Προς το περιεχόμενο

Αδικαιολόγητη Καθυστέρηση εκκίνηση των Windows 2000pro

MoUCLAs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...το φαινόμενο αυτο παρουσιάστηκε όταν έβαλα το suse linux 7.3 pro...<BR>το linux το έχω σε ενα δεύτερο partion στον ίδιο σκληρο με τα win...έχω βάλει το lilo σε δισκέττα και ξεκινάω κανονικα το linux απο εκει...<P>Το πρόβλημα βασικά παρουσιάζεται κυρίως οταν βγάζει το παραθυράκι που λέει : "Preparing network connctions"<BR>μετα απο αυτα φορτώνει κανονικα μετα απο κάποια δευτερόλεπτα σταματάει να κάνει οτιδήποτε....απλα δηλ έχει το χρώμα το desktop (μπλε) Μου και τίποτα άλλο....Ετσι μένει και ένα λεπτο,χωρις να κάνει τίποτα,και μετα φορτώνει κανονικα τον user και μπαίνει στα Windows...<BR>εχω κάνει defragmetation, O&O defrag,sfc , norton disk speed disk...αλλά τίποτα....<P>μου το κάνει και τώρα μου το έκανα και πιο πρίν που δεν ειχα τίποτα φορτομένο...δηλ αναγκαστηκα έκανα clean install....<BR>επισης όταν πατάω να κάνω defragmetation συμπεριφέρεται σαν να εχει κολλήσει...ενω δουλευει κανονικα...σαν να δυσκολευεται δηλ....<P>Έχει κανεις καμιά ιδέα....τι μπορει να φταιει????

Δημοσ.

file mou eixa akrivws to idio provlhma kai sthn arxh to eixa apodwsei sto linux(an kai ta win2k ta evala meta)Argouse apelpistika na bootarei kai otan ekna defragment emoiaze san na mhn antapokrinetai katholoy.Gia dokimase na pas sto control panel kai dokimase na kaneis uninstall mia syskeyy, eimai sigouros pws tha sou parousiasei to idio provlhma pou parousiazei me to defragment.Sthn periptwsh mou to provlhma htan mia isa karta diktiou pou gia kapoio logw enw thn eixa vgalei ta win2k nomizan pws yphrxe,gia ayto kai kollage sto preparing network conections.Dystyxws omws to provlhma lythike me format frown.gif" border="0 frown.gif" border="0

Δημοσ.

Εχω βαλει το sp2 αλλα πάλι τίποτα.....<P>Εχω κανει ήδη ενα format....λες να θέλει και αλλο....!!!!Εαν δεν βρεθει κάποια αλλη λύση θα ξανακάνω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...