privateer Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 In a post-earnings conference call, Activision CEO Bobby Kotick revealed that the next COD title will be for next-gen consoles only. The news is sure to anger series veterans who have supported the Call of Duty games since they began on the PC, but it's likely that the strong sales of Call of Duty 2 on the Xbox 360 have forced the publisher's hand somewhat. Activision chairman and CEO Bobby Kotick stated that the next Call of Duty game, which is scheduled for release at the end of the year, is "not a PC product, it's a console product and it's all next-gen." PC gamers might want to hold off from mailing angry emails to Activision for a while though, as there is a possibility that this console exclusive Call of Duty title may be a franchise spin-off, just like Call of Duty: Big Red One and Call of Duty: Finest Hour, which were both released exclusively on home consoles. These games were developed by Treyarch and Spark Interactive, respectively. Hope for PC gamers also lies in the fact that Activision expects to release anther Call of Duty game in the following fiscal year, which would keep inline with a new Infinity Ward developed Call of Duty title every two years. An einai san to xali tou Big Red One den yparxei prob alla opws kai na exei einai asxhmh eidhsh gia tous pc users :neutral:
Voodooman Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Παιδιά, ας το πάρουμε απόφαση, τα πράγματα πάνε προς τις κονσόλες και να μου το θυμηθείτε, κερδισμένοι θα βγούμε εμείς. Και εξηγούμαι. -Θα αγοράζουμε μία κονσόλα κάθε 4-5 χρόνια. Θα δίνουμε 500 ευρώ (άντε,βαριά βαριά εξακόσια) κάθε 5 χρόνια και θα παίζουμε όλα τα απαιτητικά παιχνίδια εκεί. -Θα έχουμε ένα μέτριο PC για να παίζουμε τα strategy, που δεν είναι τόσο απαιτητικά. Το μέτριο PC σημαίνει λιγότερες αναβαθμίσεις, άρα πάλι λιγότερα έξοδα. To μόνο πρόβλημα για εμένα είναι οι εξομοιωτές, που και απαιτητικοί είναι και για κονσόλες δεν βγαίνουν. Μακάρι να γίνει τελείως ξεκάθαρος ο διαχωρισμός ανάμεσα στα δύο (action στις κονσόλες, adventures και strategies στα PC), να μην αναβαθμίζουμε τα PC μας τόσο συχνά. Δεν έχω αγοράσει ποτέ κονσόλα, αλλά αν το PS3 έχει ως launch title κανένα νέο Gran Tourismo, ε ρε τί έχει να γίνει!..
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Ontos o sullogismos sou einai akros sostos...alla kai go os katoxos olon to consolon na sou po tin alitheia tis exo paratisei...pezo mono ma katevo kamia ellada pou den mporo na kouvaliso to pc mazi mou...apo kei kai pera opos kai na to kanoume oi consoles menoun statheres se hardware eno ta pc oxi me to apotelesma se kana xrono ta graphs tou X na min sugrinonte me to pc...anyways protimo to pc gamin gia pollous logous pou varieme na grafo....
S2Katana Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Απλα η κονσολα θελει και μια TV(κατι που δεν ισχυει πχ για τα λαπτοπ) και πολλα περιφερειακα, συχνα ακριβα!βεβαια, τα παιρνεις μια φορα και ησυχασες.Βασικα, εχεις δικιο.
Imagine Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Η κονσόλα έχει και αυτή επιπλέον έξοδα που μεταφράζονται σε παιχνίδια που είναι συνήθως 50% ακριβότερα - με εξαίρεση κάποιους νεότερους τίτλους για τα PC...εκτός και αν πάντα το βλέπουμε σε επίπεδο clopy :oops: Επιπλέον ένα γρήγορο PC δεν είναι μόνο για games, ενώ οι κονσόλες είναι ΜΟΝΟ για games...το DVD player το ακούω αστείο την στιγμή που αγοράζεις εξίσσου αξιόπιστα (αν όχι παραπάνω) DVD player decks με ?29 - που μάλιστα παίζουν τα πάντα! Επιπλέον, Η ανακοίνωση αναφέρεται στον επόμενο τίτλο COD, όχι απαραίτητα στο COD 3. Ανάλογες κυκλοφορίες που απευθύνονταν σε κονσόλες και αφορούσαν στην ουσία επανακυκλοφορίες παλαιών engines παιχνιδιών με λίγο διαφορετικό flow δεν είναι καινούρια ιστορία, όπως και η κυκλοφορία τίτλων πρώτα σε κονσόλες και μετά από καιρό σε PC...προφανώς οι άνθρωποι παλεύουν για την μεγιστοποίηση του κέρδους τους. Όποιος μιλάει για απαιτητικά γραφικά και αναφέρεται σε κονσόλες, παρακαλώ να μου υποδείξει που μπορεί να συγκριθεί ένας σύγχρονος υπολογιστής από την εποχή που κυκλοφόρησαν τα πρώτα ολοκληρωμένα GPU με τα γραφικά των consoles...:twisted: ΙΜΟ ακόμα και το Xbox 360 είναι πολύ πίσω από συστήματα τεχνολογίας 1.5 έτους = το μέτριο σύστημα που αναφέρθηκε. Τέλος, αν μπορείτε να απολαύστε FPS σε console όπως στο PC, οκ...:?
Voodooman Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Για εμένα τα PCs έχουν αρχίσει να ξεφεύγουν από κάθε έλεγχο, dual CPUs, quad SLI, κάρτες επεξεργασίας φυσικών μοντέλων... έλεος πια. Το PS3 και το xbox 360 μου φαίνονται αρκετά δυνατά ώστε να δημιουργηθούν για αυτά παιχνίδα αληθοφανή σε μεγάλο βαθμό, ίσως (ίσως λέω) να μην έχω την ανάγκη πια για κάτι καλύτερο. Πχ. τα racing δεν παρουσιάζουν πια σημαντική βελτίωση στα γραφικά, από την εποχή τολμώ να πω του NfS 3, πριν από λίγο καιρό το φόρτωσα έτσι για πλάκα και δεν με χάλασε και πολύ από άποψη γραφικών. Στην κονσόλα ευτυχώς υπάρχει η ενοικίαση (που τελικά δεν ξέρω αν είναι νόμιμη ή παράνομη) και φυσικά δεν θα αγοράζεις ό,τι καινούργιο βγει, θα κάνεις επιλεκτικές αγορές μόνο των καλύτερων τίτλων. Φυσικά και τα PCs δεν είναι μόνο για παιχνίδια, αλλά το μηχάνημα της υπογραφής μου (ένα φτηνό πλέον μηχάνημα) μόνο στα απαιτητικά σύγχρονα παιχνίδια με αφήνει ελαφρά ακάλυπτο, σε κάθε άλλη εφαρμογή που το χρησιμοποιώ (και video editing) δεν με έχει κουράσει ποτέ. Για έναν απλό χομπίστα, το πιο βαρύ πράγμα που θα κληθεί να κάνει το PC του είναι τα παιχνίδια. Από άποψη τεχνολογίας όντως τα PCs θα είναι πιο μπροστά από μία κονσόλα σε βάθος χρόνου, αλλά μετά από τόσα χρόνια κυκλοφορίας του PS2, το GT4 δεν με χαλάει ακόμη στο παραμικρό. Η κονσόλα είναι μία αγορά που γίνεται μία φορά και ησυχάζεις μετά για αρκετά χρόνια, ενώ για εμένα τουλάχιστον, το PC (ως παιχνιδομηχανή) έχει καταντήσει ένα συνεχές άγχος, ψάξιμο και κυνήγι. Και όσο περνάνε τα χρόνια, τόσο λιγότερο διατεθειμένος είμαι να το ακολουθήσω και σε χρήμα και σε χρόνο. Αυτό που λες βέβαια για τα fps είναι ολόσωστο, ίσως όμως γιατί έχουμε μάθει στα PC. Κακά τα ψέματα, σαν το ποντίκι δεν υπάρχει τίποτα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.