tempo Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 να ρωτήσω κατι, παλιά θυμάμαι μέσα απο το Word είχα τη δυνατότητα να τυπώνω 2 σελίδες κειμένου σε 1 σελίδα χαρτί (ξέρετε σαν να βγάζουμε φωτοτυπία 2 σελίδες βιβλίου σε 1 σελίδα χαρτί). Επειδή τώρα δεν έχω αυτή τη δυνατότητα σκέφτομαι είναι θέμα drivers εκτυπωτή? ή υπάρχει και κάποιο add-on για το Word?
accipio Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Γιατί τώρα δεν έχεις αυτή τη δυνατότητα; Άλλαξες εκτυπωτή; Το Word υποστηρίζει εκτύπωση 2 σελίδες σε 1, η επιλογή είναι στην καρτέλα εκτύπωσης. Πρέπει όμως να το υποστηρίζει και ο εκτυπωτής για να δουλέψει.
tempo Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 ναι άλλαξα εκτυπωτή. Το είδα στο Word, έχει την επιλογή 2σελίδες, 4 σελίδες κλπ. Καλά....στραβός ήμουνα, τέλος πάντων. Στο Acrobat όμως δεν μου την εμφανίζει αυτή τη δυνατότητα...λες να μην το έχω δει και εκεί????
accipio Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Υπάρχει και στο Acrobat (έχω την έκδοση 7, πρέπει όμως να ισχύει και για την 6). Στην καρτέλα Print και στο πεδίο Page Scaling βάλε την επιλογή Multiple pages per sheet. Από κάτω στο Pages per sheet βάλε τον αριθμό σελίδων (2, 4 κτλ.) ανά σελίδα. Τέλος, στο Page Order επίλεξε προσανατολισμό εκτύπωσης (οριζόντιο, κατακόρυφο).
tempo Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 εμένα γιατί δεν υπάρχει επιλογή Page Scaling? έχω το Acrobat 7
accipio Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει. Ίσως να μην εμφανίζεται αν δεν το υποστηρίζει ο εκτυπωτής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.