Προς το περιεχόμενο

Brothers in Arms: Hell's Highway

akpe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγω τα εχω τερματισει 15 φορες και τα δυο.Ειναι τα μονα παιχνιδια που εχω τοσο καιρο στο σκληρο.Οι πυροβολισμοι χωρις crosshair και με το zoom in ειναι φοβεροι.Μονο τα αυτοματα ειναι ανακριβη αλλα λογικο.Δεν υπαρχει παντως μαγαλυτερη ευχαριστηση απο το να πετυχαινεις στο κεφαλι στο hardest ενα γερμανα στο διαολου τη μανα

Δημοσ.
εγω τα εχω τερματισει 15 φορες και τα δυο.Ειναι τα μονα παιχνιδια που εχω τοσο καιρο στο σκληρο.Οι πυροβολισμοι χωρις crosshair και με το zoom in ειναι φοβεροι.Μονο τα αυτοματα ειναι ανακριβη αλλα λογικο.Δεν υπαρχει παντως μαγαλυτερη ευχαριστηση απο το να πετυχαινεις στο κεφαλι στο hardest ενα γερμανα στο διαολου τη μανα

Πες μου ομως πως ειναι πιο δυσκολο(στο χειρισμο) απο το CoD, αλλιως θα αυτοχαρακτηριστω κουλος!:-D

Δημοσ.

ειναι οντως πιο δυσκολο δεν εισαι κουλος!Ειναι αλλο στυλακι παντως.Στο cod γινεται χαμος,στο bia θελει πιο πολυ μυαλο και τακτικη.Το μονο κακο ειναι oτι στηριζεται πολυ στο band of brothers και χανει αλλες πλευρες του ww2 σε Αφρικη,Ρωσια,Ιαπωνια κτλ που θα ηταν πολυ ωραιο να υπαρχουν

Δημοσ.

Πολύ ωραία τα video. Σε επίπεδο Gameplay είναι ίδιο με τα παλιά (που μου έρεσαν πολύ), σε επίπεδο γραφικών είναι απίστευτο.

Δημοσ.
ειναι οντως πιο δυσκολο δεν εισαι κουλος!Ειναι αλλο στυλακι παντως.Στο cod γινεται χαμος,στο bia θελει πιο πολυ μυαλο και τακτικη.Το μονο κακο ειναι oτι στηριζεται πολυ στο band of brothers και χανει αλλες πλευρες του ww2 σε Αφρικη,Ρωσια,Ιαπωνια κτλ που θα ηταν πολυ ωραιο να υπαρχουν

Οκ, tnx.Παντως ηταν καταιγιστικη η δραση στο 1ο!

• 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Όλες οι εκδόσεις του Hell's Highway έχουν μεταφερθεί στο 1ο τρίμηνο του 2008 (επισήμως) και σύντομα είπε η Gearbox ότι θα ξεκινήσει το Beta πρόγραμμα. Και ισχύει η καθυστέρηση για την PC έκδοση του Assasin's Creed (κοινώς κι αυτό αναμένεται πρώτο τρίμηνο του 2008, το ανακοίνωσε επίσημα προχθές η Ubisoft)

Δημοσ.

Φτού. Και είναι τα 2 παιχνίδια που περιμένω με πολύ μεγάλη αγωνία πιο πολύ και απο Gears of War και Crysis. Eλπίζω να μην γίνει τπτ τρελλό και με αυτά τα δύο και πάνε για νέα χρονιά. :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...