Προς το περιεχόμενο

Ανεμιστιράκη για laptop cpu

siemens

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά καλησπέρα, είπα σήμερα να ανοίξω το λαπτοπ μου για να το ξεσκονίσω εβγαλά το φαν κα το έκανα με την σκούπα και μου εσπασε 2 φτερά απο το ανεμιστιράκι το θέμα είναι ότι δεν ξέρω που θα βρω πάλι τέτοιο γιατι ειναι 7*7*10 και οχι επι 15 ποθ ειναι το στανταρ , 5βολτ αντί για δώδεκα και με δύο καλώδια αν΄τι για 3 που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Ξέρετε αν υπάρχει και που περίπτωση να βρώ κάτι αντίστοιχω.

ευχαρστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε siemens, αυτό το σάββατο έψαχνα ακριβώς το ίδιο με εσένα για να κάνω το παλιό μου laptop siemens, amilo-d fh2, αθόρυβο για να γίνει κατεβαστήρι. Μένω Γερμανία, Αμβούργο και πήγα σε καμιά δεκαριά μαγαζιά-αποθήκες-παλιατζίδικα κλπ κλπ που μπορεί να έιχαν τέτοια εξαρτήματα.

Το συμπέρασμα είναι ένα και κοινό από ολους:

Αυτοί οι ανεμηστήρες πάνε πακέτο με τον επεξεργαστή, επομένως για να βρεις έναν ίδιο η παρόμοιο πρέπει να πάρεις και επεργαστή μαζί.

Αν θέλεις καινούριο, σαν και εμένα για να είναι αθόρυβο, μόνο η αντιπροσωπεία διαθέτει, αλλιώς μεταχειρισμένο από http://www.ebay.de.

Καλή τύχη και αν βρεις κάπου καινούριους χωρίς τον επεξεργαστή, στείλε ένα πμ ή άσε ένα μύνημα εδώ.

Το θέμα είναι πως πιάνουν σε 3 σημεία και όχι σε 4 και ουσιστικά η βάση του ανεμιστήρα είναι ένα με τον ανεμιστηρα και προσωπικά δεν τολμώ να το ξεχαρβαλέψω, αφού λειτουργεί κανονικά απλά κάνει θόρυβο.

Και όμς φίλε fsbmaniac πήγα εχθές σε τρία καταστήματα με ηλεκτρονικά ("ψαγμένα") σε ολα τα μαγαζάκια στη στουρνάρα πήρα από την εταιρεία μου τηλέφωνο στο πλάισιο μπας και είναι κανένα turbo x παρόμοιο με της siemens. πήρα ηλέφωνο στην αντιπροσωπέια και σε 3 servise της siemens εκ των οποίων ένας μόνο μου είπε ότι θ;α κοιτάξει τι μπορεί να κάνει αλλά από εχθές το πρωί ακόμα περιμένω τηλ του. Το πρόβλημα ήταν ότι μου είχαν σπάσει δυο έλικες από το ανεμιστιράκι και τελικά τα κόλλησα με logo στιγμής και όλα είναι μια χαρά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...