Προς το περιεχόμενο

thermokrasia amd athlon 3000+ 64bit

apaixtos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

η αλήθεια είναι πως έβαλα μπόλικη και φοβήθηκα μήπως το παράκανα αλλά αφού είδα διαφορά δεν ξαναασχολήθηκα.

Η πάστα ήταν σε σύριγκα μικρή και την έβαλα σχεδόν όλη

Δημοσ.

τότε γιατί είδα καλή διαφορά?

Κάτι που δουλεύει δεν αλλάζει :)

αν δω κάποια στιγμή αύξηση θα την αλλάξω

Δημοσ.

32-35 se idle, 57 se full load (panta to idio noumero) oti kai na kanw h psuxtra einai mama kai otan fullari kanei forubo, ftaiei o kleistos xoros sto grafeio pou einai, den exw allo xwro, h pasta, bohthane ligo ta 6 anemisthrakia alla th na to kaneis...

Δημοσ.
τότε γιατί είδα καλή διαφορά?

Κάτι που δουλεύει δεν αλλάζει :)

αν δω κάποια στιγμή αύξηση θα την αλλάξω

apo 60c se 57c den einai kai kali diafora...ousiastika den einai tipota..

exeis valei poli pasta boy.

Δημοσ.

Τρεις βαθμοί πτώση είναι όντως λίγο.

Εγώ πάντως είμαι αυτή τη στιγμή στους 38, και σε full load ανεβαίνω στους 41... Και τρέχω στα 2750 αυτή τη στιγμή :D

Δημοσ.

έχετε δίκιο αλλά αν σκεφτείς πως και πρίν είχε την θερμοαγώγιμή της μαμάς πάνω οπότε μιλάμε για διαφορά σε ήδη υπάρχον πάστα.

Πάντος θα το έχω στο μυαλό μου και την επόμενη φορά θα βάλω λιγότερη.

Απλά βαριέμαι να ξαναανοίγω τα πάντα

Δημοσ.

Παίδες να σας πω και εγώ τον πόνο μου. Έχω έναν AMD Athlon XP 2100+ με μητρική ASUS A7N8X-X Socket A. Εδώ και 2-3 μέρες έχω σε idle κατάσταση 55C και όταν πάω να το ζορίσω λιγάκι φτάνει 60C και είτε κολλάει είτε κάνει restart.Το ανεμιστηράκι το αγόρασα και το τοποθέτησα μόνος μου, διότι το προηγούμενο είχε χαλάσει. Δεν έβαλα καθόλου αλοιφή. Έκανα update και στο bios αλλά τίποτα. Έχει να προτείνει κανένας, κανένα καλό ανεμιστηράκι για το συγκεκριμένο σύστημα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...