Προς το περιεχόμενο

εξύβριση

tony_pap3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εδώ και 5 μέρες κάποιος μου στέλνει e-mail και με βρίζει. το mail είναι από yahoo. ξέρει κανείς αν μπορώ να βρω ποιος είναι; το μόνο που ξέρω, είναι η ip του κάθε φορά που στέλνει e-mail

Πήρα τηλέφωνο στον ISP του αλλά αρνήθηκαν να μου πουν στοιχεία.

Επειδή δεν θέλω να πάω σε αστυνομία, υπάρχει τρόπος να τον βρω μόνος μου;

Δημοσ.

kakos anoigeis email apo atoma pou den xereis file . an to atomo einai komplexiko asto sto komplex tou .

entaxi an se evrize kata prosopo , i se epairne tilefona na to katalavo alla se email den trexei tipota . aston na ...... (min po)

Δημοσ.

Αγνοησέ τον,σβήνε τα μηνύματα κατευθείαν.

Αν τα κατεβάζεις με το Outlook μπορείς να κάνεις rules για να σβήνονται αυτόματα κλπ.

Δημοσ.

Αν τα κατεβάζεις με το Outlook μπορείς να κάνεις rules για να σβήνονται αυτόματα κλπ.

όχι από web-mail τα παίρνω.

έβαλα την διεύθυνση στα spam και τελείωσε το παραμύθι

Απλώς ήθελα να μάθω αν υπάρχει τρόπος να βρεθεί

Δημοσ.

Μπορείς επίσης να δώσεις το email σε όλα τα site που δε τολμάς να βάλεις το δικό σου για να μη σε πρίξουν στα spam.

Δημοσ.
Μπορείς επίσης να δώσεις το email σε όλα τα site που δε τολμάς να βάλεις το δικό σου για να μη σε πρίξουν στα spam.

Αυτό νομίζω, είναι η καλύτερη λύση. Άλλωστε, η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται πάντα κρύο. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sam.

Δημοσ.

Δοκιμασε και newsletters απο λιγο υποπτα site και δεν θα προλαβαιανει ουτε να σκεφθει να σου στειλει νεο mail!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...