tmartin Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Ενδιαφέρομε να αγοράσω ένα Radio-mp3 για το αυτοκίνητο μου αλλά δεν έχω ιδέα από αυτά οπότε οποιαδήποτε βοήθεια είναι καλοδεχούμενη,. Με ενδιαφέρει να μπορεί να σηκώσει 4 ηχεία(δυνατά και καθαρά) χωρίς ενισχητι,για αργότερα ίσως. Κάτι άκουσα ότι τα Pioneer είναι καλά γιατί στις λακκούβες δεν πολύ πηδάει το CD. Εσείς ποιο μου προτείνετε και από πού;
doctorkostis Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Προσφατα αγορασα το Kenwood 4534 απο pixmania.Ειναι αρκετα οικονομικο(155 νομιζω τελικη με εξοδα αποστολης).Ειναι σχετικα απλο αλλα σηκωνει 4 ηχεια και παιζει πολυ καλα.Προς το παρον ειμαι πολυ ευχαριστημενος... Ειναι αυτο εδω http://www.pixmania.com/gr/gr/229470/art/kenwood/nuaei-aooieei-oio-cd-kdc.html
isim Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Εγω σου προτεινω ενα JVC KD-G311 απο practicer το συγκεκριμενο εχει 97 ευρω και σηκωνει ανετα 4 ηχεια χωρις παραμορφωσεις
Jojos170304 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Αρχικά πριν από οτιδήποτε για να μπορεί να σηκώνει άνετα όπως λες κ εσύ τέσσερα ηχεία θα προσέξεις να είναι ικανοποιητικής ισχύς: ένα 4Χ45W θα σε κάλυπτε. Στη συνέχεια θα κοιτάξεις κάποιο με καλό αντικραδασμικό σύστημα για τις λακούβες. Εγώ έχω πάρει ένα JVC κ με το αμάξι χαμηλωμένο κ κούτσουρο "πηδάει" συνέχεια στις λακούβες!
Sta Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Το να πηδάει είναι όντως πολύ ενοχλητικό: πήρα το JVC KD-G611 και πηδάει συνεχώς, μου έχει σπάσει τα νεύρα. Σε αντίθεση ένα Sony 2250S δεν πηδάει καθόλου και η πλάκα είναι ότι τα Sony δε θεωρούνται καλά στο Car Audio.
lalexoulhs Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 σηκωνει ανετα 4 ηχεια χωρις παραμορφωσεις Exeis dwkimasei na to baleis sta 3/4 ths isxhs? Ola osa einai 4 x ?? watt shkwnoun 4 ixia. To thema einai oti gia xalmhlh entash tha einai ok alla mh fantasteis oti tha paizei dunata xwris paramorfwsh...
isim Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Το εχω βαλει ΤΕΡΜΑ και παιζει χωρις παραμορφωσεις, ισως να εχω καλα ηχεια ομως...Δυστηχως δεν ξερω τι ηχεια εχω θα πρεπει να ρωτησω τον πατερα μου αυτος τα εβαλε στο αμαξι μου. Και οσο για τις λακουβες δεν ξερω γιατι η Xantia δεν καταλαβαινει απο λακουβες
@zouve@ Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 ena einai to egrgaleio /////ALPINE 9850Ri to eho edo kai 2 mines apaihto .........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.