Προς το περιεχόμενο

torrents-dod source-doom3

anisixo_pnevma

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eιμαι νεος στο χωρο των torrents και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος, οχι τοσο για την ταχυτητα αλλα για την σταθεροτητα της downloadιng speed: Oταν κατεβαζεις καποιο αρχειο, εστω και με μικρη ταχυτητα, τουλαχιστον ξερεις οτι καποτε θα ολοκληρωθει και θα ειναι και εγκυρο, πραγμα που δε συμβαινει στα p2p.

Χρησιμοποιω το ΒitLord(ειναι καλο ή ολα ειναι ιδια?)

Συνηθως τα games που κατεβαζω απαιτουν καποιο καψιμο σε cd/dvd και απο κει εγκατασταση στο σκληρο.

Εχω ομως απορια με δυο προσφατα, το DAY OF DEFEAT SOURCE και το DOOM 3.

Το πρωτο ειναι συνολικα 848ΜΒ και αποτελειται απο περ.30 zip αρχεια και αλλα τοσα απλα, ολα στα 14.3ΜΒ.

Οποτε αναρωτιεμαι πως θα μπορουσα να εγκαταστησω αυτα τα αρχεια. Μηπως δεν εγκαθιστανται και προκειται για κατι αλλο??

Ομοιως το δευτερο(doom3) ειναι συνολικα 1.71G και αποτελειται απο 3 φακελους, CD1, CD2, CD3 O o καθε ενας απ τους οποιους εχει διαφορα αρχεια μεσα, ζιπαρισμενα και μη(rld-d3 λεγονται) τα οποια και να τα καψεις σε cd δεν θα εγκατασταθει κατι.

Αναρωτιεμαι λοιπον πως θα μπορεσω να εγκαταστησω αυτου του ειδους τα αρχεια που κατεβασα αργα-αργα απ τα torrents μετα απο αρκετες μερες προσμονης(μ.o ταχυτητας κατω απο 10kBps).

Ειναι συνηθισμενο να κατεβαζει κανεις τετοια μυστηρια(για μας τους αδαεις περι torrents) αρχεια, και μηπως υπαρχει καποιο tip για να εγκατασταθουν και να τρεξει τελικα το παιχνιδι??

Ευχαριστω.

Δημοσ.

για το doom δεν ξερω, αλλα για το DAY OF DEFEAT ξερω. απλα θα πας στο πρωτο αρχειο και θα το κανεις extract. μετα αυτοματα θα γινουν extract και τα υπολοιπα αρχεια.

Δημοσ.

Μετα απο 10' ξεζιπαρισματος μου εβγαλε ενα αρχειο 3G.

Προφανως ετσι θα γινεται και με το αλλο, δε τοχα σκεφτει, σ'ευχαριστω!

Δε μου λες τωρα, θελει καψιμο σε dvd ε?

Μηπως μου ζηταει και online updates οπως το hl2?

Δημοσ.

Τα torrents δεν είναι P2P δηλαδή??????

Το BitLord το κατατάσουν στα χειρότερα προγράμματα για την κοινότητα των ανταλλαγών.

Κατέβασε το μtorrent (http://www.utorrent.com) κ unistall τελείως το BitLord. Οπωσδήποτε κ software firewall για ασφάλεια όταν κατεβάζεις torrents!

Αυτά τα ολίγα!

Δημοσ.

Περιεγραψα τις διαφορες με τα p2p, δε με διαβασες?

Για το μtorrent εμαθα οτι δεν ειναι καλο γιατι δε μπορεις να κατεβασεις ελευθερα οτι θες. Εξαλλου πρεπει λεει να ανοιξω μια συγκεκριμενη port, ρωτησα εδω πως αλλα κανεις δεν ηξερε να μου πει πως και τελικα κλειδωθηκε(2 φορες μαλιστα!)

Βρε συ, αφου τελικα το προγραμμα δεν εχει σημασια, σημασια εχει να ειναι γρηγορα τα torrents, δηλ. να υπαρχουν πολλοι seeders, ετσι δεν ειναι? Aν καποιο τορεντ ειναι μαπα γενατο απο leechers τι να σου κανει το προγραμμα?

Φυσικα και εχω firewall, ειπα οτι δεν εχω?

Τελος να σου πω οτι ΑΛΛΟ πραγμα ρωταω σε αυτο το θρεντ.

Δημοσ.

Χρησιμοποιω το ΒitLord(ειναι καλο ή ολα ειναι ιδια?)

Κ εγώ για ΑΥΤΟ σου απαντώ!!!!!!!!!

Κοίταξε το να είσαι καινούργιος σε κάτι δεν είναι κακό, το άσχημο είναι να μην ανοίγεις τα αυτιά σου ώστε να μπορέσεις να αφομοιώσεις δυο πράγματα παραπάνω κάθε φορά!

Σε κάθε torrent πρόγραμμα θα πρέπει να έχεις ανοιχτή τη συγκεκριμένη πόρτα που ακούει το πρόγραμμα αλλιώς θα έχεις τις χαμηλές ταχύτητες της τάξης του 10 ΚΒ/s κ εάν που έχεις τώρα. Αντίστοιχα κ στο BitLord!

Εν κατακλείδι το BitLord χαρακτηρίζεται μία πατάτα κάκιστη αντιγραφή του Bittorrent από αρκετά φορουμς.

Κ ναι φυσικά το πρόγραμμα κάνει τη διαφορά, διότι το μtorrent είναι πανάλαφρο κ δουλεύεις κανονικά σε ένα μέτριο υπολογιστή ενώ άλλα βαραίνουν πολύ το σύστημα κ δεν μπορείς να κάνεις σχεδόν τίποτα.

Δημοσ.

Κ εγώ για ΑΥΤΟ σου απαντώ!!!!!!!!!

Oχι, εσυ εκανες συγκριση με τα p2p.

Kι εγω ακουσα οτι το μtorrent ειναι μια πατατα.

Μπορει να μαι καινουργιος αλλα οπως φαινεται εμαθα ηδη πιο πολλα απο σενα.

Διαβασε οσα εγραψα...Αν το τορρεντ ειναι γεματο leecher δεν θα σε σωσει κανενα προγραμμα.

Και εχω δοκιμασει πολλα torrents προγραμματα χωρις να δω διαφορα.

Οταν λες "βαραινουν" απο ποια αποψη τον βαραινουν? Τι παναλαφρο, αν εχεις adsl512 και κατεβαζεις με 10-30κΒps και πας να σερφαρεις ειναι σιγουρο οτι θα σερνεσαι!

Δημοσ.

Τα torrents χρησιμοποιούν τη φιλοσοφία του δικτύου ανταλλαγής αρχείων από χρήστες για χρήστες ή p2p!!!!! Τι δεν μπορείς να καταλάβεις από αυτό που λέω??????

Όταν λέω βαραίνουν τον υπολογιστή, εννοώ τον υπολογιστή στις άλλες λειτουργίες του πιθανόν άσχετες με το διαδίκτυο!!!!

Αφού λοιπόν έμαθες τόοοσαααα πολλά δεν χρειάζεσαι κ κανένα από εδώ να σου εξηγήσει τίποτα παραπάνω, μήπως είσαι κ σε λάθος φόρουμ?????!!!!!

Μια υπενθύμιση: Η νοοτροπία του p2p είναι να δίνεις κ να παίρνεις κ αυτή είναι νοοτροπία ζωής κ ελευθερίας!!!!

Α κ όταν ανοίξεις αυτές τις κατηραμένες πόρτες μέσα από τα παράθυρα σου πες κ εμάς μπας κ καταφέρουμε να το μάθουμε κ αυτό!!!!!

Δημοσ.

Δεν ειπα οτι δε μπορω να καταλαβω κατι απ αυτα που λες.

Ειπα οτι αλλο τορρεντς και αλλο p2p, και επεσημανα τη διαφορα απο την πειρα μου.

Δε νομιζω οτι οι αλλες λειτουργιες βαρυνονται απο απλο downloading.

Κοιταξε, δεν θελω εξηγησεις σε πραγματα που ξερω, θελω σε αυτα που ρωταω και μονο. Και εισαι off topic.

Τη ξερω τη νοοτροπια του p2p(χρονια στο κουρμπετι) γιατι ομως μου την αναφερεις?

Οσο για πορτες, ΠΟΤΕ δεν ανοιγω. Προεχει η ασφαλεια! Ωστοσο, οπως ειπα, ζητησα να μου πουν πως ανοιγει η συγκεκριμενη πορτα που θελει το μtorrent και ουδεις γνωριζε να απαντησει, μαλιστα ο mod εκλεισε αρον-αρον το θεμα(εις διπλουν!)

Και για να ερθουμε στο θεμα μας τωρα (απευθυνομαι στον Luxx που οντως με βοηθησε και τον ευχαριστω):

Το dod source τελικα δε χρειαζεται καψιμο, δε μπορω ομως να συνδεθω σε κανεναν server, σε ολους μου λεει οτι δεν εχω τη σωστη version και να κανω restart το game. Μπορει να γινει κατι ή να το σβησω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...