Προς το περιεχόμενο

Scarface: The World is Yours

EXARXEIA_CITY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

nai me 6600gt tha pezei aneta...genika den einai vary kai afto einai kalo...

EXSARXEIA_CITY afto tha rwtousa twra gia ta koubia....ti sto diaolo den allazoun? toso lalakides? tha fane kraksimo k tha to valoun se kana update mallon....gia to mouse nai sthn arxh k mena etsi, prepei na allakseis to sensitivity apo 5 se 7-8 ...

Δημοσ.

Θα το δοκιμασω με το sensivity αν και δεν το βλεπω να το παιζω πολυ...

Μέτριο το βρίσκω, λίγο λεπτομέρεια δεν έχει η πόλη, πολύ λιτά τα σπίτια...

Σε μια στιγμη μονο γουσταρα που εβαλα κατι τραγουδακια afrika bambaataa...

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ρε αδερφια το εβαλα σε ενα celeron d 2.66@3200 768ram με μια καρτα 9600xt 256 και μου σερνετε..(Το gta san andreas το ειχα παιξει αρκετα κυριλλε.Πανω κατω την ιδια επεξεργαστικη ισχυ δεν απαιτουν?)

Εχω την εντυπωση πως ο επεξεργαστης του πεφτει "λιγος" γιατι τρωει σχεδον τα ιδια κολληματα ανεξαρτητου αναλυσης/details.Μετρημενο με fraps απο ~21fps με ολα μινιμουμ (640x480 /ολα Low και κανενα φιλτρο...) μεχρι ~17 ολα max (1280x1024 κ φιλτρα).

Και ολα αυτα ενω εισαι με τα ποδια,με το που παρεις αμαξακι σχεδον καρε καρε...

Μπας και εχω παραβλεψει καμια ρυθμιση?

Y.Γ Κατεβασμενοι οι τελευταιοι drivers.

Δημοσ.

einai kakogrameno paixnidi outws i allws....kamia sxesi me GTA SA...des mipws uparxei kana update isws kati diorthwnei...alla to cpu sou einai polu argo opws k naxei opote sta low tha pezeis...

Δημοσ.

Στα min requirements εχει p4 στα 2000,οποτε λογικα θα επρεπε να μπορουσα να το παιξω τουλαχιστον ανθρωπινα(~35fps σε medium 800x600)...

Mου εχει καρφωθει η ιδεα πως κατι αλλο παιζει...

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας παιδιά.Έχω το Scarface,ανοίγει κανονικά αλλά όταν αρχίζει το παιχνίδι(που παίζεις όχι όταν είσαι στο menu πχ) δε φένεται τίποτα μόνο κάτι γραμμές και ο στόχος.Μπορείτε να με βοηθήσετε;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

καταρχήν πες μας το σύστημα σου δλδ τι κάρτα γραφικών έχεις και αν έχεις περάσει τους τελευταίους driver για την κάρτα σου. Τέλος πες μας αν είναι original η σπασμένο το game.

Δημοσ.

mozz, αυτο που λες ειναι κλασικο προβλημα του παιχνιδιου σε windows vista/7. το παιχνιδι παιζει μονο σε windows xp. η πετας τα 7 που (ελπιζω να) εχεις και βαζεις xp η ξεχνας το παιχνιδι παντελως, δεν προκειται να παιξει σε οτιδηποτε αλλο εκτος των windows xp. μπορεις βεβαια να κανεις κ dual boot αν θες τοσο τρελα να το παιξεις.

Δημοσ.

δεν πιανει το compatibility.

http://www.betaarchive.com/forum/viewtopic.php?t=12729

δες το ποστ του aLinux περιπου στη μεση της σελιδας. υπαρχουν διαφορες αλχημειες που λενε οτι ταχα δουλευει αλλα οσες δοκιμασα δεν δουλευε καμια. μετα το παρατησα γιατι δεν αξιζε αλλο να ασχολουμαι.πρεπει να εχεις xp για να παιξει.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ας με βοηθήσει κάποιος!!! Έχω windows Vista... και προσπαθώ να παίξω το "Scarface the world is yours" δυστυχώς ώμος τα γραφικά του είναι απαίσια... έχω εγκαταστήσει το καινούριο DivX και έχω κάρτα γραφικών NVidia Gforce 9800... Μήπως ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω για να παίξω το παιχνίδι με κανονικά γραφικά?

• Moderators
Δημοσ.

έχω εγκαταστήσει το καινούριο DivX και έχω κάρτα γραφικών NVidia Gforce 9800

Εννοεις το τελευταιο DirectX ετσι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...