Xvipes Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Είπα να κάνω αυτό το thread για όσους παίζουν Rf Online στον Official Server όμως...υπάρχει κανείς?Τι lvl class είστε? εγώ ξεκίνησα στον Earth και έκανα warrior για Shield Miller και είμαι lvl 12 (nooby ακόμα)
Xvipes Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 ε ναι ρε c..απο το ιντερνετ με πιστοτική έχει 35ε,αλλιώς αμα το αγοράσεις από ελλάδα κάνει 45-50ε.ψήνεσε να ξεκινήσεις?no more l2 for u?
Dark-Shadow Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Psinome xvipes giati psilovarethika l2 alla ithela na agoraso to rf online alla no money no agorasei!!! Otan exo xrima tha to agoraso gia stile kana screenshot na doume!!!
Xvipes Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 μην με ρωτήσετε τι είναι αυτό το τέρας,απλά βρήκα ένα soe και με πήγε εκεί,οπου και έχασα με την μια... θα βγάλω ποιο μετά και μια με τον φανταστικό Xvipes
Xorxhs! Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 ε ναι ρε c..απο το ιντερνετ με πιστοτική έχει 35ε,αλλιώς αμα το αγοράσεις από ελλάδα κάνει 45-50ε.ψήνεσε να ξεκινήσεις?no more l2 for u? 35euro?? Μολις το παρήγγειλα απο play.com με 15euro.Σε 1 βδομαδα θα το εχω,τζαμπα ειναι για να το δοκιμάσετε για 1 μηνα.
Xvipes Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 35euro?? Μολις το παρήγγειλα απο play.com με 15euro.Σε 1 βδομαδα θα το εχω,τζαμπα ειναι για να το δοκιμάσετε για 1 μηνα. οπα λες να με πιάσανε κορόιδο?...είσαι σίγουρος οτι κάνει τόσο το game?
christos_0b Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Ela ela kyrie x-vipes einai akoma kainourgio to game 8a doume an aksizei na exei k diko tou thread .... :mrgreen:
christos_0b Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 x-vipes eisai n00bas... Pesta re d3mian pesta! Ekei ekei sthn B'e8nikh x-vipes!
Xvipes Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Pesta re d3mian pesta!Ekei ekei sthn B'e8nikh x-vipes! έπιασες τα σπαμ ακόμα δεν γράφτηκες? τέσπα το game έχει πολλα να δείξει και τώρα βγαίνει και το giga4(κάτι σαν chronicle του lineage),αλλά απο οτι βλέπω δεν έχει πολλους έλληνες ακόμα...
Shinta Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Opou iparxoun ligoi ellines einai kala!!! San gamer mborw na pw oti oi ellines einai oi xoiroteroi gamers. 1.Vlamena nicks (opos neroxitis paiderastis kai alles ellinoures) 2.Den tin palevoun sto gameplay 3.Den einai kamenoi gamers Protimo souidous,kinezous,koreates,germanous,agglous kai tourkous san gamers.
Xvipes Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 συμφωνώ μαζί σου,αλλά τελικά κατάλαβα οτι με τους Έλληνες κάνεις χαβαλέ...άμα δεν πέσει το μπινελικάκι και δεν σου σπάσει λίγο τα νεύρα ώστε μετά να τον πλακώσεις(pvp),δεν το χαίρεσε το game.imho πάντα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.