Προς το περιεχόμενο

Aporia me scanner!

kdiamant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kalispera!Exo tin exis aporia.exo egatasthsei se windwos xp pro ena scannr "canon lide 50".Ola kala.i aporia mou omos ine giati den emfanizei otan anoixo to my computer tin kathgoria scanner kai na mou emfanizei ena ikonidio me to scanner mou.Se opoion iologisti exo dei opou exoun balei scanner tous emfanizetai afto to ikonidio.emene giati;

Δημοσ.

Το εικονίδιο που λες πρέπει να εμφανίζεται στο Control Panel στην κατηγορία Scanners, όχι στο My Computer. Αν η εγκατάσταση έγινε κανονικά, πρέπει να υπάρχει εκεί.

Δημοσ.

Se efxaristi "accipio" gia tin apadisi sou alla exo dei se alous filous opos kai sti doulia mou oti ektos apo to control panel sthn kathgoria scanners opou emfanizetai to ikonidio na emfanizetai kai sto my computer kato apo ola ta ikonidia p.x. sklirous diskous,dvd-rom

Δημοσ.

Ίσως έχει γίνει αυτή η ρύθμιση:

Άνοιξε την Εξερεύνηση των Windows, πήγαινε Εργαλεία > Επιλογές φακέλων, καρτέλα Προβολή και τσέκαρε το Εμφάνιση του Πίνακα Ελέγχου στο "Ο Υπολογιστής μου".

Τώρα μπορείς να δεις τα περιεχόμενα του Πίνακα Ελέγχου σε δενδροειδή μορφή στην Εξερεύνηση, άρα και τους σαρωτές.

Δημοσ.

Na eisai kala gia tin grigori apadisi sou alla den thelo na mou emfanizei to geniko eikonidio tou control panel alla mono to eikonidio tou scanner.Se osous exo dei na exoun scanner tous emfanizei mono to eikonidio tou scanner

Δημοσ.

Ίσως είναι κάποια επιλογή από το πρόγραμμα/driver του scanner. Θα το ψάξω όταν πάω σπίτι (έχω τον Canon Lide 35) μήπως καταφέρω τίποτα.

Πάντως το εικονίδιο, απ' ό,τι θυμάμαι, δεν εμφανίζεται ούτε στον δικό μου υπολογιστή, αν αυτό σε παρηγορεί. Κάποια ρύθμιση πρέπει να είναι.

Δημοσ.

Τελικά δεν μπόρεσα να το βρω. Με ένα πρόγραμμα tweaking κατάφερα να εμφανίζω το φάκελο Σαρωτές και φωτογραφικές μηχανές στο Ο Υπολογιστής μου, αλλά όχι το εικονίδιο του σκάνερ.

Καλύτερα να ρωτήσεις πώς γίνεται και εμφανίζεται το εικονίδιο σ' αυτούς που λες - κάνουν κάποια ρύθμιση;

Δημοσ.

ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΛΕΤΕ ;; ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η Canon ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ 'twain' Drivers ΚΑΙ ΟΧΙ 'wia' (ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΑ Windows ΣΤΟΝ 'ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ')

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...