msnhulk Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Ανοίγω αυτό το topic για να κάνω κάποιες ερωτήσεις στη γλώσσα Pascal Λοιπών με πια προγράμματα μπορώ να χρησιμοποιήσω την Pascal; Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ το freepascal αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος Όταν φτιάχνω ένα πρόγραμμα (π.χ: να κάνει μια μια πρόσθεση) δεν προβαίνω να δω το αποτέλεσμα, κλείνει απευθείας ξέρετε καμιά εντολή για να μην γίνετε αυτό ;
random Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 υποψιάζομαι οτι τρέχεις τα προγράμματα σου κανοντας διπλο κλικ απο τον windows explorer. Αν φτιάχνεις προγράμματα κονσόλας, δεν το κάνουμε έτσι. Ανοιγεις πρώτα μια κονσόλα (παράθυρο γραμμης εντολών - dos window) , πάς στο directory (folder) που εχεις τον κωδικα σου με : CD MYFOLDER και εκει τρέχεις το exe (μετα το compile βεβαια). ετσι θα προλαβεις να δεις τι κανει. υπάρχει και μια λυση συχνα προτινόμενη, να βαλεις τελευταια εντολη του κωδικα ενα readln; αλλα μου φαίνεται μπακαλοδουλειά
Steven1985 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Κι εγώ θα σου συνηστούσα να χρησιμοποιήσεις απλά μια read. Γιατί δεν πέρνεις το borland pascal 7?
msnhulk Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 υποψιάζομαι οτι τρέχεις τα προγράμματα σου κανοντας διπλο κλικ απο τον windows explorer. Αν φτιάχνεις προγράμματα κονσόλας' date=' δεν το κάνουμε έτσι. Ανοιγεις πρώτα μια κονσόλα (παράθυρο γραμμης εντολών - dos window) , πάς στο directory (folder) που εχεις τον κωδικα σου με : CD MYFOLDER και εκει τρέχεις το exe (μετα το compile βεβαια). ετσι θα προλαβεις να δεις τι κανει.[/quote'] Δεν κατάλαβα τίποτα, εγώ απλά προγράμματα κάνω (καμιά πρόσθεση αφαίρεση) δεν κάνω τίποτα για κονσόλες ]υπάρχει και μια λυση συχνα προτινόμενη' date=' να βαλεις τελευταια εντολη του κωδικα ενα readln; αλλα μου φαίνεται μπακαλοδουλειά [/quote'] Το δοκίμασα, αλλά πάλη δεν σταματάει Κι εγώ θα σου συνηστούσα να χρησιμοποιήσεις απλά μια read. Γιατί δεν πέρνεις το borland pascal 7? Έψαχνα λίγο στο Google αλλά δεν βρήκα κάτι ,ούτε καν να το αγοράσω
Highlander Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Το δοκίμασα, αλλά πάλη δεν σταματάει Προφανώς κάτι δεν βάζεις σωστά στην εντολή. Αποκλείεται να μην σταματάει.
msnhulk Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 http://rapidshare.de/files/19915559/1.avi.html ena videaki einai gia diteto
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.