Προς το περιεχόμενο

thermokrasia amd athlon 3000+ 64bit

apaixtos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδια εχω ενα προβλημα με τον 3000+ 64bit..Εχω μητρικη msi k8n neo και ενω πριν απο 2 μηνες περιπου επιανα 45 βαθμους στε παιχνιδι και 36 σε χαλαρη κατασταση , εδω και 1 βδομαδα βλεπω να ανεβαζει θερμοκρασια σε 60 βαθμους σε παιχνιδι και 55 σε χαλαρο..Τι λετε να παιζει..????:( .Το bios ειναι τελευταια εκδοση...Υπαρχουν ανεμιστιρακια στο pc και η ψυχτρα ειναι χωρις σκονη..Δεν εχω πειραξει τπτ δηλαδη..Ευχαριστω.

Δημοσ.
Η ψύκτρα είναι η μαμά; Είσαι σίγουρος ότι κάνει σωστή επαφή; Από θερμοαγώγιμη πάστα πώς πάμε;

Ναι η μαμα ψυχτρα ειναι...Παστα μου ειχαν βαλει αυτοι απο την αρχη..παταει κανονικα γιατι την εβγαλα και την ξαναεβαλα..Αυτο για να σας δωσο να καταλαβεται το εκανε αμεσως μετα το update bios σε 2.1..Και το chipset μαζι πιανει 40 βαθμους απο κει που επιανε 30..Και ενας φιλος που εχει ακριβος το ιδιο pc εχει κανονικες θερμοκρασιες...35-50 cpu και 25-33 chipset......Περιεργο

Δημοσ.

Και του φιλου μου το ειχαμε φερει εδω για να του κανουμε windows update λογο adsl και ειχε κανονικες θερμοκρασιες στον ιδιο χωρο σε σχεση με εμενα

Δημοσ.

αν εχεις δςκιμασει να κλεισεις απο το bios καναλια usb που δε χρησιμοποιεις ή καποιο firewire, μπορει το update να εχει πληρη λειτουργια στη πλακετα και to chipset να δουλευει περισσοτερο ή το τροφοδοτικο να δινει περισσοτερο ρευμα για να καλυψη ολες τις θυρες,

ετσι γενικα και αοριστα δε μπορει να δωθει απαντηση, πρεπει να δςκιμασεις να δεις τη γινεται στο bios, ή αν το τροφοδωτικο καλυπτη το hardware σου.

συμβουλη μου στηλε email στο κατασκευαστη με ολο το ιστορικο μηπως και σε ενημερωσουν με τη μπορει να φταιει

Δημοσ.

Tην εσπασες?

Παντως συνιστω να ανοιξεις νεο thread με το ερωτημα σου, για να εχεις περισσοτερες πιθανοτητες επιτυχιας.

Δημοσ.
Επειδη δεν ξερω για τη mobo σου, ειναι η τελευταια εκδοση?

Ναι η τελευταια ειναι..Αλλα ανοιξα το aircondition για μιση ωρα και η θερμοκρασια επεσε στους 45...Αρα κατι αρχιζω να καταλαβαινω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...