CHRIS_MALL Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Paidia mporeitai na peite kamia symvouli, gia to ti na proseksei kaneis gia thn agora scanner. Ti pistevete oti paizei rolo diladi sthn kalh apodosh tou. Efxaristw
AzaZyL Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 perimene na vgalun drivers gia windows vista gia na min to petakseis se 1 xrono. koita na einai kali kai i analisi tu.
makisathanos Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Καλύτερα: drivers για όλα τα λειτουργικά που χρησιμοποιείς ή θα ήθελες να χρησιμοποιήσεις. Από εκεί πέρα εξαρτάται από τη χρήση που θέλεις να του κάνεις: για κείμενο, για φωτογραφίες, επαγγελματική ή ερασιτεχνική χρήση κλπ
CHRIS_MALL Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Για κείμενο κυρίως για εππαγελματική χρήση, δηλ. επεξεργασία κειμένων κτλ. Τι προτείνετε?
makisathanos Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Μάλλον σου κάνει ότι και να πάρεις - μια και για OCR δεν χρειάζεσαι κορυφαίες αναλύσεις. Αν πρόκειται να χρησιμοποιήσεις OCR το ABBYY Fine Reader είναι το κορυφαίο πρόγραμμα για το σκοπό αυτό δες κανένα μοντέλο να είναι συμβατό με το πρόγραμμα αυτό ή έστω τα προγράμματα που θα χρησιμοποιήσεις. Δυστυχώς με μοντέλα δεν μπορώ να βοηθήσω μια και δεν ξέρω τι παίζει αυτό τον καιρό (το δικό μου το έχω εδώ και 5 χρόνια).
CHRIS_MALL Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Se efxaristw poly makisathanos...An xerei kapoios kai gia montela as pei...Thank you pantws!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.