theoritikos Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Ρε παιδία τα ισωπεδώσατε όλα!!!! Βρείτε μια μέρα για την συνάντηση , και μετά αποφασίσετε αν θα πλακωθείτε ή όχι!!! Για ρίξτε καμιά πρόταση...
devil_will_cry Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 εννοειται πως κανουμε χαβαλε. ρε οκ το ξερω οτι κανουμε χαβαλε αλλα δεν περιμενα να δω και εμενα στην λιστα του ρινγκ. καλο ειναι αυτο.
N1ghtW0lf Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Και τελικά μένουμε λίγοι και καλοί και γινόμαστε χώμα στις μπύρες αμα εχει μπυρες παντως εγω θα ερθω...αρκει να τις συνοδευσουμε με κανα κοντοσουβλι, και ενα κοκορετσι για τον Καιζερ που του αρεσουν τα εντοσθια...
Dimitris22 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Καλη ιδεα θα ηταν μια επαρχιακη πολη καπου στην μεση π.χ. ΛΑΡΙΣΑ σκεφτειτε: Σχετικα κοντα απο πολεις της ελλαδας που βρισκονται ειτε νοτια βορεια ανατολικα η δυτικα το δυσκολο ειναι τι θα γινει με την νησιωτικη Ελλαδα?. Ειμαι αρκετα καινουργιος στο Φορουμ αλλα εχω βρει παρα πολλες απαντησεις σε πολλα θεματα και θα μου αρεσε να γνωρίσω καποιους απο κοντα......αντε κανονιστε το!!
Dark_son20 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 καλά ας γίνει κάποια μέρα τις αθηνας και βλέπουμε ;p τις επαρχίας οργανώνονται πιο εύκολα μιας και μικρές οι προσδοκίες μπροστά σε αυτές που έχουν όσοι θέλουν για Αθηνα
Rising1980 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Έλα ρε Τασούλη, να ξεκολλήσουμε και λίγο από Εξάρχεια. Εγώ πάω όπου έχει μπύρες.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 αντε καλα να περασετε...καλα σουτια...και πιεστε και κανα μπυρονι και για μας που dustuxos ειμαστε μακρuα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.