Προς το περιεχόμενο

thermokrasia amd athlon 3000+ 64bit

apaixtos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σωστα, χρησιμοποιησα λαθως φραση.θα συμφωνησω, αφου η εμπειρια μου με 2 cpu Intel Prescott 3.0GHz με διδαξε αυτο ακριβως.Παντως, οσο ακριβη και να ειναι μια ψυκτρα και παρολο τα καλα της recommendations, αν ο cpu ειναι για πεταμα...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

με την ψύκτρα που έρχεται στο κουτί του, δεν υπάρχει και τρομερό πρόβλημα. αλλά επειδή ο αδερφός μου είναι gamer του πήρα μια ψύκτρα της arctic cooling. χαμηλές θερμοκρασίες και σχετικά αθόρυβο.

Δημοσ.

με θερμοκρασία περιβάλλοντος αυτή την περίοδο γύρω στους 35 βαθμούς και το μηχάνημα να δείχνει κολλημένο στους 29-32 βαθμούς το πολυ. φυσικά έχει autoadjacent speed, γι´αυτο.

Δημοσ.

ego paidia exo to exis provlima . exo enan AMD ATHLON xp3200+ kai eno me tin psiktra tis mamas tou eixa thermokrasies gyro stous 50 vathmous tora pou allaxa psiktra exo gyro stous 60!! H psyktra einai mia gigabyte rocket cooler.Episis exo allaxei to tower me ena safos pio eyroxoro apo to palio tou plaisiu pou eixa kai mesa sto tower yparxoun pleon 4 anemistiria .Omos to pc thermenetai para poly gia ta dedomena tou . Ti na ftaiei ?

Δημοσ.

Ρε παιδιά εγώ με έναν AMD athlonXP 2400+ έβλεπα 59-60 CPU 45-47 system

Μετά αύξησα στροφές στο ανεμιστηράκι του συστήματος στις 3000 και πέρασα καινουργια θερμοαγώγημη αλοιφή στον επεξεργαστή και είδα max 57 c CPU 40 system

Τι λέτε να αλλάξω τίποτα?

Το Bios είναι με το τελευταίο update

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...