xa xaxa Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 exw geforce 6600 agp k rythmizw apo toys drivers ths nvidia na einai to screen refresh rate sta 85hz.otan paizw san andreas peftei sta 60hz pws mporw na to kanw na menei sta 85?
giorgos th. Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 pigaine sto control panel tis kartas.apo`kei stin kartela refresh rate override.dialekse resolution,max refresh rate kanto apply kai eisai etoimos.
xa xaxa Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 pigaine sto control panel tis kartas.apo`kei stin kartela refresh rate override.dialekse resolution,max refresh rate kanto apply kai eisai etoimos.de briskw kati gia override ayto einai to problhma yparxei allos tropos?
Xorxhs! Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 απο dxdiag,phagaine sto teleutaio tab kai bale override to refresh pou thes.Alliws psakse gia programmatakia pou kleidwnoun automata to refresh(google it)
Ailuros Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Κατεβάζεις την τελευταία έκδοση Rivatuner. Πας στο Power user tab (παραβλέπεις το μήνυμα που σου πετάει) και πατάς στα δύο πράσινα βελάκια επάνω μέχρι να αναγράφουν Alias & Analysis αντίστοιχα. Ανοίγεις την κατηγορία NVIDIA Forceware XX.xx Control Panel Global και ψάχνεις για το NvCplDisableRefreshRatePage. Πατάς στο δεξί περιθώριο ακριβώς δίπλα του και από τις επιλογές δίνεις "false". Τώρα πια εμφανίζεται το Refresh Override στο control panel του οδηγού σου. Καλή επιτυχία
giankyr Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Ανοίγεις την κατηγορία NVIDIA Forceware XX.xx Control Panel Global και ψάχνεις για το NvCplDisableRefreshRatePage. Πατάς στο δεξί περιθώριο ακριβώς δίπλα του και από τις επιλογές δίνεις "false". M' ενδιαφέρει κι εμένα αυτό, αλλά δεν βρίσκω την κατηγορία που λες..
giankyr Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δεν ξέρω τί παίζει εδωπέρα! Εμένα όλα ξεκινάνε από Riva Tuner 2.0 RC 15.8...
giorgos th. Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 prepei na kaneis match tous odigous sou me tin database tou riva.
giankyr Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Έχω τους 84.21, και πατώντας Open matched database.. μου βγάζει το εξής: και μετά το Yes αυτό:
Ailuros Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Αν πρόσεξες και εμένα έχει matched database για τους 81.95 ασχέτως τους οδηγούς που έχω εγκατεστημένους. Αν πατήσεις yes στο πρώτο παράθυρο και ok στο δεύτερο λογικά θα πρέπει να βάλει ένα database προηγούμενου οδηγού.
giankyr Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Aυτό κάνω αλλά δεν θέλει να το εμφανίσει.. τί να πω! Τουλάχιστον καταλλήξαμε στο ότι είναι complex του μηχανήματος :Ρ
Ailuros Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Aυτό κάνω αλλά δεν θέλει να το εμφανίσει.. τί να πω! Τουλάχιστον καταλλήξαμε στο ότι είναι complex του μηχανήματος :Ρ Yπάρχει λύση. Εγκαθιστάς έναν οδηγό για τον οποίο το Rivatuner έχει παραμέτρους στο database. Κάνεις την ως άνω διαδικασία, δέχεται και αποθηκεύει την επιλογή αυτή. Απεγκαθιστάς τον οδηγό και βάζεις αυτόν της επιλογής σου. Τώρα πλέον θα χρησιμοποιεί το database του προηγούμενου οδηγού και προσαρμόζεις ξανά ως άνω μετά την εγκατάσταση του νέου οδηγού τις ρυθμίσεις για την εμφάνιση του ανάλογου tab. Αν και έτσι δεν γίνει κάτι, τότε θα σου συνιστούσα να απεγκαταστήσεις οδηγούς και Rivatuner, να πάρεις ένα καλό driver cleaner και να καθαρίσεις το σύστημα από τυχών σκουπίδια από παλιές εγκαταστάσεις και φτου και από την αρχή.
giankyr Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε Ailuros! Πολύ φασαρία όμως ρε 'συ για ένα τρεμοπαίξιμο που κάνει η CRT μου σε μερικά παιχνίδια.. απο dxdiag,phagaine sto teleutaio tab kai bale override to refresh pou thes.Alliws psakse gia programmatakia pou kleidwnoun automata to refresh(google it) Άμα κάνω αυτό εδώ θα δω αποτελέσματα?
Ailuros Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε Ailuros! Πολύ φασαρία όμως ρε 'συ για ένα τρεμοπαίξιμο που κάνει η CRT μου σε μερικά παιχνίδια.. Άμα κάνω αυτό εδώ θα δω αποτελέσματα? Ο οδηγός της κάρτας γραφικών είναι το ασφαλέστερο κομμάτι λογισμικού για να μην έχεις προβλήματα με τους ρυθμούς ανανέωσης και ειδικά με το OpenGL που δεν θα σου κάνει τίποτα το DXdiag. Θα χρειαστεί τόση φασαρία γιατί δεν το είχες ξεκλειδώσει παλιότερα. Αν υπήρχε πρότερη ενεργοποίηση των παραμέτρων με προηγούμενους οδηγούς το Rivatuner θα έκανε αυτό που του ζητάς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.