Προς το περιεχόμενο

Ποιό μεταφορικό μέσο προτιμάτε να χρησιμοποιείτε;

paredwse

Εκεί που πάτε, πώς πάτε;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Εκεί που πάτε, πώς πάτε;

• Αυτοκίνητο
    • Μηχανή
    • Ποδήλατο
    • Ηλεκτρικός - Μετρό
    • Τραμ
    • Προαστειακός - Τραίνο
      0
    • Αστικά Λεωφορεία - Τρόλλευ
    • Υπεραστικά Λεωφορεία (ΚΤΕΛ)
    • Εμπρός ποδαράκια μου καλά
    • Άλλο (διευκρινήστε)
      0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να πάω στην δουλειά χρησιμοποιω το αυτοκίνητο για να πάω στο σταθμό του μετρό και μετά απο εκεί πηγαίνω κέντρο.

Τώρα για καφέ-εξόδους κλπ. προτιμώ το αυτοκίνητο.

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δυστυχώς κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ότι οι δρόμοι του Πειραιά δεν αντέχουν τραμ. Η μόνη λύση είναι το μετρό, αλλά με τα υπάρχοντα σχέδια θα αργήσει πάρα πολύ :(

Δημοσ.

ασε dim, ο Πειραιας ειναι μια πονεμενη ιστορια, ετσι οπως τον καταντησανε εχει γινει μπ....λο για να μη πω τιποτα χειροτερο, αν ερθει υπεργεια γραμμη τραμ σε συγκεκριμενους δρομους, 8α γινεται πανικος, οχι πως δεν γινεται ηδη αλλα λεμε τωρα.

Εγω μενω Καλλιπολη, και καθε μερα χρειαζεται να βγαινω προς Φαληρο, ειτε προς Κηφισσο ειτε προς Ποσειδωνος.Καθε μερα υπολογιζω γυρω στο 20λεπτο στην καλυτερη να φτασω μεχρι Φαληρο, και μετα αλλα 20λεπτα θελω μεχρι Αμπελοκηπους η' 25 για Γαλατσι. Φαντασου τι εχει να γινει αν υπαρξει και τραμ στον δρομο....

Δημοσ.

Εγώ είμαι υπέρ του αυτοκινήτου για δυο λογους:

1)Μου αρεσει πολυ η οδηγηση.

2)Ανεση-ασφαλεια

Σιγα μην βαλουνε στον πειραια μετρο...τι να το κανει?? αφου εχει τα καραβια...:-D :-D :-D :-D :-D :mrgreen:

Δημοσ.
Εγώ είμαι υπέρ του αυτοκινήτου για δυο λογους:

1)Μου αρεσει πολυ η οδηγηση.

2)Ανεση-ασφαλεια

Σιγα μην βαλουνε στον πειραια μετρο...τι να το κανει?? αφου εχει τα καραβια...:-D :-D :-D :-D :-D :mrgreen:

lol. Σωστός για τα καράβια.

Με το αυτοκίνητο έχεις ασφάλεια αλλά έχεις και άγχος άρα λοιπόν καταστρέφεις αλλιώς την υγεία σου. Με μηχανή ίσως να την καταστρέψεις καμμιά φορά (και ίσως να είναι και η τελευταία). Προτιμάω τη δεύτερη λύση. Έχω προβλήματα και με το στομάχι μου οπότε το άγχος απαγορεύεται.

Στον πειραιά μετρό είναι πολύ δύσκολο να γίνει αφού είναι δίπλα στη θάλασσα και τα πετρώματα υπόγεια θα είναι κορεσμένα σε νερό. Χρειάζεται μεγάλο χρονικό διάστημα και πολλά έξοδα. Μάλλον καμμιά υπέργεια λύση θα ήταν προτιμότερη.

Δημοσ.
ναι αλλα με το καραβι μπορεις να πας κανα Κορυδαλλο, Κερατσινι, Περαμα, Δραπετσωνα?

Αν βαλουνε hovercraft θα πηγαινουνε παντου...μεχρι αεροδρομιο.

Δρομολογιο :λιμανι-αεροδρομιο-λιμανι-αεροδρομιο-λιμανι-αεροδρομιο-λιμανι-αεροδρομιο:-D :-D :-D

Υ.Γ: πλακα κανω μην παρεξηγηθει κανεις μακαρι να γινονται εργα παντου.

Δημοσ.

μωρε μακαρι να γινοταν η τηλεμεταφορα, δεν θα χρειαζομασταν μεταφορικα μεσα...

- Μανα παω Νεα Υορκη για καφε...2 seconds later New York!

Δημοσ.
Μαρούσι - Ζωγράφου κάτι λιγότερο από μισάωρο και Μαρούσι - Κέντρο (Ιπποκράτους) 25' :

Η αποσταση αυτη αν θυμαμαι καλα πρεπει να ειναι γυρω στα 15 χλμ .Για να την κανεις εσυ κατι λιγοτερο απο 30 λεπτα πρεπει να εχεις ΜΕΣΗ ταχυτητα κατι παραπανω απο 30 χλμ/ωρα .Αν υπολογισουμε και τα φαναρια τα οποια πρεπει να ειναι πανω κατω γυρω στα δωδεκα (μονο στην κηφησιας απο μαρουσι μεχρι τα ορια του δημου αθηναιων ειναι περιπου 7) εχεις αλλα 6 λεπτα καθυστερηση με την υποθεση οτι σε πιανουν τα μισα και κρατουν ενα λεπτο .Απο γουδι και μετα ξεκινα και η ανηφορα .Αρα για καλυψεις το χαμενο χρονο πρεπει να αναπτυξεις ακομη μεγαλυτερη ταχυτητα .Αν οντως το κανεις σε λιγοτερο απο μισαωρο και μετα εχεις και ορεξη για δουλεια μπραβο σου αλλα μου ακουγεται αρκετα τραβηγμενο γιατι με αδειους δρομους στις 4 το πρωι με το αυτοκινητο απο νεκροταφιο ζωγραφου μεχρι το "Διανα" στο μαρουσι θελω κανα τεταρτο μου φαινεται

Δημοσ.
εχουνε φτιαξει 40 σταθμους στο κεντρο' date='και ουτε εναν μετρο στον πειραια.

ημαρτον.[/quote']

Μπορεις να περιμένεις καλιστα μεχρι το 2015 που ο Πειραιας θα εχει μετρο. Δεν υπάρχει εξασφαλισμενη χρηματοδότηση αλλα μπορεις να ελπίζεις οτι μεσα στο 2015-2020 θα εχουμε μετρο. Οσο για το τραμ, σε καμία περίπτωση δεν θα μπουρουσε να μπει στο Πειραια στη τρέχουσα φαση. Ετοιμαστειτε για δραματικες αλλαγες όπως μονοδρομηση της Γρηγορίου Λαμπράκη και οχι μονο. Τελος 2008 αυτα με εξασφαλισμενη χρηματοδότηση. Το κεντρο του Πειραια δεν σηκώνει αλλο αυτοκινητο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...