Προς το περιεχόμενο

Ψαχνω μια παλια ταινια με τιτλο "ΕΛΕΝΗ"

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

το έχουν εκδόσει πολλοί οίκοι. Θα ψάξω να βρώ από ποιον οίκο είναι η δική μου έκδοση. Η ταινία υπάρχει σίγουρα σε vhs. Την είχε δεί ο παππούς μου το 1988. Μάλιστα ο video clubάκιας δεν μου την έδινε γιατί ήμουν ανήλικος.

Δημοσ.

paidia to tainiaki to exw divx

den xerw an einai travigmeni genikos san tainia mias kai den zousa tote

genikos exw akousei kai xeirotera pragmata mias kai h mhtera mou einai apo edessa

pantos otan provlithike sthn amerikh ekane poly esthisi kai theorithike san

paradigma gia to pos drousan oi komounistes kai 'poso kakoi einai'

bscap0000lb9.jpg

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Την προηγουμενη βδομαδα παιχτηκε μια εκπομπη για τις αποστολες παιδιων (επι του εμφυλιου - αμφοτερων πλευρων-) σε χωρες του εξωτερικου .

Θυμαται ή ξερει κανεις ποια ηταν ? (γιατι θυμαμαι μονο το σποτακι της εκπομπης. Ουτε ποια ηταν , ουτε ποια μερα )

Δημοσ.

eleniys1.jpg

elenibly0.jpg

Το βρηκα το καλοκαιρακι χωμενο σε καποιο υπογειο,

και εχοντας διαβασει το καλοκαιρι το 30% του βιβλιου,

,το κρατησα εξω για να το ολοκληρωσω καποια στιγμη

(το ερχομενο καλοκαιρι ???).

Βtw Την ταινεια δεν την εχω δει.

Δημοσ.
Παντως η "Ελενη" (το βιβλιο) παραειναι

... Δεν εχω δει την ταινια, αλλα φανταζομαι ......

stathispap το βιβλιο ,το διαβασες ???

digitalsoul τα γεγονοτα του βιβλιου διαδραματιζονται στην ηπειρο ,στα ελληνοαλβανικα συνορα.

Δημοσ.
Kserei kaneis pos legete H teneia me ton petro filipidi poy htan skoupidiaris kai

otan peire sintaksh gia na mhn to parei ta lefta h ghneka tou peige diakopes se diafora nisia???

Εφάπαξ, αλλά άσχετο με το θέμα (φιλικά :D)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Είχα δει την ταινία όταν είχε βγει στις αίθουσες, είχα παρακολουθήσει τότε την πολεμική και είχα διαβάσει και το βιβλίο. Αλλά διαφωνώ στο ότι ΠΡΕΠΕΙ κανείς να διαβάσει και το αντι-βιβλίο για να σχηματίσει άποψη. Αν δε μπορεί να καταλάβει ότι σε έναν εμφύλιο γίνονται απίστευτες αγριότητες και από τις δυο πλευρές, κανένα κατασκευασμένο βιβλίο και ακόμα περισσότερο αντι-βιβλίο θα τον κάνει να το δει.

Πάντως η ταινία με απογοήτευσε όταν την ξαναείδα αρκετά χρόνια μετά. Το βιβλίο είναι σαφώς καλύτερο. Πράγμα που ισχύει σχεδόν για όλα τα βιβλία που γίνονται ταινίες φυσικά ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...