse + keyboard Μπα. Υποστηρίζει. Αφού έχει κάνει μόνο του assign τα keys. Και μόλις το έψαξα και στη Wikipedia. Input methods Keyboard and mouse, Gamepad Πηγή: http://en.wikipedia.org/wiki/Brothers_in_Arms:_Hell%27s_Highway Το λάθος που έκανα είναι ότι έψαξα στο Google για το πρόβλημα χρησιμοποιώντας τη μάρκα του gamepad που είναι Thrustmaster, αλλά δε νομίζω να είναι εξειδικευμένο το πρόβλημα. Εσύ τι Gamepad έχεις; Αντιμετώπισε κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα;
Erwdios Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Εγώ έχω Logitech Rumblepad, αλλά εκείνη τη μέρα παίζαμε διπλό με το ξαδερφάκι μου και είχε φέρει δικό του χειριστήριο που αν δεν κάνω λάθος ήταν ένα παλιό Thrustmaster. Οπότε, πιθανώς εκεί να έγκειται το πρόβλημα.
pusher Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Εγώ έχω Logitech Rumblepad, αλλά εκείνη τη μέρα παίζαμε διπλό με το ξαδερφάκι μου και είχε φέρει δικό του χειριστήριο που αν δεν κάνω λάθος ήταν ένα παλιό Thrustmaster. Οπότε, πιθανώς εκεί να έγκειται το πρόβλημα. Αν δε σου κάνει κόπο, όποτε μπορείς δοκίμασε και με το Logitech και πόσταρε...
Erwdios Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Το Logitech είναι ασύρματο και είναι μόνιμα συνδεδεμένο στο PC. Συνεπώς, με το Logitech συνδεδεμένο, το παιχνίδι έτρεχε κανονικότατα. Το Thrustmaster δημιουργούσε το πρόβλημα.
pusher Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Το Logitech είναι ασύρματο και είναι μόνιμα συνδεδεμένο στο PC. Συνεπώς, με το Logitech συνδεδεμένο, το παιχνίδι έτρεχε κανονικότατα. Το Thrustmaster δημιουργούσε το πρόβλημα. Έψαξα στο Google με διάφορους όρους. Δε βρίσκω κάτι ούτε για το Thrustmaster, ούτε για κανένα. Αν πετύχει κανείς τίποτα ας δώσει κανένα link...
pappous_soulis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Το ίδιο πρόβλημα έχω όταν είναι συνδεδεμένο στο PC το joystick (Logitech). Το ίδιο συνέβαινε και με το Medal of Honor Airborne. (πάλι UE3) Το χειριστήριο του 360 πάντως δουλεύει κανονικά,αν και ποντίκι επιβάλλεται σ'αυτό το game..
skrit Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Τζίφος με το SP3! Και πάλι με πετάει έξω μετα απο λίγο... Καμια λύση κανένας? Παίδες, επανέρχομαι στο θέμα σχετικα με τη συμβατότητα του παιχνιδιού με Win XP kai Pentium4. Προηγουμένως, επαιζα το παιχνίδι με Win XP SP2 και έτρωγε συνεχώς κολλήματα. Πριν λίγες μέρες αναγκάστηκα να κάνω format και επανεγκατέστησα XP με SP3.Επίσης αναβάθμισα τους drivers της Ati(HD2600 XT, 512MB, AGP) στους 8.10 και εγκατέστησα κάθε έκδοση του .NET framework εως την 3.5. Δεν ξέρω (δυστυχως) τι από όλα αυτά επέδρασε, αλλά πλέον το παιχνίδι παίζει κανονικότατα, χωρίς ούτε μισό κολληματάκι...(έτσι, για ποικιλία, δηλαδη...). Επίσης, είδα σε κάποιο φόρουμ οτι καμιά φορά τέτοια προβλήματα μπορεί να λυθούν με αναβάθμιση στον driver της κάρτας ήχου ή και στον driver για το AGP! Αν κανείς άλλος λύσει το πρόβλημα, ας ποστάρει μήπως βγάλουμε άκρη... -----Προστέθηκε 5/11/2008 στις 03 : 46 : 11----- μια ερώτηση: πόσα GB είναι το παιχνίδι; για να το "προμηθευτώ" και εγώ Το "αυθεντικό" DVD λέει μέγεθος αρχείου 6,2GB;)...Αλλά δεν αποκλείεται να βρεις και μικρότερες εκδόσεις..
skrit Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Παίδες, έχει φτάσει κανείς στο κεφάλαιο "Black Friday"? Το PC τρώει κόλλημα μερικά δευτερόλεπτα μετά την αρχή του κεφαλαίου...Απ' οτι είδα είναι γνωστό πρόβλημα με τις κάρτες ΑΤΙ και η εταιρεία έχει βγάλει hotfix για τις PCI-e κάρτες αλλά για τις AGP ουδέν νεότερον ακόμα...Γνωρίζει κανείς τίποτα παραπάνω??
mplek Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 ρε παιδια τι γινεται με την πιστα Black Friday? μου μαυριζει την οθονη και κολλαει ενω μεχρι τωρα ολα οκ το συστημα μου ειναι πολυ καλο εχω ati4870 1g
ksaplostra Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 ρε παιδια τι γινεται με την πιστα Black Friday? μου μαυριζει την οθονη και κολλαει ενω μεχρι τωρα ολα οκτο συστημα μου ειναι πολυ καλο εχω ati4870 1g αφού είναι black ρε φιλε τι περίμενες να γίνει δηλαδή?:-D:-D:-D:-D
skrit Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Φίλε mplek, το πρόβλημα αυτό έχει να κάνει με τις περισσότερες ati κάρτες. Κάτι φταίει με το εφέ της βροχής και κολλάνε. Είναι θέμα driver. Αν η κάρτα σου είναι PCI-e, κατέβασε τον hotfix driver που έχει βγάλει η ati γιἀ αυτό ακριβώς το πρόβλημα (ή μπορεί να κάνει και η τελευταία έκδοση του catalyst, νομίζω η 8.12), αντικατάστησε τους drivers της κάρτας σου και πιθανότατα θα λυθεί. Για agp κάρτες έχει βγει η 8.12 που πιθανότατα λύνει και το πρόβλημα. Εγώ το είχα λύσει με το hotfix των PCI, τροποποιημένο για AGP.
tYrAnOs Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 τι να πω δεν τρελαθηκα κ ολας... ουτε τα προηγουμενα δεν μ εκαναν αίσθηση
GREGKERKYRA Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 πολύ ωραίο παιχνιδάκι και με ωραία ιστορία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.