Προς το περιεχόμενο

Τι θα λέγατε για μια συνάντηση?

theoritikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για προτείνετε μια ημερομηνία που να σας βολεύει όλους σας για να κάνουμε ένα insomnia meeting (για τους Αθηναίους, αν υπάρχει κάποιος εκτώς Αθηνών που θέλει να έρθει, καλώς! :) )

Η τελευταία φορά που έγινε κάτι ανάλογο ήταν το 2003 (αν θυμάμαι καλά). Τι λέτε?

Δημοσ.

φαντασου σε ενα meeting,να συναντηθουμε οι:

devil_will_cry

tzoukas

BOUGAS

LL_NEO

παναγιωτης σ.

paredwse

kaizerZose

κτλ.

θα πεσει πολυ γελιο!!!

Δημοσ.

κ εγώ προσωπικά παρόλο που είμαι σχετικά νέος στο insomnia θα ήθελα να γνωρίσω πολλά παλικάρια απο δω μέσα, άντε bougas κανόνισέ το...

Δημοσ.

H εμπειρία μου από άλλα φόρουμ, όταν πέφτει μια τέτοια πρόταση στο τραπέζι για συνάντηση, γνωριμία μελών είναι: από τα 50 άτομα που δηλώνουν σιγά σιγά πως θα παραβρεθούν στην συνάντηση τελικά καταλήγει να έρθουν 7-8 άντε το πολύ 10 άτομα.

Και οι υπόλοιποι έχουν μια δικαιολογία του στυλ: είναι μακριά το σημείο συνάντησης, κόλλησα στην κίνηση, το ξέχασα, δεν ξύπνησα, τσακώθηκα με την γκόμενα/νο και έχω τις μαύρες μου, νόμιζα πως ήταν αύριο ή μεθαύριο, γέννησε η σκύλα μου 5 κουτάβια και θέλουν περιποίηση στοργή και προδερμ, και ένα σωρό τέτοια ευτράπελα!!!

Και τελικά μένουμε λίγοι και καλοί και γινόμαστε χώμα στις μπύρες :mrgreen: :-D

Δημοσ.

οντως θα πεσουν τιπποτα ψηλες....αλλα ψηνομαι καργα,και πιστευω οτι μετα απο τις πρωτες θα παραμεριστουν ολες οι διαφορες μας...χχιιχιιχιχιχι..ειτε φαμε ειτε δωσουμε εννοειται..

Δημοσ.
φαντασου σε ενα meeting' date='να συναντηθουμε οι:

devil_will_cry

tzoukas

BOUGAS

LL_NEO

παναγιωτης σ.

paredwse

kaizerZose

κτλ.

θα πεσει πολυ γελιο!!![/quote']

Έχεις δίκιο.

Kυριολεκτικά ;)

Δημοσ.
Έχεις δίκιο.

Kυριολεκτικά ;)

Την παρακατω συνθεση με μενα μεσα την ξερω και εχει.... πολυ γελιο !!!!Λεω την επομενη φορα να κοψουμε και εισητηρια.

LL_NEO

παναγιωτης σ.

paredwse

kaizerZose

:-D :-D :-D

Δημοσ.

εγω τι εκανα ρε παιδια? γιατι ειμαι μεσα στην λιστα. αστειο μου φανηκε παντως δεν εχω κοντρα με κανεναν. δεν κραταω κακια ποτε. οχι μαπες δεν προκειτε να πεσουνε δυσκολο το βλεπω. απλα καποιος αλλος μπορει να μου κραταει κατι που ειπα να με προκαλεσει και να αναγκαστω να απαντησω. καλη ιδεα δεν ειναι παντως. δεν ξερεις ποτε βεβεα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...