theoritikos Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Για προτείνετε μια ημερομηνία που να σας βολεύει όλους σας για να κάνουμε ένα insomnia meeting (για τους Αθηναίους, αν υπάρχει κάποιος εκτώς Αθηνών που θέλει να έρθει, καλώς! ) Η τελευταία φορά που έγινε κάτι ανάλογο ήταν το 2003 (αν θυμάμαι καλά). Τι λέτε?
vsls Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Να μην ειναι ιδια μερα με καμια πορεια/αγωνα κλπ για να ειναι ελευθερα τα ΜΑΤ
Bougas Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 φαντασου σε ενα meeting,να συναντηθουμε οι: devil_will_cry tzoukas BOUGAS LL_NEO παναγιωτης σ. paredwse kaizerZose κτλ. θα πεσει πολυ γελιο!!!
DarkKnight Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 κ εγώ προσωπικά παρόλο που είμαι σχετικά νέος στο insomnia θα ήθελα να γνωρίσω πολλά παλικάρια απο δω μέσα, άντε bougas κανόνισέ το...
blackwar Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 H εμπειρία μου από άλλα φόρουμ, όταν πέφτει μια τέτοια πρόταση στο τραπέζι για συνάντηση, γνωριμία μελών είναι: από τα 50 άτομα που δηλώνουν σιγά σιγά πως θα παραβρεθούν στην συνάντηση τελικά καταλήγει να έρθουν 7-8 άντε το πολύ 10 άτομα. Και οι υπόλοιποι έχουν μια δικαιολογία του στυλ: είναι μακριά το σημείο συνάντησης, κόλλησα στην κίνηση, το ξέχασα, δεν ξύπνησα, τσακώθηκα με την γκόμενα/νο και έχω τις μαύρες μου, νόμιζα πως ήταν αύριο ή μεθαύριο, γέννησε η σκύλα μου 5 κουτάβια και θέλουν περιποίηση στοργή και προδερμ, και ένα σωρό τέτοια ευτράπελα!!! Και τελικά μένουμε λίγοι και καλοί και γινόμαστε χώμα στις μπύρες
laokratwr Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 οντως θα πεσουν τιπποτα ψηλες....αλλα ψηνομαι καργα,και πιστευω οτι μετα απο τις πρωτες θα παραμεριστουν ολες οι διαφορες μας...χχιιχιιχιχιχι..ειτε φαμε ειτε δωσουμε εννοειται..
polidis Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Αθηνα μου πέφτει μακριά.Αν γίνει κάτι τέτοιο B.Ελλάδα μέσα με τα 4
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 φαντασου σε ενα meeting' date='να συναντηθουμε οι:devil_will_cry tzoukas BOUGAS LL_NEO παναγιωτης σ. paredwse kaizerZose κτλ. θα πεσει πολυ γελιο!!![/quote'] Έχεις δίκιο. Kυριολεκτικά
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Έχεις δίκιο. Kυριολεκτικά Την παρακατω συνθεση με μενα μεσα την ξερω και εχει.... πολυ γελιο !!!!Λεω την επομενη φορα να κοψουμε και εισητηρια. LL_NEO παναγιωτης σ. paredwse kaizerZose :-D
devil_will_cry Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 εγω τι εκανα ρε παιδια? γιατι ειμαι μεσα στην λιστα. αστειο μου φανηκε παντως δεν εχω κοντρα με κανεναν. δεν κραταω κακια ποτε. οχι μαπες δεν προκειτε να πεσουνε δυσκολο το βλεπω. απλα καποιος αλλος μπορει να μου κραταει κατι που ειπα να με προκαλεσει και να αναγκαστω να απαντησω. καλη ιδεα δεν ειναι παντως. δεν ξερεις ποτε βεβεα.
Bougas Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 εγω τι εκανα ρε παιδια? γιατι ειμαι μεσα στην λιστα. εννοειται πως κανουμε χαβαλε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.