nikosdimos Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Γεια σας... Έχω Forthnet 1-Bill 384 και είμαι στην Λαμία Τις τελευταίες 2 μέρες παρατήρησα μια σημαντική μείωση στην ταχύτητα κατεβάσματος... τώρα κατεβάζω το πολύ με 5-6 ΚΒ/s εκεί που κατέβαζα με 30+ σταθερά. Ενω π.χ. αν παω να κατεβάσω κάτι από FTP κατεβάζει με 40+ μια χαρα δηλαδή. Έχει αντιμετωπίσει κανείς σχετικό πρόβλημα;
bugsbunnie Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Prwta apo ola elegxe an kata th diarkeia katebasmatos torrent dineis me panw apo 8-9kb/s, an dineis parapanw tote mpoukwnei h grammh kai den katebazeis esu me polla, sou sunistw na baleis 8-9 analoga ta kefia sou Epishs apo tis ru8miseis tou torrent client den prepei na to bazeis na sundeetai me para pollous, epeidh exeis 384 kalo einai na to baleis stoys 35-40 users na sundeesai (fusika auto isxuei gia global kai oxi mono gia ena kai na katebazeis 2-3 torrent kai sunolika na phgainei 105-120 users). An baleis parapanw apo 40 na xereis oti 8a mpoukwnei kai pali h sundesh sou!
Panos83 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Να ξερεις οτι υπαρχει "κοφτης" στις συνδεσεις p2p απο τον οτε.Την πραγματικη σου ταχυτητα θα την μετρας μονο απο ftp
gv Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Να ξερεις οτι υπαρχει "κοφτης" στις συνδεσεις p2p απο τον οτε.Την πραγματικη σου ταχυτητα θα την μετρας μονο απο ftp apo pou to 3ereis auto ?
nikosdimos Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δεν νομίζω να υπάρχει κόφτης από τον οτε... για τον απλούστατο λόγω του ότι σήμερα κατεβάζω μια χαρά... Τελοσπάντων ευχαριστώ όσους απάντησαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.