Προς το περιεχόμενο

thermokrasia amd athlon 3000+ 64bit

apaixtos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τώρα για ασφαλές bios update ψάξε καλύτερα στο insomnia απότι φαίνεται το τωρινό bios μπορεί να δείχνει λάθος πληροφορίες αφού έχεις δοκιμάσει τόσα προγράμματα κ σου δείχνουν τα ίδια, anyway δεν είναι πάντως τόσο υψηλές θερμοκρασίες να τρελένεσαι

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

me apli xrhsh varaei toulaxiston 55 vathmous...h mitrikh mou exei software gia na paixeis me diafora,opws bios update,o.c. ktl.logika to pio swsto einai na kanw update apo to programa ths.elpizw na mhn faw kana krasarisma sto telos...

Δημοσ.
39-41 idle και 50-53 full load ο venice 3000+ που έχω με 20% ο/c

3000+@2,4(8x300) me mama psiktra kai SA5 idle:30-32,full load:40-41 kai Folding@Home:43(max) se kala aerizomeno kouti.

Δημοσ.

Ekana xtes bios update...Me mitriki msi k8n sli platinum.Katevazeis to update apto site tis abit(egw eixa live update,opote vrike to sxetiko arxeio),kai apo kei kai pera exei wizard poy se kathodigei..arxika ftiaxneis 1 rescue disc(1 aplo floppy) se periptwsi pou to update apotyxei.(o wizard se kathodigei se ola!!).Epeita mesa apta windows kanonika o wizard soy flasarei to neo bios,restart kai eisai ok!!Logika ola tha pane kala,toyl gia msi mitriki i diadikasia einai entelws aytomati!!Apla min ksexaseis na kleiseis ola ta programmata prwta(kai firewall ktl).an kati paei strava boot apti rescue disc(emena den mou xreiastike).

Afto einai me to live update,kai einai kai to efkolotero kai asfalestero.An theleis manually, tha kaneis extract to neo bios se floppy kai episis tha dimiourgiseis 1 disketta ekkinisis twn windows.Tha kaneis boot me ti disketa ekkinisis twn windows kai epeita tha valeis to floppy toy neou bios.Tha pliktrologiseis kapoia a:\ prompt (des tis odigies pou tha sou dinontai),restart kai eisai ok!!

Isws i diadikasia gia tin diki sou mitriki na diaferei ligaki!

An kapoios tin exei kai exei na prosthesei kati...

se kathe periptwsi diavase kala oti grafei to site tis abit gia to ti tha kaneis akrivws!!

An exeis live update,flasare etsi to bios.Alliws polyy prosoxi sto akrives modelo tis mobo,tha to grafei epanw tis i kata to post(pata pause gia na to deis) otan ksekinaei to pc.Diaforetikes version tis idias mitrikis mporei na exoun allo bios..

Elpizw na boithisa!

Δημοσ.

ekana bios update.ta 2 prwta pou katevasa htan ligo palia kai den ekanan douleia.to telefteoomws ekane.eimai edaxei pleon aqpo thermokrasies.htan telika auto pou legate...alla pleon den mporw na anoixw istoselida me kanena browser!!!kanw update diafora programata alla den mporw na serfarw!!!uparxei periptosh to neo bios na dimiourgise kapio provlima?xanaegatestisa firefox tipota...explorer,maxthon tipota.afou kanw update to internet leitourgei..ti kanoume twra paides?

Δημοσ.

χαχα καλό κιαυτό, καταρχήν χαίρομαι που έλυσες το πρόβλημα σου, κατά δεύτερον έχεις pstn ή adsl?αν έχεις pstn κάνε uninstall τo modem από το device manager κ ξαναβάλε τους drivers στην περίπτωση που έχεις adsl κάνε τα ίδια ελπίζω να λυθεί...

παρεπιμπόντως ποιες οι νέες θερμοκρασίες?

Δημοσ.

exw pstn.alla den exw mazi mou tous drivers distixws...tha prepei na tous psaxw...h cpu pleon apo 32-35 se xalarh xrhsh kai to sistima 25-27.den epexa kana game gia na xerw alla logika panw apo 45-46 den tha anevasei.logika noumera dhladh,opws ta dika sas.na dw ti tha kanw me to internet.exw vevaia to laptop alla to desktop sto serfarisma exei allh xarh..to thema einai pws mpaine internet,kanw updates kanonika kai nekronoun mono o firefox,explorer ktl...ekana epanegatastash to firefox,tipota...

Δημοσ.

ipotithetao iti leitourgei kanonika.sundesh exw kai kanw updates.kolane omws ola ta alla...poli koufo provlima...tha psaxwna vrw ddrivers gia ena exwteriko pou exw kai na sundesw auto mipws kai leithei to provlima katargondws to allo

Δημοσ.

evala to exwteriko me drivers pou katevasa.leitourgei kanonika alla me poli xamhloterh taxutita.apo 50.6 to eswteroko,to exwteriko einai sta 33.2!!!...den anevainei me tipota...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...