Προς το περιεχόμενο

Log από Hijack This! Βλέπετε τίποτα ύποπτο;

sugarcube

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά παιδιά,

μήπως μπορεί να μου πεί κανείς αν διακρίνει τίποτα ύποπτο σε αυτό το log από το hijackthis?

thanx!

Logfile of HijackThis v1.99.1

Scan saved at 7:27:42 μμ, on 6/5/2006

Platform: Windows XP (WinNT 5.01.2600)

MSIE: Internet Explorer v6.00 (6.00.2600.0000)

Running processes:

C:\WINDOWS\System32\smss.exe

C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe

C:\WINDOWS\system32\services.exe

C:\WINDOWS\system32\lsass.exe

C:\WINDOWS\system32\svchost.exe

C:\WINDOWS\System32\svchost.exe

C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe

C:\WINDOWS\System32\nvsvc32.exe

C:\WINDOWS\System32\svchost.exe

C:\WINDOWS\system32\ZoneLabs\vsmon.exe

C:\WINDOWS\Explorer.EXE

C:\Program Files\Zone Labs\ZoneAlarm\zlclient.exe

C:\WINDOWS\System32\ctfmon.exe

C:\Program Files\Winamp\Winamp.exe

C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe

C:\WINDOWS\system32\ntvdm.exe

H:\HijackThis.exe

O2 - BHO: AcroIEHlprObj Class - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\ActiveX\AcroIEHelper.dll

O2 - BHO: (no name) - {53707962-6F74-2D53-2644-206D7942484F} - C:\PROGRA~1\SPYBOT~1\SDHelper.dll

O2 - BHO: AcroIEToolbarHelper Class - {AE7CD045-E861-484f-8273-0445EE161910} - C:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\Acrobat\AcroIEFavClient.dll

O3 - Toolbar: Adobe PDF - {47833539-D0C5-4125-9FA8-0819E2EAAC93} - C:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\Acrobat\AcroIEFavClient.dll

O3 - Toolbar: &Radio - {8E718888-423F-11D2-876E-00A0C9082467} - C:\WINDOWS\System32\msdxm.ocx

O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\System32\NvCpl.dll,NvStartup

O4 - HKLM\..\Run: [Zone Labs Client] C:\Program Files\Zone Labs\ZoneAlarm\zlclient.exe

O4 - HKCU\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\System32\ctfmon.exe

O4 - Global Startup: Microsoft Office.lnk = C:\Program Files\Microsoft Office\Office10\OSA.EXE

O4 - Global Startup: Σήμερα.lnk = C:\Program Files\Today\TODAY.EXE

O8 - Extra context menu item: Convert link target to Adobe PDF - res://C:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\Acrobat\AcroIEFavClient.dll/AcroIECapture.html

O8 - Extra context menu item: Convert link target to existing PDF - res://C:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\Acrobat\AcroIEFavClient.dll/AcroIEAppend.html

O8 - Extra context menu item: Convert selected links to Adobe PDF - res://C:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\Acrobat\AcroIEFavClient.dll/AcroIECaptureSelLinks.html

O8 - Extra context menu item: Convert selected links to existing PDF - res://C:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\Acrobat\AcroIEFavClient.dll/AcroIEAppendSelLinks.html

O8 - Extra context menu item: Convert selection to Adobe PDF - res://C:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\Acrobat\AcroIEFavClient.dll/AcroIECapture.html

O8 - Extra context menu item: Convert selection to existing PDF - res://C:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\Acrobat\AcroIEFavClient.dll/AcroIEAppend.html

O8 - Extra context menu item: Convert to Adobe PDF - res://C:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\Acrobat\AcroIEFavClient.dll/AcroIECapture.html

O8 - Extra context menu item: Convert to existing PDF - res://C:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\Acrobat\AcroIEFavClient.dll/AcroIEAppend.html

O8 - Extra context menu item: E&xport to Microsoft Excel - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office10\EXCEL.EXE/3000

O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\j2re1.4.2_04\bin\npjpi142_04.dll

O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\j2re1.4.2_04\bin\npjpi142_04.dll

O23 - Service: Adobe LM Service - Adobe Systems - C:\Program Files\Common Files\Adobe Systems Shared\Service\Adobelmsvc.exe

O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Driver\11\Intel 32\IDriverT.exe

O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - NVIDIA Corporation - C:\WINDOWS\System32\nvsvc32.exe

O23 - Service: TrueVector Internet Monitor (vsmon) - Zone Labs, LLC - C:\WINDOWS\system32\ZoneLabs\vsmon.exe

Δημοσ.

ΟΚ παιδιά, thanx!!!

Εννοείται ότι δεν χρησιμοποιούμε explorer...μόνο firefox...φαίνεται άλλωστε και στο log...xexe

thanx και πάλι!

Δημοσ.

Φίλε sugarcube :

φαίνεται άλλωστε και στο log...xexe

Αυτό που λες δεν έχει σχέση. Μπορεί εσύ να μη χρησιμοποιείς τον IE, αλλα υπάρχουν άλλα προγράμματα που τρέχουν και χρησιμοποιούν την engine του, γιαυτο πέρα από την ειρωνεία της απάντησής σου, καλό θα ήταν να τον κάνεις update .. αν καταλαβαίνεις τι λέω...

Δημοσ.
ΟΚ παιδιά' date=' thanx!!!

Εννοείται ότι δεν χρησιμοποιούμε explorer...μόνο firefox...φαίνεται άλλωστε και στο log...xexe[/quote']

και με το firefox εισαι ασφαλης ε????μωρε μπραβο!!!

Δημοσ.
εγω παντως δεν καταλαβαινω τι εννοεις. για δωσε παραδειγμα.

Απ'όσο κατάλαβα, εννοεί ότι δε θα τον αναβαθμίσεις για να κάνεις από εκεί καλύτερο browsing, αλλά γιατί κάποια από τα στοιχεία του χρησιμοποιούνται και από άλλα προγράμματα, οπότε τα στοιχεία αυτά μπορούν να αναβαθμιστούν, για περισσότερη ασφάλεια.

Δημοσ.
Απ'όσο κατάλαβα, εννοεί ότι δε θα τον αναβαθμίσεις για να κάνεις από εκεί καλύτερο browsing, αλλά γιατί κάποια από τα στοιχεία του χρησιμοποιούνται και από άλλα προγράμματα, οπότε τα στοιχεία αυτά μπορούν να αναβαθμιστούν, για περισσότερη ασφάλεια.

+1

Αυτό εννοώ :)

Δημοσ.

παντα πρεπει ο explorer να ειναι ενημερωμενος.ειναι αυτο που ειπαν τα παιδια πιο πανω..εφοσον ειναι μερος του λειτουργικου και δεν μπορει να βγει πρεπει να εχει τα τελευταια updates.οσον αφορα το browsing ολα τρυπες εχουν...

Δημοσ.

Ολα τρύπες έχουν?

Σταματάω το σερφάρισμα τότε!(από Δευτέρα όμως)

:confused: :confused: :confused:

Μόνο 17 διεργασίες τρέχουν?Καλά δεν έχεις βάλει άλλα προγράμματα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...