Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με υπογραφες;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παω να αλλαξω την υπογραφη που εχω και μου λεει :

1.Your signature can not have images larger than 400 width x 90 height in pixels.

2.Your signature can not have images larger than 400 width x 90 height in pixels.

3.Your signature can not have images larger than 400 width x 90 height in pixels.

υποδηλωνοντας με 1,2,3 τις τρεις φωτογραφιες που εχω τωρα στην υπογραφη μου!

Δημοσ.

Οι εικόνες που έχεις στην υπογραφή σου ξεπερνούν τις διαστάσεις που έχουν οριστεί για τις εικόνες των υπογραφών.

Συγκεκριμένα, το επιτρεπόμενο ύψος είναι 90px και οι εικόνες σου είναι 120px.

Αυτό σημαίνει πως πρέπει να τις μικρύνεις.

Δημοσ.

Φυσικά, διότι οι φωτογραφίες που έχεις έχουν 120 px ύψος, με μέγιστο επιτρεπόμενο όρια τα 90 px ;-)

edit: Μας προλάβανε :-)

Δημοσ.

αρα ειναι καποιο bug, αφου εγω και πολλοι ακομα χρηστες προλαβαμε να βαλουμε εικονες προτου υπαρξει αυτος ο περιορισμος. αν και νομιζω οτι τωρα ξαναλλαξε. παλια οι επιτρεπομενες διαστασεις ηταν λιγο μεγαλυτερες..

Δημοσ.

Δεν «προλάβατε» να βάλετε φωτογραφίες, απλά το mod που κάνει τον έλεγχο εγκαταστάθηκε κάποια στιγμή και προφανώς δεν έχει αναδρομική ισχύ. Μιας που το ανέφερες όμως, άλλαξε την υπογραφή σου και καν'την standards compliant ;-)

Δημοσ.

Για κατι τετοια επιλέγω σε ολα τα φορουμ να μην μου εμφανίζει καθολου τις υπογραφές και τα αβαταρ... Και ενταξει το αβαταρ, στην υπογραφή τί τις θέλετε τις εικόνες???

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Sony Vaio FS215Z (παίζει χαλαρά Quake 4 - Fear - Wow) (αλλά τον έχω πειράξει λίγο), Gamecube(όχι chip), PSP(made in Japan firmware version 1.50 - Memory Stick Pro Duo 2GB), ipod.

Δεν εξαφανιστηκε .

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
ρε παιδια thumbnails απο imageschack πως βαζω στην υπογραφη;

Κάνεις upload τη φωτογραφία, πατάς host it, και μετά επιλέγεις με copy το tag που λέει δίπλα thumbnail for forum (1) και το κάνεις ολόκληρο paste στην υπογραφή σου. :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μια ερώτηση:σήμερα έφτιαξα μια υπογραφή μόνο με κείμενο,αλλά δεν μου την εμφανίζει....Έχω επιλεγμένο το "προβολή υπογράφης" στις επιλογές...Εδώ την βλέπω κανονικά,σε άλλα topics όμως όχι...

Τι φταίει???:confused:

Εdit: problem solved

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...