LL_NEO Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Λοιπόν αν μαζευτείτε και τουλάχιστον άλλοι 5 να στοιχηματίσετε στις δικές σας, εγώ καταθέτω στο τραπέζι 3 μήνες ban
FaNt0M Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Σκληρή πρόταση αλλά ποντάρεις και σε πρώτο άλογο.. Προσπάθησε να δώσεις ένα άλλο ενδιαφέρον. Δώσε advantage ψήφων στην δεύτερη. Εκεί να σε δούμε.
LL_NEO Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Θα είμαι ένας εναντίον πέντε. Πίστεψε με πολλοί θα μαυρίσουν τη Μόνικα μόνο και μόνο για να με έχουν εκτός για τρεις μήνες. Οπότε μια χαρά είναι. Ακούω. Ποιοι είναι μέσα Ας μαζευτούν τα παιδιά και τα βρίσκουμε για τους ακριβείς όρους του στοιχήματος...
KaizerSoze Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Εγω μεσα. Μονος μου. Με Αντζελινα δωσμου ενα 20% Και δεν θελω 3 μηνες μπαν,μεινε.Καθαρα ομως,οχι να φωναξεις οτι γνωστο εχεις και δεν εχεις
LL_NEO Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Ένας ήρθε, άλλοι 4 και το στοίχημα θα φύγει. Μήτσο είδες καμιά περίεργη ψήφο στις δικές μου; Όλοι παλιά μέλη ήταν, άσε που η Μόνικα κέρδισε με μεγαααααααααλη διαφορά... LL_NEO: Monica Bellucci KeyserSoze: Angelina Jolie #3 #4 #5 #6 Ποιος άλλος ρισκάρει 3 μήνες εκτός insomnia??? Ποιοι θα είμαστε οι 5 που θα banαριστούμε by the last girl standing? Sadead το άλλο ισχύει κανονικά, εκτός και αν θες να ποντάρεις σε κάποια για τρίμηνο....
mindtrapper Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Mporei na min psifisa Monica alla de tha summetasxo sto banfest 2006. Ta sebi mou! tzinos einai oreos.
theobabis Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Ρε Μητσο, αγκιστρι σου πεταξε και τσιμπισες; Εδω καλα καλα δεν εχεις περασει την theron. Παντως προσωπικα, απο ban θα προτιμουσα κατι περισσοτερο εξευτελιστικο ( ), οπως για παραδειγμα οι χαμενοι να βαλουν ως sig/avatar καποια φωτο ή/και λεζαντα, υποδεδειγμενα απο τον νικητη, που θα αναδεικνυουν την Μiss SCA
LL_NEO Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 χμμμμμμμμμ ναι αλλά δεν απαιτεί μεγαλύτερα cojones να ρισκάρεις ban?
theobabis Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Μαλλον, αλλα τι πλακα θα εχει; Σε φανταζομαι να κυκλοφορεις με sig/avatar της jolie. Ειλικρινα, δε θα σκεφτεις τον αυτοεξορισμο για το συγκεκριμενο διαστημα;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Μαλλον' date=' αλλα τι πλακα θα εχει;Σε φανταζομαι να κυκλοφορεις με sig/avatar της jolie. Ειλικρινα, δε θα σκεφτεις τον αυτοεξορισμο για το συγκεκριμενο διαστημα; [/quote'] Συμφωνώ με τον theobabis. Μεγαλύτερη πλάκα θα'χει να κυκλοφορεί ο "χαμένος" με avatar του νικητή παρά το ban.
KaizerSoze Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Egw apodw kai pera grafw mono greeklish.Mia fora egrapsa ellhnika kai kaneis den katalabe ti eipa
Sadead Neth Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Εγώ θα μπορούσα να βάλω στοίχημα για τη Laetitia Casta. Αλλά υπό τον όρο ότι οι ψηφοφορίες θα είναι μυστικές και τα αποτελέσματα θα φανερώνονται μόνο στο τέλος και τα ονόματα μόνο αν υπάρχουν αμφιβολίες. Ακόμη θα πρέπει αυτοί που θα ψηφίζουν να είναι μέλη τουλάχιστον από τις 27-4 πριν αρχίσει δηλαδή ο διαγωνισμός και να έχουν τουλάχιστον 50 μηνύματα. Οι τρεις μήνες ban είναι πολύ πάντως ιδίως για μέλη όπως ο LL_NEO και ο KaizerSoze αλλά και η αλλαγή της υπογραφής και του avatar δε φτάνει. Μάλλον καλύτερα 10 μέρες ban και αλλαγή avatar και υπογραφής για 3 μήνες θα ήταν καλύτερο. Συμπληρωματικά αν θέλεις ισχύει και το δικό μας στοίχημα LL_NEO αν και είναι λίγο άδικο αφού όποια άλλη και να βγει εκτός της Monica κερδίζω εγώ. Ότι θέλεις λοιπόν.
theobabis Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Μάλλον καλύτερα 10 μέρες ban και αλλαγή avatar και υπογραφής για 3 μήνες θα ήταν καλύτερο. Αυτο ποιο πολυ ως λυτρωση μου κανει O χαμενος θα γλιτωσει το ολο δουλεμα (και εμεις θα χασουμε ολη τη πλακα) οσο το θεμα θα ειναι ακομη ζεστο. Ειπαμε να τους τιμωρησουμε, οχι να τους γαργαλισουμε
Akujin Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Claw's got a point, lads. i tha perpatisete sta karvouna i ksexaste to
LL_NEO Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Το κομμάτι με τη μυστική ψηφοφορία είναι μη εφαρμόσιμο (πως θα αποδεικνύεται ποιος ψήφισε τι (άσε που θα πρέπει να βάλω στο γκεζί και τον Akujin για να μου δίνει inside infos). Απο κει και πέρα το είχα πει και πιο πριν. Όρους σε αυτούς που ψηφίζουν. Μέλη απο τις 21 Απρίλη (τυχαία ημερομηνία) και τουλάχιστον 50 ποστ. Οκ τα μέχρι στιγμής στοιχήματα ακυρώνονται και η ποινή είναι τρεις μήνες με το sig της νικήτριας. Αλλά όπως είπα και πριν θέλω τουλάχιστον 5 σε αυτή τη κόντρα. Το δικό μας στοίχημα το κόβω Sadead μόνο και μόνο γιατί αν χάσω και γίνω ban γλυτώνω τον ένα μήνα ποινής με ξένο sig
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.