4saken Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Aξιζει τα λεφτα του?Δεν θελω να ασχοληθω με ipod...Yπαρχει κατι παρομοιο μεχρι 200 ευρω? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.661111
ferongr Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Χουμ χουμ... Αμα δεν εχεις ιδιαιτερες απαιτησεις σε ηχο εισαι ΟΚ. Αλλα εγω θα σου πρωτεινα να κοψεις την πρωινη τυροπιτα/μπουγατσα/whatever για να παρεις ΑΥΤΟ Hxoς ποιοτητας Iriver, Ακουστικα Sennheiser στο πακετο και πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης. Εχει και AC φορτιστη για να μην ψαχνεις PC στο νησι (καλοκαιρι ερχεται)
4saken Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Ωπα!!!Φορτιζει απο τον υπολογιστη?Γιατι εκτος απο το νησι το θελω και για το στρατο...
ekkli Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 εχω χρησιμοποιησει επανειλημενως το ζεν για συνδεση με σοβαρα στερεοφωνικα, μαλιστα εχω παει κ σε φιλο που καναμε ακροαση progressive rock δεκαετιας 60 κ επαθε πλακα ο φιλος απο τη ποιοτητα. το ζεν φορτιζει κ απο το τοιχο. αριστες οι εντυπωσεις κ απο το σερβις μετα απο καποια προβληματα που ειχα. σκεψου πως ειχα επιστρεψει 5αρι κ μου δωσανε καινουριο 6αρι.
4saken Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Μαλλον θα το παραγγειλω αυριο...Πιστευω οτι αξιζει τα λεφτα του...
Voodooman Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Και εγώ Creative ψηφίζω στα MP3 players, αλλά ίσως πρέπει να δεις και το sony 6 GB. Πάρα πολύ μικρό και όμορφο.
4saken Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Εχω την εντυπωση οτι δεν εχει ραδιοφωνο και το χρειαζομαι...
ferongr Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Και εγώ Creative ψηφίζω στα MP3 players, αλλά ίσως πρέπει να δεις και το sony 6 GB. Πάρα πολύ μικρό και όμορφο. Το Sony εχει παρα πολυ μικρη ενταση. Το πηρε φιλος λογω ντιζαιν και ξενερωσε αγρια. Μιλαμε ουτε το θορυβο του μετρο δεν καλυπτει (δοκιμασαμε και ακριβα Sennheinser, tzifos)
Voodooman Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Σωστά, το ραδιόφωνο λείπει από το sony και δεν λέει...Και εγώ ψαχνόμουν να αγοράσω ένα από τα δύο sony (αυτό ή το 20άρι) και ξεχνάω συνέχεια γιατί το απέκλεια. ferongr, τόσο χάλια η ένταση ε; τελικά μόνο ντιζάιν είναι το sony...
4saken Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Πριν απο ενα λεπτο εκανα την παραγγελια απο e-shop.Τελικη τιμη 184 ευρω. Την Παρασκευη θα το εχω.Θα γραψω εντυπωσεις...
4saken Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Μαλλον την πατησα...Δεν εχει adaptora... Aλλα 35 ευρω δηλαδη...Θα φορτιζει η μπαταρια μεσω του καλωδιου usb?
ferongr Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Χεχε... επρεπε να μπεις στο Creative.com και να τσεκαρεις τα συνοδευτικα του πακετου. Φορτιζει απο USB λογικα. Και με αυτο θα το φορτιζεις απο την μπριζα. Χωρις να σκασεις 35-τοσα ευρω (ελεος, τα εξαρτηματα ζητημα ειναι να κανουν 4 ευρω, καταραμενα accesories)
4saken Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Να σαι καλα...Μολις γλιτωσα 30 ευρω! Kαι φυσικα κατι "Χρησιμοποιειτε μονο προιοντα Creative" ειναι μπουρδες. Για χρονια ειχα κινεζικο μετασχηματιστη για Game Boy και δεν επαθε τιποτα... Τhank you.
4saken Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Χεχε... επρεπε να μπεις στο Creative.com και να τσεκαρεις τα συνοδευτικα του πακετου. Φορτιζει απο USB λογικα. Και με αυτο[/url'] θα το φορτιζεις απο την μπριζα. Χωρις να σκασεις 35-τοσα ευρω (ελεος, τα εξαρτηματα ζητημα ειναι να κανουν 4 ευρω, καταραμενα accesories) Aγορασα αυτο που μου προτεινες αλλα μαλλον δεν φορτιζει αν και το σημα οτι φορτιζει η μπαταρια φαινεται στο πανω δεξια μερος της οθονης... Το αφησα για ωρες και δεν ανεβηκε στην δευτερη μπαρα η μπαταρια...
ferongr Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Περιεργο. Το χρισιμοποιουσα με το imagic που ειχα καποτες και δουλευε κανονικα. αμα φορτιζει απο usb κανονικα πηγενε το για αλλαγη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.