kavatzoulas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 xaxaxaxa! Vasika file mou sosth h parathrhsh sou kai th sevomai...Prosopika den exw skopo na th xrisimopoihsw gia downloads apo th stigmh pou exw hdh dsl. Tha me voleve opws eipes (an kataferna na synde8w) na thn exw gia browsing' date=' e-mail kai voip enw exw th dsl mou fortomenh me ta downloads. Alla gia alla atoma (kai profanws kai gw an den eixa adsl) pistevw oti to bandwidth einai mia xara arketo kai gia downloading kai me ena kaloftiagmeno quality of service apo merias tou provider, 8a htan jet! Eksallou.... to 99% twn atomwn pou 8a rothseis ti exoun skopo na kanoun me auth th syndesh 8a apanthsoun oti 8eloun na katevasoun ta kerata tous! To 1% mporei na arkestei me merika kilobyte... De xreiazetai kai perissotero gia autes tis aples drasthriothtes... Apo th stigmh pou yparxei bandwidth, den prepei na menei anekmetalleuto!!!!!! Afou dinoun orio 40kb/s ston ka8ena, giati na mhn to xrisimopoiei sto full? [/quote'] φιλε μου δεν αναφερομε σε σενα προσωπικα απλα ειναι η ευκαιρια να θιξουμε μερικα πραγματα ,ουτε βεβαια οτι ειναι δωρεαν αφου το πληρωνεις σιγουρα εμμεσα με καποιο φορο και σιγουρα καποιοι εφαγαν λεφτα και εφτιαξαν και βιλλες οπως λεει και ο φιλος στο προηγουμενο post .οσο γιατο οριο των 40kb/s επετρεψε μου να εχω τις αμφιβολιες μου αφου δεν γνωριζω το bandwidth της γραμμης.απλα ειναι μια καλη προσπαθεια που αξιζει επιβραβευση και σιγουρα ο καθε τουριστας η επισκεπτης της πολης των τρικαλων εκτος απο τους πολιτες της ιδιας της πολης θα ειναι πολυ ευχαριστημενος να εχει μια προσβαση στο νετ χωρις να αναγκαζετε να τρεχει να βρει ιντερνετ καφε και να πληρωνει ενα σωρο λεφτα . δεν ειμαι απο τα τρικαλα δεν εχω καμια σχεση με το δημαρχο η το νομαρχη η οποιοδηποτε αλλη αρχη ,απο κεφαλλονια ειμαι και μακαρι να εκαναν και κατι αντιστοιχο και στο δικο μου νησι.
alfista Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Pantws egw menw kentro sta trikala kai den pianw... genika xreiazetai na mpoun perisoteres keraies!Oso gia ta p2p.... ef'oson doulevoun kati rapidshare' date=' megaupload klp eimaste mia xara apo downloading :-D [/quote'] Έτυχε να ξαναδοκιμάσω και εγώ τις πρόσφατες μέρες το ασύρματο δίκτυο των Τρικάλων. Κάθε φορά είναι και πιο άθλιο. Ευτυχώς που βρήκα ένα ελεύθερο ασύρματο από linksys και μπόρεσα να στείλω κάποια email που ήθελα. Ευχαριστώ το παλικάρι που το άφησε ξεκλείδωτο κι ας με συγχωρέσει για τα όποια ΚΒ ταχύτητας του έκοψα για λίγο. Αλήθεια τα rapidshare κτλ δουλεύουν γιατί αν και δεν θυμάμαι καλά θα έλεγα το αντίθετο. Είσαι σίγουρος φίλε;
Amigan Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Αλήθεια τα rapidshare κτλ δουλεύουν γιατί αν και δεν θυμάμαι καλά θα έλεγα το αντίθετο. Είσαι σίγουρος φίλε; To RapidShare einai website kai apo oti diabases h prosbash se websites einai eleu8erh. Apo periergeia, FTP, IRC kai IM mporeis na kaneis se auto to diktyo h einai mplokarismena kai auta?
sleepless9 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Elpizw se liges meres pou 8a gyrisw sta trikala na mporesw na to testarw auto to diktyo... Oso gia rapidshare kai IM (sygekrimena msn), enas filos ta dokimase kai mou leei oti doulevoun :? Twra lene oti einai 4mbit h grammh kai 40kb/s limit ston ka8ena... ara shkwnei 100 xrhstes. Ap'oso exw akousei, kaneis den exei kataferei na piasei panw apo 28-30 kai endexetai na ftaiei to xalia shma...
crach13 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Elpizw se liges meres pou 8a gyrisw sta trikala na mporesw na to testarw auto to diktyo... Oso gia rapidshare kai IM (sygekrimena msn)' date=' enas filos ta dokimase kai mou leei oti doulevoun :? Twra lene oti einai 4mbit h grammh kai 40kb/s limit ston ka8ena... ara shkwnei 100 xrhstes. Ap'oso exw akousei, kaneis den exei kataferei na piasei panw apo 28-30 kai endexetai na ftaiei to xalia shma...[/quote'] φιλε μου εισαι απο Τρικαλα??
danton Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Το συγκεκριμένο πρόγραμμα χρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και μάλιστα δόθηκαν κονδύλια αρκετά ώστε να γίνει σε όλους τους νομούς αλλά κλασικά επειδή δεν απορροφήθηκαν αρκετά χρήματα κόπηκε η χρηματδότηση. Δυστυχώς μόνο 2-3 δήμοι πραγματοποίησαν αυτό για το οποίο τους δόθηκαν τα χρήματα. Από όσο γνωρίζω αν και δεν το επιχείρησα είναι δυνατό να πάρουν κωδικό και οι επισκέπτες της πόλης, έτσι ώστε να μπορέσουν να ενημερωθούν για τα μέρη που μπορούν αν επισκεφτούν και να αντλήσουν πληροφορίες για την περιοχή. Ο αποκλεισμός των p2p μου φαίνεται λογικότατος, αφού δεν είναι αυτός ο σκοπός του προγράμματος και όσοι το εκμεταλεύονται ουσιαστικά κακό στον εαυτό τους κάνουν αφού αποδεδειγμένα οτι είναι τσάμπα στην Ελλάδα καταρέει λόγω της κατάχρησης. Δεν είμαι Τρικαλινός.
alfista Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Ap'oso exw akousei, kaneis den exei kataferei na piasei panw apo 28-30 kai endexetai na ftaiei to xalia shma... Εγώ προσωπικά είχα χτυπήσει πάνω από 200k/s πέρσι τα Χριστούγεννα που βρισκόμουν Τρίκαλα και το δίκτυο ήταν στα πρώτα του βήματα. Αυτά βέβαια εκείνες τις παλιές καλές εποχές γιατί σε πρόσφατες επισκέψεις μου ήταν σκέτη απογοήτευση. To RapidShare einai website kai apo oti diabases h prosbash se websites einai eleu8erh. Επιπλέον όσον αφορά το παραπάνω σε συνομιλία με φίλο μου Τρικαλινό που χρησιμοποιεί καθημερινώς το ασύρματο, τον ρώτησα περί rapidshare και επιβεβαίωσε αυτό που θυμόμουν, ότι δηλαδή δεν τον αφήνει να ανοίξει τη σελίδα. Περιορισμοί επομένως στις διάφορες σελίδες υπάρχουν πολλοί και δεν αφορούν μόνο ΧΧΧ σελίδες αφού ούτε τη σελίδα πχ torrentspy που θυμάμαι δεν με άφηνε να ανοίξω.
sleepless9 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Telika ontws evalan kainouries keraies tous teleutaious mhnes! Prin ligo dokimasa na synde8w apo to spiti mou kai pleon exw 53% shma :twisted: Th Deutera 8a paw sto ΚΕΠ gia password. TREME ASYRMATO DIKTYO!!! MOYAXAXAXAXAXAXAXAXAAAXAXA :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: 8a enhmerwsw syntoma me entypwseis...
Melissa_virus Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Μπράβο στα Τρίκαλα και από μένα. Πολύ καλή κίνηση αυτή. Αλλά κρίμα που έχουν κόψει τα p2p . Αν και υπάρχει και το rapid share Είναι λογικό να μην πιάνει παντού το δίκτυο...
sleepless9 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Είναι λογικό να μην πιάνει παντού το δίκτυο... Λογικό είναι να μην πιάνει παντού... Παράξενο είναι να είσαι στα 50 μέτρα απο την κεραία, να έχεις οπτική επαφή μ'αυτήν, και πάλι να μην πιάνεις!!!! Αφού όμως χτες κατάφερα να πιάσω, πρέπει να έχουν γίνει αρκετές βελτιώσεις... Η απορία που μου δημιουργήθηκε τώρα είναι πως δουλεύει το δίκτυο μεταξύ των χρηστών του... Αν έχει και εκεί περιορισμό στο bandwidth (που λογικά δε νομίζω να έχει). Θα ήταν βολικό να χρησιμοποιηθεί αυτό το δίκτυο και ανεξαρτήτως πρόσβασης στο internet, όπως γίνεται και με τα ασύρματα της Θεσσαλονίκης με τα οποία έχω ασχοληθεί αρκετά... π.χ. ένα DC hub θα βόλευε για να ικανοποιήσει τις file sharing ανάγκες των χρηστών, προσφέροντας μεγάλες ταχύτητες που δε θα "τρώνε" ταχύτητα από τα 4mbit της σύνδεσης... Επίσης τίποτα game servers, FTPs, jabber για chatting ή και μοίρασμα κάποιας dsl μέσω vpn κλπ κλπ...
djapal Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 o Ellhnas oute me 10Mbit den einai eyxaristhmenos. tha skeftetai oti se alles xwres exoun 100Mbit kai tha leei... pwpw ti kseftila, ti xalia xwra eimaste ktl ktl... ELeos re paidia! ypotithetai oti ayta ta programmata ginontai gia ton aplo kosmo kai oxi gia ton kathe enan porwmeno pou thelei na katebasei mp3s, tainies kai paixnidia karga! To internet den einai mono ayta. eleos pia!
sleepless9 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 o Ellhnas oute me 10Mbit den einai eyxaristhmenos. tha skeftetai oti se alles xwres exoun 100Mbit kai tha leei... pwpw ti kseftila, ti xalia xwra eimaste ktl ktl... ELeos re paidia! ypotithetai oti ayta ta programmata ginontai gia ton aplo kosmo kai oxi gia ton kathe enan porwmeno pou thelei na katebasei mp3s, tainies kai paixnidia karga! To internet den einai mono ayta. eleos pia! Το ιντερνετ δεν είναι μόνο αυτά... Αλλά το ευρυζωνικό ίντερνετ ΕΙΝΑΙ γι'αυτά! Αλλιώς τι τα θέλουμε τα 10mbit (μακάρι να χαμε και τοσα...)!! Για να στέλνουμε e-mail και να μιλάμε στο msn? :-? Και αφού υπάρχει η υλοποίηση, υπάρχει το εύρος, γιατί να μη χρησιμοποιείται?!! Ο "απλός κόσμος" εντωμεταξύ δε χρειάζεται ένα τέτοιο δίκτυο για πάνω από μερικά λεπτά καθημερινά... Τόσο χρειάζεται για να διαβάσεις την online εφημερίδα σου και να απαντήσεις σε 2-3 e-mail... Και ακόμα κι αυτή η κατηγορία χρηστών είναι ζήτημα χρόνου μέχρι να μπει στο μαγικό κόσμο του downloading!! Όπως και να χει, στο προηγούμενο ποστ μου δε μίλησα για ίντερνετ αλλά για υπηρεσίες τοπικού δικτύου . Μου φαίνεται πολύ ωραία ιδέα να μπορούν όλοι οι υπολογιστές στην πόλη να συνδέονται σε ενα LAN και να έχουν γρήγορη επικοινωνία μεταξύ τους για ανταλλαγή αρχείων και gaming...
djapal Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 enas aplos kai nomimos xrhsths de xreiazetai 10Mbit. oi etaireies xreiazontai tetoies taxythtes. sleepless9 to kobw na exeis katebasei averta prama man, alla ta'xeis akousei, ta'xeis dei, ta'xeis paiksei ola osa katebases? kapou mas pianei h trela tou oti thelw o,ti kykloforei neo na to exw kai as'to na yparxei re aderfe!!
sleepless9 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 enas aplos kai nomimos xrhsths de xreiazetai 10Mbit. oi etaireies xreiazontai tetoies taxythtes. sleepless9 to kobw na exeis katebasei averta prama man, alla ta'xeis akousei, ta'xeis dei, ta'xeis paiksei ola osa katebases? kapou mas pianei h trela tou oti thelw o,ti kykloforei neo na to exw kai as'to na yparxei re aderfe!! Σ'αυτό έχεις δίκιο. Είναι το λεγόμενο 'bandwidth addiction'. Βέβαια ότι κατέβασα το τίμησα εν καιρώ. Προσωπικά επείδη είμαι πολλά χρόνια στο downloading το χω ξεπεράσει αυτό το στάδιο και πλέον κατεβάζω επιλεκτικά ότι θέλω να ακούσω και να δω από μουσική και ταινίες... Όλοι όμως οι καινούριοι στη broadband θέλουν να γευτούν αυτά που τόσα χρόνια διαβάζουν για το εξωτερικό και για τους πιο 'φραγκάτους' που βάζουν DSL και τους καταλαβαίνω απόλυτα! Τώρα δε θα ασχοληθούμε με το τι είναι νόμιμο και τι όχι γιατί θα ξεφύγουμε τελείως εκτός θέματος... Από τη στιγμή που δεν είσαι απρόσωπος, αναλαμβάνεις το ρίσκο των πράξεων σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.