unre@l Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Bravo file!! polu kali douleia! exo vevea ena problem. Katevasa tin ekdosi windows pou eiani sto arxiko sou post. To game trexei kanonika.. apla sto menu den emfanizodai Ta fonts... diladi edi na exei epiloges me gramata sto arxiko menu.. exei kapoia tetragona aspo/kitrina plesia. (stin tixi patisa gia na arxisei to paixnidi) AthlonXP3200, nforce2, ATI Radeon 9700 (catalist 6.1), nVidia Soundstorm, windows server 2003 SP1 Enterprise. An valo ta nea drivers tis ati 8a ksanapostaro na sou po an efige to provlima.!
nontasg Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 biocrasher συγχαρητήρια για το δημιούργημά σου!!!μπορείς να μου στείλεις το καταπληκτικό τάβλι σου με pm??Ο σύνδεσμος της 3ης σελίδας δε λειτουργεί,το κατέβασα με τον έντονο φωτισμό....Άν γίνεται βέβαια...Ευχαριστώ.:-|
biocrasher Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Παδια ευχαριστω για τα σχολια και συγνωμη που δεν απαντησα πιο νωρις, αλλα λιγο το καλοκαιρι, λιγο ενα καινουριο προγραμμα που δουλευω... Φιλε unre@l, δυστυχως αυτο το προβλημα υπαρχει πολυ καιρο και δεν μπορω να το λυσω(εμφανιζεται σε καποιες ati και δεν εχω καποια να το τεσταρω ). Στην επομενη εκδοση(η οποια μαλλον θα αργησει λιγο) θα χρησιμοποιησω την SDL-ttf για να το προσπερασω, αλλα εως τοτε δεν μπορω να σε βοηθησω. nontasg, το προγραμμα(και ο κωδικας εαν ενδιαφερεσαι) βρισκεται διαρκως στο Sourceforge.net σε αυτην την σελιδα. Tο απευθειας link για την 0.3.4 ειναι αυτο. Τα binary που εχω δωσει στις προηγουμενες σελιδες ηταν μονο για τις δοκιμες και καποια τα εχω σβησει. Η τελευταια εκδοση δεν εχει το προβλημα με τον φωτισμο.
ItsToasted Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Distixos den exw gnoseis programatismou na se voithisw alla prepei na sou pw sigxaritiria gia tin douleia sou! Ante afou exeis kai simvasi me tin Nvidia na valeis to Logo "This is den thimame to be played" :)
unre@l Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Φιλε unre@l' date=' δυστυχως αυτο το προβλημα υπαρχει πολυ καιρο και δεν μπορω να το λυσω(εμφανιζεται σε καποιες ati και δεν εχω καποια να το τεσταρω ). [/quote'] Pos kaneis render to menu? Pos kaneis render ta fonts? mipos xrisimopoieis kapoio shader? mipos kapoio vertex array? ka pou? Oi 2 last erotiseis den aforoun mono ta fonts alla genika!
nontasg Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 nontasg' date=' το προγραμμα(και ο κωδικας εαν ενδιαφερεσαι) βρισκεται διαρκως στο Sourceforge.net σε αυτην την σελιδα. Tο απευθειας link για την 0.3.4 ειναι αυτο. Τα binary που εχω δωσει στις προηγουμενες σελιδες ηταν μονο για τις δοκιμες και καποια τα εχω σβησει. Η τελευταια εκδοση δεν εχει το προβλημα με τον φωτισμο. ΟΚ φίλε μου να'σαι καλά.Και εγώ στο ζήτησα γιατί τα links που είχες παλιότερα δε λειτουργούσαν....Τώρα όμως μια χαρά!!Και πάλι μπράβο για την πολύ καλή δουλειά σου και εις ανώτερα....Άν μπορέσεις φτιάχτο έτσι που να μπορείς να παίζεις και πρωτάθλημα στα 7 με όλα τα παιχνίδια!!Ξέρεις κλασσικό ελληνικό τουρνουά!!! Απλά σου έδωσα μια καλή ιδέα....Edit:sorry το έχεις κάνει ήδη,είσαι ωραίος!!! Μόνο ο φωτισμός έχει ακόμα ένα προβληματάκι.... Πάντως όπως λέει και ο polidis άλλη χάρη έχει το real τάβλι.Εκεί σπάς και κανά τάβλι στου άλλου το κεφάλι αν χάνεις....χεχεχεχεχε
polidis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Πάντως όπως λέει και ο polidis άλλη χάρη έχει το real τάβλι.Εκεί σπάς και κανά τάβλι στου άλλου το κεφάλι αν χάνεις....χεχεχεχεχε E!!! oxi da Giati na spaseis to kaimeno to tavlaki. Ola einai mesa sto paixnidi kai to na kerdizeis kai to na xaneis. Aplos emena mou aresi pio poli giati exei kai gelio na vlepis ton alon na vgazei afrous otan xani idios otan prokite gia kanena trapezi h gia potakia. To apolamvano re paidi mou den xero einai idoni h oli fasi.
nontasg Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 E!!! oxi daGiati na spaseis to kaimeno to tavlaki. Ola einai mesa sto paixnidi kai to na kerdizeis kai to na xaneis. Aplos emena mou aresi pio poli giati exei kai gelio na vlepis ton alon na vgazei afrous otan xani idios otan prokite gia kanena trapezi h gia potakia. To apolamvano re paidi mou den xero einai idoni h oli fasi. Χεχεχε.Καλά λες....Το ωραίο είναι να φέρνεις εξάρες στην τελευταία ζαριά και να τον νικάς τον άλλο για ένα πούλι....Ε,εκεί το τάβλι φεύγει από το μπαλκόνι......
paparoupas Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Τωρα το ειδα το ταβλι. Με μια λεξη, γ****ο!! Να προσθεσεις και το ασσοδυο στα παιχνιδια... Συγχαρητηρια!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.