Προς το περιεχόμενο

απορία για format σε sata2

weirdo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μέχρι τώρα είχα δουλέψει μέχρι sata 1 η εμπειρία μου λοιπόν από αργό format σε sata 1 200 gb έλεγε πως χρειάζεται κάνα μισάωρο k βάλε, πριν λίγες μέρες έβαλα έναν φίλο να αγοράσει έναν sata 2, η μητρική του βεβαια δεν υποστηρίζει, θεώρησα πως θα δουλεύει ως sata 1 , τον βάζουμε λοιπόν πάνω, τον βρίσκει κανονικά τον σκληρό k φτάνω στο σημείο να κάνω format μέσα από την εγκατάσταση τον windows, αργό format σε NTFS, προς μεγάλη μου έκπληξη το format τελειωσε σε λιγότερο από 1 λεπτό... τι διάολο γίνετε, είναι δυνατό κάτι τέτοιο η έχει πρόβλημα ο σκληρός ? ο σκληρός είναι ο : MAXTOR MAXLN-III 250GB 16MB 7V250F0 SATA2 και δουλευει στα 7200 rpm.

ευχαριστω.

Δημοσ.

Εγώ έχω έναν Western digital 160gb SATA 2 και σε αργό φορμαρισμα κανει γυρώ στα 35 με 40 λεπτά.Τωρα αυτό που μου λές μου ακουγετε περίεργο αλλα δεν θα ελεγα οτι εχει και προβλημα. Αφου σου δουλευει σωστά...

Δημοσ.

pantos den dikeologite na kanei toso grigoro format. To sata2 exei na kanei apla me to poso grigora tha parei kai tha dosei data, tora sto format den mpenei stin diadikasia toy pare dose, na mou eleges oti trexei me taxitita 10.000rpm to plato na to katalabena.

Δημοσ.
μέχρι τώρα είχα δουλέψει μέχρι sata 1 η εμπειρία μου λοιπόν από αργό format σε sata 1 200 gb έλεγε πως χρειάζεται κάνα μισάωρο k βάλε' date=' πριν λίγες μέρες έβαλα έναν φίλο να αγοράσει έναν sata 2, η μητρική του βεβαια δεν υποστηρίζει, θεώρησα πως θα δουλεύει ως sata 1 , τον βάζουμε λοιπόν πάνω, τον βρίσκει κανονικά τον σκληρό k φτάνω στο σημείο να κάνω format μέσα από την εγκατάσταση τον windows, αργό format σε NTFS, προς μεγάλη μου έκπληξη το format τελειωσε σε λιγότερο από 1 λεπτό... τι διάολο γίνετε, είναι δυνατό κάτι τέτοιο η έχει πρόβλημα ο σκληρός ? ο σκληρός είναι ο : MAXTOR MAXLN-III 250GB 16MB 7V250F0 SATA2 και δουλευει στα 7200 rpm.

ευχαριστω.[/quote']

Mipos ekanes quick format?

To posi ora kanei format des to afotou kaneis tin egkatastasi, kanontas normal format mias partition mesa apo ta windows

Δημοσ.
:) oxi paidia, kat arxh formara olo ton disko k fortosa k 150 giga pano tou pou eixa se alous sklhrous, den ekana quik format, sthn arxh k gw nomisa pos ekana la8os k to xanakana ala pali xreiastike ligotero apo 1 min, meta dhmiourgisa ena partition 20 gioga sto opio ekana egatastash ta win k ton ipolipo skliro ton formara mesa apo ta win [dexi klik ston upologisti mou diaxirisi ktl...] epelexa 5 fores argo format apo kei, k tis 5 xreiastike ligotero apo 1 min. otan pataw quik format den prolaveno kan na to dw, molis kano klik mou leei pos o diskos formaristike.
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

so... exw nea... meta apo poles prospa8ies vrhkame enan 2o sklhro gia na metaferoume ta dedomena tou filou mou k peira ton sklhro tou sto diko mou to pc, ta nea loipon einai pos se emena ginete kanonika format o sklhros... einai 8ema mitrikis loipon h kati alo ?

Δημοσ.
so... exw nea... meta apo poles prospa8ies vrhkame enan 2o sklhro gia na metaferoume ta dedomena tou filou mou k peira ton sklhro tou sto diko mou to pc, ta nea loipon einai pos se emena ginete kanonika format o sklhros... einai 8ema mitrikis loipon h kati alo ?

εγω δεν θα σου πω αν ειναι λογικο να κανει αργο φορματ σε 1 λεπτο γιατι ειναι προφανες οτι κανεις το γρηγορο και απλα παιζεται κατι αλλο!αυτο που θελω να σου πω ειναι επειδη βλεπω λιγο και κανεις συχνα αργο φορματ δεν ειναι τοσο καλο!αργο φορματ κανεις την πρωτη φορα που βαζεις τον δισκο αντε και μετα απο 2-3 χρονια που τον βλεπεις πως ετοιμάζεται να τα κακαρώσει!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...