Προς το περιεχόμενο

Ποιό μεταφορικό μέσο προτιμάτε να χρησιμοποιείτε;

paredwse

Εκεί που πάτε, πώς πάτε;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Εκεί που πάτε, πώς πάτε;

• Αυτοκίνητο
    • Μηχανή
    • Ποδήλατο
    • Ηλεκτρικός - Μετρό
    • Τραμ
    • Προαστειακός - Τραίνο
      0
    • Αστικά Λεωφορεία - Τρόλλευ
    • Υπεραστικά Λεωφορεία (ΚΤΕΛ)
    • Εμπρός ποδαράκια μου καλά
    • Άλλο (διευκρινήστε)
      0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πέρα απο αυτό οι Μοναχίοτες σκέφτονται τώρα να κατασκευάσουν μια περιμετρική γραμμή ο οποία θα ενώνει σχεδόν ΟΛΕΣ τις γραμμές του ηλεκτρικού που έχουν οι οποίες βγαίνουν ακτινωτά από το κέντρο του Μονάχου. Οχι σαν την Αθήνα που για να πάω από τα Βριλήσσια στην Κιφησιά πρέπει να περάσω και μια βόλτα από το Μαρούσι γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει ούτε καν λεωφορείο που να κάνει αυτή τη διαδρομή σε ευθεία γραμμή...

Για δοκίμασε απο Αγία Παρασκευή να πάς Κηφισιά ή το αντίστροφο. Μέχρι πρότινος έπρεπε να φτάσεις σύνταγμα, να πάρεις το μετρό και απο Εθνική άμυνα λεοφωρείο. Τώρα απλά φτάνεις μέχρι Δουκίσσης Πλάκεντίας. :)

Μαρούσι - Ζωγράφου κάτι λιγότερο από μισάωρο και Μαρούσι - Κέντρο (Ιπποκράτους)

Μαρούσι Ζωγράφου λιγότερο απο μισάωρο?? Νομίζω ότι χρειάζομαι πολύ προπόνηση για μια τέτοια διαδρομή σε τόσο λίγο χρόνο. Αλήθεια, τη διαδρομή Ζωγράφου-Μαρούσι που είναι ανηφόρα σε πόση ώρα την καταφέρνεις?

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

[teleios offtopic]

LoL!!!Και αυτοί 2-2 πάνε?

Άνω των 3 θεωρείται διαδήλωση οπότε... :D

Απορώ πως μου ήρθε αυτό...

[/offtopic]

Δημοσ.
Η παρούσα δημοσκόπηση προτάθηκε από το μέλος paschalia

Μπορείτε να επιλέξετε μόνο μία απάντηση.

Η επιλογή σας θα είναι ορατή στα υπόλοιπα μέλη.

Χμ! Δεν έχουμε όλοι την πολυτέλεια του ενός και μοναδικού μέσου! Κρίμα να μην υπάρχει πολλαπλή επιλογή απαντήσεων! :-?

Αν υπήρχε η δυνατότητα θα επέλεγα:

Αυτοκίνητο

Μηχανή

Ποδήλατο

Ηλεκτρικός - Μετρό (όταν βρεθώ Αθήνα)

Τραμ

Προαστειακός - Τραίνο

Αστικά Λεωφορεία - Τρόλλευ

Υπεραστικά Λεωφορεία (ΚΤΕΛ)

Εμπρός ποδαράκια μου καλά

Άλλο (διευκρινήστε) Ταξί

Δημοσ.

τραμ γιατι τα 28 λεπτα απο το ΣΕΦ μεχρι τη Γλυφάδα δεν με χαλάνε καθολου ενω βλέπω τους μποτιλιαρισμενους οδηγους στη παραλιακη. Αν δουλευε και το πράσινο κυμα για τη διαδρομη ΣΕΦ - Σύνταγμα θα ήμασταν μια χαρά.

Οικολογικο μέσο, ευκολα προσβάσιμο, με άμεση προτεραιότητα και αμα γουστάρω χώνω και το ποδηλατο μου μέσα οχι όπως στο μετρο που φοβούνται μηπως τους λερώσω τους συρμους.

Μεχρι και το τελος του 2008 θα έχουμε και τη προέκταση στο Πειραιά.

Δημοσ.

η γραμμη Συνταγμα-Φαληρο δεν δουλευει?

Και θα το πανε μεχρι τον Πειραια το τραμ? Ξερεις μεχρι ποιο σημειο?

Δημοσ.

Φυσικα και δουλευει η γραμμη. Απλα σαν κλασικο Ελλαδισταν που ειμαστε το ΥΠΕΧΩΔΕ δεν εχει δωσει τη προτεραιότητα που πρεπει στο τραμ. Το λεγόμενο πράσινο κύμα.

Το τραμ στο Πειραια αρχικα θα πήγαινε απο Τζαβελα, γρηγορίου Λαμπράκη, Βασ. Γεωργιου και θα κατέληγε λιμάνι. Διπλη γραμμη. Τελικα μετα απο αντιδράσεις και πολιτικα συμφέροντα η χαραξη αλλαξε. Συγκεκριμενα θα ειναι μονης γραμμης και θα περναει απο το Κερανη πανω απο τις γραμμες του ηλεκτρικου (θα γινει υπογειοποιηση). Θα ειναι κυκλική.

Η διαδρομη ειναι αυτη:

http://ta-nea.dolnet.gr/data/D2006/D0428/1el17a.gif

Δημοσ.

ΜαριαΤσ. κανεις δεν χρησιμοποιει ενα μονο μεσο , απλα επιλεγεις αυτο που χρησιμοποιεις περισσοτερο απο τα υπολοιπα .

( το τι θα ηταν η ψηφοφορια - πολλαπλων ή οχι επιλογων - αφεθηκε στην κριση του παρεδωσε . δν ασχοληθηκα με αυτο ) .

Δημοσ.

Δυστυχως μονο αυτοκινητο για εμενα γιατι ολα τα αλλα ειναι απαγορευτικα στο Ηρακλειο:

- Για ποδηλατο ουτε λογος, ειναι παρα πολυ επικινδυνο.

- Φοβαμαι τις μηχανες :)

- Οι γραμμες του λεωφορειου ειναι γτπ.

- Με τα ποδια δε μπορω γιατι η δουλεια μου ειναι 12km μακρια απο το σπιτι.

Αν βγω για μπυρες ή καφε ή αλλο, σχεδον παντα με τα ποδια αφου δεν κανω πανω απο 25 λεπτα για κεντρο. Εκτος και αν προσφερει καποιος απο την παρεα αυτοκινητο φυσικα.

Δημοσ.

φιλε CptBill σε ευχαριστω για τις πληροφοριες, εχει να γινει στον Πειραια πανικος με το τραμ αν δεν ειναι υπογειο, ειναι που ειναι χαλια η κατασταση στο λιμανι, αν αρχισει το τραμ να κινειται εκει, ζητω που καηκαμε!

Δημοσ.

ρε παιδια ειναι στα αμεσα σχεδια να φιαξουνε μετρο στον πειραια-περαμα-κερατσινη-δραπετσωνα κτλ?

εχει παρα πολυ κοσμο σε αυτες τις περιοχες,πως και δεν φιαξανε ακομα?

Δημοσ.
Εγω συνήθως, μια και ζώ στη Θεσσαλονίκη, κινούμαι με το μετρό και σπανιότερα με την υποθαλλάσια.Αραιά και που ,παίρνω και το τράμ.Τελευταία κατεβαίνω και στο κέντρο με το αμάξι αφού η εύρεση χώρου στάθμευσης ειναι πολυ εύκολη...:evil: :evil: :evil:

Φιλε μου, ξεχασες να αναφερεις το αιωροτραμ, που εγινε σε συνεργασια με γερμανους τεχνικους και ελυσε πολλλα προβληματα στην πολη μας.

http://www.schwebebahn-wtal.de/

Δημοσ.

Bougas ξερω πως καποια στιγμη, 8α κανουνε συνεχισουνε την γραμμη 2 απο Μοναστηρακι, θα πηγαινει Χαιδαρι, Αιγαλεω και μετα θα κατεβαινει καπου Πειραια, δεν ξερω που ομως, ετσι ειχα διαβασει πριν κανα χρονο στην Ελευθεροτυπια νομιζω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...