yiah Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 γεια σε ολους χθες γραφοντας και αντιγραφοντας μεταξυ 2 εξωτερικων σκληρων WD200gb(usb) WD320gb(firewire) στο iBook G4 σε καποια στιγμη παω να δω ενα φακελο στον 320 και με που τον παταω εξαφανιζετε!! το κανω και σε ενα δευτερο και συμβαινει το ιδιο!!! οταν τελειωσαν οι αντιγραφες εκλεισα ξανα ανοιξα και οι φακελοι δεν υπαρχουν!! τον βαζω και σε xp και παλι δεν υπαρχουν!! :cry: απο τον mac τι μπορω να κανω για να βρω τα αρχεια, περιπου 40gb στον δισκο εχω μονο δεδομενα χωρις λειτουργικα κλπ και δεν εχω γραψει κατι μετα απο το γεγονος ο δισκος ειναι fat32 υποψιαζομαι πως κατι εγινε γιατι σε καποια στιγμη εβαλα να αντιγραφουν 145gb απο τον 320 στον 200 και κατι κολησε καποιος δισκος στα 30gb περιπου. μετα απο αυτο εσβησα απο τον φακελο του 200 τους φακελους που πηγαν να γινουν και αντεγραψα σε δοσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Βάζω στοίχημα πως αντέγραψες και αρχεία που ήταν πάνω από 4 GB... που είναι το όριο για FAT32 και χέστηκε πάνω του το filesystem... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiah Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 ο 320 δεν εχει αρχειο μεγαλυτερο απο 4 gb. δε νομιζω να αντεγραψα αρχειο μεγαλυτερο τον 4 gb απο τον 200>>320,τωρα που τα βλεπω. βεβαια μετα το κολημα αυτα που πηγαν απο τον 200 προς τον 320 τελικα δεν ηταν ολα οσα ηθελα οποτε δεν αποκλειετε να υπηρχε εκει καποιο πανω απο 4 gb αν και δε νομιζω! παρολα αυτα με ποιο τροπο μπορω να ξαναδω αυτους τους δυο φακελους; στο "καδο' με τα διαγραμμενα δεν ειναι! το disk utility τι μπορει να κανει; σκεφτομαι να συνδεσω το μακ σαν εξωτερικο σκληρο σε καποιο πισι μηπως και ειναι καπου, αλλα υπαρχει προγραμμα που να βλεπει και να επαναφερει fat32 και HSFS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Υπάρχει το Disk Warrior - πολλοί χρήστες Mac ορκίζονται στο όνομά του. Είναι για MacOS X. Επίσης θα συνιστούσα ένα ψάξιμο στο http://www.macosxhints.com/ - βάζοντας το κατάλληλο λήμμα (πχ recover lost files). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salaxaki Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 εμένα αυτό το παράξενο μου συμβαίνει συνέχεια με τα DVD. Τα βάζο και μετά απο κάποια ώρα αν κάνω κλικ πάνω δε κάποιο αρχείο απλα εξαφανίζετε... Αν έχει κανείς καμιά ιδέα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bchris Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Οταν ξανασυμβει, δοκιμασε να κανεις reload τον finder Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiah Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 ευχαριστω για τη βοηθεια! το περιεργο ειναι οτι ενω θα επρεπε να ειχα +40gb ελευθερα ή κατι τετοιο φαινετε σαν να ειναι καπου οταν παταω μηλο +Ι προς το παρον εβαλα το δισκο σε πισι και κανω σκαν με το easy recovery αλλα δεν νομιζω να το αντεξω θελει ακομα 79 ωρες!!! και εχουν περασει ηδη 18!! το Disk Warrior κανει δουλεια και για fat32; γιατι μονο για HFS και HFS Plus βλεπω στη σελιδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Φοβάμαι ότι για FAT32 θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποιο μηχάνημα Windows... Δεν γνωρίζω αν υπάρχει utility για MacOS X που να επιδιορθώνει κατατμήσεις FAT32. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worldcitizen Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Εγώ είχα βάλει κάτι (παλιά) win cd και μου έβγαζε κενούς τους φακέλους.. Έκανα ένα spotlight και μου τα έβγαλε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiah Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Εγώ είχα βάλει κάτι (παλιά) win cd και μου έβγαζε κενούς τους φακέλους.. Έκανα ένα spotlight και μου τα έβγαλε.. δεν σε πιανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worldcitizen Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Μάλλον δεν έχει να κάνει με το πρόβλημα, από κεκτημένη ταχύτητα το είπα.. Όταν έβαζα κάτι παλιά CD ( Εποχής Celeron 433 ) δεν μου έβλεπε κανένα αρχείο, μόνο κενούς φακέλους.. Έκανα ένα spotlight με το πρόθεμα . (τελεία) και μου έβγαζε τα αρχεία μέσα στο CD.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.