koukkos13 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 mia lisi gia na deite an xreoneste perissotero meso tis ipiresias web activated calls to vopi buster einasi oi exis...opernaite kapoia tilefon a ektos ellada se xores omos pou apo tin lista einai free....afinetai 2-3 meres kai pernaite tilefono sto 134 tou ote kai zitate endeioktiki xreosi(kostizei 1,50 euro kai erxetai ston epomeno logariasmo)---diladi to poso pou xreothike to tilefono sas tin sigkekrimeni mera....an einai megalo katalavainetai oti to free einai maiou an oxi tote KALES KLISEIS!~!!!!
_DiMoN_ Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 mia lisi gia na deite an xreoneste perissotero meso tis ipiresias web activated calls to vopi buster einasi oi exis...opernaite kapoia tilefon a ektos ellada se xores omos pou apo tin lista einai free....afinetai 2-3 meres kai pernaite tilefono sto 134 tou ote kai zitate endeioktiki xreosi(kostizei 1,50 euro kai erxetai ston epomeno logariasmo)---diladi to poso pou xreothike to tilefono sas tin sigkekrimeni mera....an einai megalo katalavainetai oti to free einai maiou an oxi tote KALES KLISEIS!~!!!! Φίλε koukkos13 θα ήταν καλύτερο να μην στέλνεις τέτοια post και παραπληροφορείς με άσχετα πράγμματα.
ALR Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 mia lisi gia na deite an xreoneste perissotero meso tis ipiresias web activated calls to vopi buster einasi oi exis...opernaite kapoia tilefon a ektos ellada se xores omos pou apo tin lista einai free....afinetai 2-3 meres kai pernaite tilefono sto 134 tou ote kai zitate endeioktiki xreosi(kostizei 1,50 euro kai erxetai ston epomeno logariasmo)---diladi to poso pou xreothike to tilefono sas tin sigkekrimeni mera....an einai megalo katalavainetai oti to free einai maiou an oxi tote KALES KLISEIS!~!!!! Έτσι όπως τα έχεις γράψει, μόνο εσύ τα καταλαβαίνεις, αλλά από τα λίγα που κατάλαβα, είναι χαζό να χρεωθεί κάπιοιος 1.5 ευρώ για κάτι που άλλοι ήδη έχουν επιβεβαιώσει. Και μετά που γράφεις ένα μήνυμα, αν θέλεις να σε διαβάζουν οι υπόλοιποι, ρίξε μια ματιά στο συντακτικό σου και γράφε με Ελληνικά.
mrFrodo Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Εχεις τον σέρβερ του Voipbuster μπροστά σου. Του έρχεται η εντολή να πάρει τηλέφωνο στον αριθμό 1 που είναι σε free ζώνη. Του έρχεται η εντολή να πάρει τηλέφωνο στον αριθμό 2 που επίσης είναι σε free ζώνη. Απλώς συνδέει τις 2 κλήσεις μεταξύ τους. Είναι απλό no? Τρελή επιτυχία το web activated calls πάντως. Δεν το είχα προσέξει.
AchIGreek Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Paidia egw xrisimopoiw to voipbuster edw kai 2 vdomades. Milw toulaxiston 2 ores tin mera me tin kopela stin ameriki apo kipro. Exei lag kanena 2 deuterolepta alla kata ta alla ime para para poli ikanopoimenos
nontasg Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Τρελή επιτυχία το web activated calls πάντως. Δεν το είχα προσέξει. Είναι όντως επανάσταση!!Ούτε ακουστικά χρειάζεσαι,ούτε voip συσκευές!!Απλά ένα σταθερό τηλέφωνο και βέβαια όρεξη να μιλάς!!! :mrgreen:
geoastrix Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Πετε μου και μένα ρε παιδια πως το κάνω αυτό τζαμπατζέουα?....οεο
nontasg Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Διάβασε το παρακάτω που παρέθεσε πριν λίγο καιρό ένας συμforumίτης: "Exete dei sto site tou voipbuster afou kaneis login pou exei mia epilogi web activated calls??Sas plirofwrw oti einai EKPLHKTIKO!!!!Vazeis ton arithmo px tou spitiou sou kai ton arithmo pou thes na kaleseis...patas call kai se ligo xtypaei to thlefwno tou spitiou sou , to shkwneis kai kalei sto thlefwno pou tou exeis orisei esy....Kai fysika isxyoun oi idies xrewseis...Oute mikrofwna oute akoustika oute kathisterisi fonis...." Βέβαια πρέπει να έχεις λογαριασμό στο voipbuster και να έχεις βάλει και credits έτσι??;-)
chvet Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Αυτό μπορείς να το κάνεις και μέσα από το ίδιο το πρόγραμμα, έχει επιλογή για Call Back και φυσικά είναι όπως τα λες. Δηλαδή βάζεις στο call back το τηλέφωνο του σπιτιού σου και στην συνέχεια βάζεις τον αριθμό που θέλεις να καλέσεις και καλείς, στην συνέχεια χτυπάει το τηλέφωνο στο σπίτι σου, το σηκώνεις το ακουστικό και περιμένεις 3-4 δευτερόλεπτα και ακούς από μέσα που καλείς στο τηλέφωνο που θέλεις, μόλις το σηκώσει ο άλλος μιλάς κανονικά. Η χρέωση είναι 0,03cent και εάν πάρεις Ελλάδα χρεώνεσαι μόνο αυτό το ποσό και τίποτε περισσότερο, εάν καλείς Αμερική πάει 0,01 το λεπτό νομίζω. Επίσης κάτι ακόμη που πρόσθεσαν στην τελευταία έκδοση, είναι ότι μπορείς να στείλεις SMS σε κινητό τηλέφωνο. Έστειλα σε κινητό σε Ελλάδα και μου χρέωσαν 0,05cent/SMS πιστεύω ότι είναι καλή τιμή. Έστειλα και στο δικό μου κινητό για δοκιμή και ήρθε αμέσως. Αλλά πρέπει να γράφεις με Αγγλικούς χαρακτήρες, δεν μπορεί να δεχτεί Ελληνικούς. Αλλά δεν με χαλάει είναι καλή περίπτωση.
nontasg Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Αυτό μπορείς να το κάνεις και μέσα από το ίδιο το πρόγραμμα' date=' έχει επιλογή για Call Back και φυσικά είναι όπως τα λες. Δηλαδή βάζεις στο call back το τηλέφωνο του σπιτιού σου και στην συνέχεια βάζεις τον αριθμό που θέλεις να καλέσεις και καλείς, στην συνέχεια χτυπάει το τηλέφωνο στο σπίτι σου, το σηκώνεις το ακουστικό και περιμένεις 3-4 δευτερόλεπτα και ακούς από μέσα που καλείς στο τηλέφωνο που θέλεις, μόλις το σηκώσει ο άλλος μιλάς κανονικά. Η χρέωση είναι 0,03cent και εάν πάρεις Ελλάδα χρεώνεσαι μόνο αυτό το ποσό και τίποτε περισσότερο, εάν καλείς Αμερική πάει 0,01 το λεπτό νομίζω. Επίσης κάτι ακόμη που πρόσθεσαν στην τελευταία έκδοση, είναι ότι μπορείς να στείλεις SMS σε κινητό τηλέφωνο. Έστειλα σε κινητό σε Ελλάδα και μου χρέωσαν 0,05cent/SMS πιστεύω ότι είναι καλή τιμή. Έστειλα και στο δικό μου κινητό για δοκιμή και ήρθε αμέσως. Αλλά πρέπει να γράφεις με Αγγλικούς χαρακτήρες, δεν μπορεί να δεχτεί Ελληνικούς. Αλλά δεν με χαλάει είναι καλή περίπτωση.[/quote'] Ακριβώς έτσι είναι τα πράγματα φίλε μου. Εμένα μάλιστα που στέλνω πολλά SMS με συμφέρει πολύ και θεωρώ ότι είναι και καλύτερος τρόπος αξιοποίησης των credits από τις κλήσεις προς κινητά,οι οποίες χρεώνονται 0,17 ευρώ το λέπτο,αλλά με χρέωση ανά λεπτό και όχι ανά δευτερόλεπτο.....:evil: Εξάλλου 5 λεπτά το μήνυμα(έστω και σε greeklish) είναι η φθηνότερη χρέωση μηνύματος στην Ελλάδα(άσχετα βέβαια από τα πακέτα μηνύματων που δίνουν οι εταιρίες και τα οποία τα θεωρώ μεγάλη πατάτα). Με αυτό το connection fee στις web activated calls μας τα χάλασε λίγο το vopibuster,αλλά και πάλι συμφέρει.Αρκεί να μην αυξήσουν κι άλλο τις χρεώσεις,τουλάχιστον όχι σύντομα...
elfy Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Καλησπέρα σε όλους. Πρόσφατα χρησιμοποίησα το voipbuster. Αντιμετωπίζω όμως ένα πρόβλημα σε ότι αφορά τις κλήσεις από PC. Ενώ με το Direct Callback μπορώ και παίρνω κανονικά τηλέφωνο χρησιμοποιώντας το σταθερό μου, από το PC έχω το εξής πρόβλημα: ο συνομιλητής μου με ακούει κανονικά , με ελάχιστη καθυστέρηση, ενώ εγώ τον ακούω χάλια και με καθυστέρηση τρομερή! Παρατήρησα μάλιστα οτι ενώ στο upload φτάνει 8 kbps, στο download φτάνει το πολύ 3,5! Και έχω 384/128. Σίγουρα κάπου μπλοκάρει το πρόγραμμα. Στο firewall επιτρέπω την πρόσβαση στο πρόγραμμα, και έχω ανοίξει και την αντίστοιχη port στο router. Εννοείται βέβαια πως δεν κάνω κάποιο download ταυτόχρονα. Τι φταίει; Μπορώ να κάνω κάτι; Κάπως περιορίζεται το download, αλλά δεν ξέρω πως. Ευχαριστώ
nontasg Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Καλησπέρα σε όλους.Πρόσφατα χρησιμοποίησα το voipbuster. Αντιμετωπίζω όμως ένα πρόβλημα σε ότι αφορά της κλήσεις από PC. Ενώ με το Direct Callback μπορώ και παίρνω κανονικά τηλέφωνο χρησιμοποιώντας το σταθερό μου' date=' από το PC έχω το εξής πρόβλημα: ο συνομιλητής μου με ακούει [b']κανονικά [/b], με ελάχιστη καθυστέρηση, ενώ εγώ τον ακούω χάλια και με καθυστέρηση τρομερή! Παρατήρησα μάλιστα οτι ενώ στο upload φτάνει 8 kbps, στο download φτάνει το πολύ 3,5! Και έχω 384/128. Σίγουρα κάπου μπλοκάρει το πρόγραμμα. Στο firewall επιτρέπω την πρόσβαση στο πρόγραμμα, και έχω ανοίξει και την αντίστοιχη port στο router. Τι φταίει; Μπορώ να κάνω κάτι; Κάπως περιορίζεται το download, αλλά δεν ξέρω πως. Ευχαριστώ Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω φίλε μου.Με γραμμή 384/128 όταν χρησιμοποιώ ακουστικά έχω πολύ μεγάλη καθυστέρηση.:evil: Τι να πω δεν ξέρω... Κανάς αλλος που να αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα και να έκανε κάτι για να το λύσει???
elfy Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Με γραμμή 384/128 όταν χρησιμοποιώ ακουστικά έχω πολύ μεγάλη καθυστέρηση Και δε μιλάμε για καθυστέρηση 1-2 δευτερολέπτων... Το θέμα είναι πως ξεκάθαρα κάπου μπλοκάρει το download, δε μπορεί να χρησιμοποιεί μόνο 3 kb/s ενώ στο upload (δηλαδή, απλοϊκά αν καταλαβαίνω καλά, στη φωνή μου) να φτάνει 8 και να ακούγομαι κανονικότατα! Λίγη βοήθεια;
nontasg Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Και δε μιλάμε για καθυστέρηση 1-2 δευτερολέπτων...Το θέμα είναι πως ξεκάθαρα κάπου μπλοκάρει το download' date=' δε μπορεί να χρησιμοποιεί μόνο 3 kb/s ενώ στο upload (δηλαδή, απλοϊκά αν καταλαβαίνω καλά, στη φωνή μου) να φτάνει 8 και να ακούγομαι κανονικότατα! Λίγη βοήθεια;[/quote'] Μήπως η αιτία είναι φίλτρα από τον πΟΤΕ???:evil: :evil: Λέω μήπως.....
mrFrodo Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Η αιτία, που προσφάτως έμαθα κι εγώ είναι με λίγα λόγια η εξής. Ο οτές αφήνει γύρω στα 18-19 πακέτα το δευτερόλεπτο να αλλαχθούν. Το κανονικό είναι 40 πακέτα. Τα προγράμματα που χρησιμοποιούνται για voice συνομιλίες στέλνουν πολλά και μικρά πακέτα, ενώ άλλα προγράμματα μεγαλύτερα και λιγότερα(στα οποία δεν παρατηρούνται προβλήματα με 18 πακέτα/sec) Ο οτές λοιπόν, κάνοντας αυτό, (τα DSLAM δηλάδή) σε αποτρέπει να χρησιμοποιείς άλλο εναλλακτικό παροχό τηλεφωνίας, ακόμη κι αν είναι, από υπολογιστή σε υπολογιστή. Το φαινόμενο στρώνει κάπως σε ταχύτητες 512. Έχει γίνει προσφυγή στην Ευρωπαϊκή ένωση, αλλά ο οτές σώθηκε υποστηρίζοντας ότι η δουλειά του είναι να προσφέρει γρήγορο ίντερνετ και όχι voip. Τα @@ τα 2 δηλαδή, συγνώμη κιόλας για το σχόλιο. πηγή http://www.wiggler.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.