likoyrgos Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 ...τον δεύτερο δίσκο μου ! Έκανα κλίκ με το δεξί στο εικονίδιο του δίσκου---> ιδιότητες--->ασφάλεια. Εκεί είχε σαν όνομα το everyone και όλες τις εγκρίσεις τσεκαρισμένες. Το έσβησα αυτό το όνομα και έβαλα αντί αυτού το administartor πάλι με όλες τις εγκρίσεις τσεκαρισμένες. Από τότε παρόλο που μπάινω σαν administartor αν κάνω κλίκ στον δίσκο μου δείχνει τα περιεχόμενά του αλλά αν ξανακάνω κλίκ σε άνα αρχείο ή φάκελο μου βγάζει μήνυμα ότι δεν επιτρέπεται η πρόσβαση. Προσπάθησα να το επαναφέρω στις αρχικές του ρυθμίσεις αλλά μάταια . Καμμία ιδέα? ΛΣ --> win 2000 profesional sp3
lefi Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 1)Το προφανές:Άλλαξε το administartor σε everyone 2)Πήγαινε τα αρχεία σου από το δεύτερο σκληρό στον πρώτο και κάνε στον δεύτερο format ,πως; με αντιγραφη-επικόληση, εναλλακτικά με δισκέτα εκκίνησης του DOS (δεν το ξερω σίγουρα μια ιδέα δίνω),εναλλακτικά με Bart CD πληροφορίες: http://robot.math.ntua.gr/dna/bart_pe.htm
djgenesis Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Ti ennoeis "kata lathos"? ? To katalathos einai na sbhseis kati me lathos click tou mouse.. oxi na bgaleis ta rights apo ton disko !!! lolololololol hehehheeheh
tech25 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Deksi click ston disko->Properties->Security-> bazeis administrator me full control ->Advanced-> "Replace permission entries on all child objects withe entries shown here that apply to child objects"->OK Ayta...
CoaLa Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Τελικά tech25 γινεται να κόψεις δικαιώματα απο admins....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.