mjmj Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 paidia exo akousei poli kala logia gia to babylon6 alla den to exo dokimasei... Μεταφραζει ολοκληρες προτασεις? Το δοκιμασε κανεις?
focus64 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Φίλε focus 64αν είδες στο προηγούμενο μου σχόλιο' date=' εγώ είχα το Systran 4 που δούλευε και μετά την αναβάθμισή του σε 5 gold όλα κόλαγαν .Το αντίθετο δηλαδή.Στη σελίδα της MLS υπάρχει κάπιο διωρθωτικό exe για το English/greek στα win 2000 που έχω κλπ αλλά δεν λέει αν αυτό είναι για το 4 ή το 5.Αν γνωρίζεις κάτι θα σε παρακαλούσα να με ενημερώσεις.[/quote'] Φίλε operator2 Έχω xp pro και είχα κατεβάσει όλα τα exe για αναβάθμιση αλλά δεν είχε γίνει τίποτα. Δεν νομίζω ότι φταίνε τα προγράμματα...(έχω αρκετά). Είχα απευθυνθεί και στην μαμά εταιρία στο εξωτερικό αλλά το μόνο που έκαναν ήταν να με παραπέμψουν στην mls που δεν μπόρεσαν και δεν ξέρω αν μπορούν να δώσουν λύση στο πρ'οβλημα. Δυστυχώς δεν μπορώ να σε διαφωτίσω περισσότερο. Ελπίζω να βρείς λύση.
mjmj Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Tελικα μαλλον εβγαλαν στην αγορα ενα προγραμμα γεματο bugs.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.