tony_pap3 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 εδώ και 5 μέρες κάποιος μου στέλνει e-mail και με βρίζει. το mail είναι από yahoo. ξέρει κανείς αν μπορώ να βρω ποιος είναι; το μόνο που ξέρω, είναι η ip του κάθε φορά που στέλνει e-mail Πήρα τηλέφωνο στον ISP του αλλά αρνήθηκαν να μου πουν στοιχεία. Επειδή δεν θέλω να πάω σε αστυνομία, υπάρχει τρόπος να τον βρω μόνος μου;
mandipl Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 kakos anoigeis email apo atoma pou den xereis file . an to atomo einai komplexiko asto sto komplex tou . entaxi an se evrize kata prosopo , i se epairne tilefona na to katalavo alla se email den trexei tipota . aston na ...... (min po)
tony_pap3 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 kakos anoigeis email apo atoma pou den xereis αυτό ξαναπές το
_BASSstarlet_ Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Αγνοησέ τον,σβήνε τα μηνύματα κατευθείαν. Αν τα κατεβάζεις με το Outlook μπορείς να κάνεις rules για να σβήνονται αυτόματα κλπ.
StavrosD Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Βάλε το στα spam και δεν θα ξαναδεις email από αυτόν
tony_pap3 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Αν τα κατεβάζεις με το Outlook μπορείς να κάνεις rules για να σβήνονται αυτόματα κλπ. όχι από web-mail τα παίρνω. έβαλα την διεύθυνση στα spam και τελείωσε το παραμύθι Απλώς ήθελα να μάθω αν υπάρχει τρόπος να βρεθεί
DrLo Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Μπορείς επίσης να δώσεις το email σε όλα τα site που δε τολμάς να βάλεις το δικό σου για να μη σε πρίξουν στα spam.
Sam235 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Μπορείς επίσης να δώσεις το email σε όλα τα site που δε τολμάς να βάλεις το δικό σου για να μη σε πρίξουν στα spam. Αυτό νομίζω, είναι η καλύτερη λύση. Άλλωστε, η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται πάντα κρύο. :mrgreen: Sam.
JiKL Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δοκιμασε και newsletters απο λιγο υποπτα site και δεν θα προλαβαιανει ουτε να σκεφθει να σου στειλει νεο mail!
tony_pap3 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Πως ξερεις την ip address του? από τα headers του mail
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.