ntouzieras Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 tha proteina na parete stous omous to mixanima kai na to pate pisw, to oti mporei na evale oem karta dn simainei kati, an ontws o filos sou dn eixe pei vale asus px to "dn to allazw" mporeite na to antikrousete aneta me sinigoro tou politi inka ktl.elpizw to e-mail pou esteile o en logw kirios na to exete kratisei.opote pate wraia kai irema sto magazi kai zitate allagi.an pei oxi ksereis...kai sto katw katw pes oti eisai kai dikigoros, dn kanei kako, esy ksereis pws dn eisai, autos oxi-pistepse me apodidei
Y1annis73 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δεν ξέρω αν έχετε πει από ποιο μαγαζί είναι, αλλά μου κάνει για Στουρνάρα
ntsili Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δεν ξέρω αν έχετε πει από ποιο μαγαζί είναι, αλλά μου κάνει για Στουρνάρα Δεν είναι από Στουρνάρα... Κοίταξα την διεύθυνση στο τιμολόγιο και είναι από άλλη περιοχή της Αθήνας. Το τιμολόγιο θα ήθελα να το δω εγώ π.χ. κ για τις πληροφορίες αλλά & για το όνομα του καταστήματος. Αν ο φίλος σου δεν έχει πρόβλημα μπορείς να σβήσεις το όνομα/επωνυμία του φίλου σου' date=' και να το σηκώσεις να το δούμε όλοι, όπως και το e-mail με την προσφορά που επέλεξε.[/quote'] Το παραθέτω έχοντας καλύψει τα όποια σημεία μπορούν να αποκαλύψουν τα στοιχεία του φίλου μου ή του μαγαζιού. Αν το μαγαζί έχει όντως σφάλει και δεν υπάρχει πρόβλημα από μεριάς insomnia, θα φανερώσω τα στοιχεία του μαγαζιού. Θα σας δώσω και το mail που έλαβε ο φίλος μου όταν ήταν να διαλέξει τί ακριβώς θα έπαιρνε.
ntsili Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δεν ξέρω αν έχετε πει από ποιο μαγαζί είναι, αλλά μου κάνει για Στουρνάρα Δεν είναι από Στουρνάρα... Κοίταξα την διεύθυνση στο τιμολόγιο και είναι από άλλη περιοχή της Αθήνας. Το τιμολόγιο θα ήθελα να το δω εγώ π.χ. κ για τις πληροφορίες αλλά & για το όνομα του καταστήματος. Αν ο φίλος σου δεν έχει πρόβλημα μπορείς να σβήσεις το όνομα/επωνυμία του φίλου σου' date=' και να το σηκώσεις να το δούμε όλοι, όπως και το e-mail με την προσφορά που επέλεξε.[/quote'] Το παραθέτω έχοντας καλύψει τα όποια σημεία μπορούν να αποκαλύψουν τα στοιχεία του φίλου μου ή του μαγαζιού. Αν το μαγαζί έχει όντως σφάλει και δεν υπάρχει πρόβλημα από μεριάς insomnia, θα φανερώσω τα στοιχεία του μαγαζιού. Θα σας δώσω και το mail που έλαβε ο φίλος μου, όταν ήταν να διαλέξει τί ακριβώς θα έπαιρνε.
Ailuros Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Ας μου εξηγήσει κάποιος τι το περίεργο έχει το τιμολόγιο γιατί προφανώς αδυνατώ να το εντοπίσω. Για την κάρτα γραφικών δεν γράφει καν "σκέτο" NVIDIA 6600, αλλά αναφέρει και τον κατασκευαστή (Palit επί του προκειμένου) και serial numbers για τα κομμάτια. ΄Εχασα επεισόδια;
christos_0b Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Egw kolhsa me to dvd/rw Re c ok alla eipe k alla edwse alla gia to 1x mhpws xrhsimopoihsate "diskaki" poou den ypostirhze 8x?Pezei na yphrxan k probs symvatothtas ka8ws k egw exw ena toshiba 8x k den mou grafei ola ta dvd me tis idies taxythtes k oute ola ta dvd exoun to idio range 2x-4x-8x alla mporei na ypostirhzoun merikes mono taxythtes. Twra to einai psilo-lamogio o typos,einai (opws k oi pleiopshfia twn katasthmatwn asxetos mege8ous/onomatos sthn ellada!).Apla as mhn kathgoroume mono aftous pou mas poulane tis "patates".An o filos sou se eixe akousei(opws les oti ton proeidopoihses),me ta 1000 afta euroulakia 8a eixe ena.... mporw na pw arketa kalytero pc,me emfash sta "eksarthmata" pou prepei k oles tis syskeuasies,egkyhseis,synodeutiko software klp,arkei na to eixate psaksei ligo k na agorazate to pc "komatia" k oxi etoimatzidiko(ekana afto to la8os otan eimoun mikroteros,an k akoma "trexei" to pc mou 8a mporousa na exw kati ews k 20% kalytero me ta idia lefta k "xtypwntas" kapoies eukairioules pou panta yparxoun).
paokara Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Εμένα μια χαρά μου φαίνεται το τιμολόγιο, όσον αφορά την εγγύηση δεν νομίζω να έχει πρόβλημα ας τους ζορίσει λίγο (φωνές,απειλές με μηνύσεις και τέτοια).
ntsili Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Chris το παιδί δοκίμασε το DVD και μπροστά μου. Δοκιμάσαμε διάφορα δισκάκια. Το ίδιο αποτέλεσμα... Έγραφε τα dvd σε εκατό χρόνια. Και το περίεργο: το Nero έδειχνε ότι γράφει 8x !! Το θέμα είναι ότι κανονικά θα έπρεπε (σύμφωνα με το mail) να είναι TEAC-516-GA. Bέβαια άλλα γράφτηκαν στο mail και άλλα παραδόθηκαν στον πατέρα του παιδιού για τα ίδια ** χρήματα, χωρίς όμως να γίνει ενημέρωση για κάτι τέτοιο. Ο πατέρας έφερε το κουτί στο φίλο μου στην Πάτρα. Ο φίλος μου δεν κατάλαβε κάτι στην αρχή, διότι δεν είναι ειδήμονας. Ούτε TEAC ήταν, ούτε αντίστοιχης ταχύτητας. Έχω γράψει και παραπάνω ότι έψαξα στο internet & είδα ότι είναι μια-δυο κλάσεις πίσω. **:θα δω το mail πρώτα Paokara και εμένα καλό μου φαίνεται το τιμολόγιο, αλλά μετράει τί έχει παιχτεί πριν από αυτό. Θα παραθέσω και το mail όταν το λάβω στα χέρια μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.