passenger57 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Θέλω σε ένα υπάρχον site .gr OTENET να δοκιμάσω και μια εφαρμογή mambo - joomla.Όμως θέλω να δοκιμάσω δημιουργώντας ένα directory xxx.gr/test και να τεστάρω εκεί το script.Είναι αυτό εφικτό? ΤΙ ακριβώς πρέπει να κάνω για να μην επηρεαστεί το υπόλοιπο site αλλά και να δοκιμάσω?
SoPTeP Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Οπως ειπες κι εσυ εγκατεστησε το σε ενα καινουριο directory, δημιουργησε μια ανεξαρτητη βαση δεδομενων και θα εισαι ενταξει.
Founes Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 ... και για να το τεστάρεις θα ακολουθήσεις την διεύθυνση φακέλου που έχεις φτιάξει... πχ. http://www.xxx.gr/test
passenger57 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 δεν πιστέυω να κάνει μόνο του redirect κατευθείαν στο php script και γίνει χαμός στο υπάρχον site?
koyan Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Αν δεν του πεις εσύ να κάνει redirect δεν πρόκειται να κάνει τίποτα μόνο του. Απλά πρόσεξε να μην κάνεις απολύτως τίποτα στο αρχικό σου directory, αλλά ότι κάνεις να είναι από το test και έπειτα.
tempo Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 και φυσικά μην πειράξεις με τίποτα την αρχική σου βάση!!! σου μιλάει ένας παθών που ένα ολόκληρο βράδυ προσπαθούσα να "επαναφέρω" την βάση που κατα λάθος είχα πειράξει (1000 χρήστες ήταν αυτοί, αν τους έχανα κάηκα)
passenger57 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Τι εννοείς να μην πειράξω την βάση την υπάρχουσα? εγω σκέφτομαι ναι ειναι σε τέτοια διάταξη τα files στον ftp server: <products> <files> <1> <2> <3> <test> index.html new.html e-mail.html synergates.html to mambo ή joomla σκέφτομαι να το έχω τοποθετήσει μέσα στο <test> directory ώστε να δημιουργήσω εκεί κάτι καινούργιο που σκέπτομαι να προσθέσω.Δεν θα επηρεαστεί τιποτα άλλο έτσι? Sorry που επανέρχομαι αλλά δεν το διακινδυνευω να κάνω λάθος.
macman Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Για να εγκαταστήσεις το Joomla πρέπει να έχεις και μια βάση MySql. Αυτό που σου λένε τοι προηγούμενοι είναι να μην πειράξεις την ήδη υπάρχουσα βάση (αν έχεις) και να χρησιμοποιήσεις μια νέα για το Joomla.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.